A medvepiac közepette az XRP tulajdonosok a Bitcoin Spark mellett kötelezik el magukat

A kriptopiac nehéz pár hónapon van túl, a Bitcoin (BTC) árfolyama is többször a 26 000 dolláros szint alá süllyedt. Ezzel ellentétben a Bitcoin Spark (BTCS) továbbra is dacol a medvepiaci hangulattal, mivel az XRP tulajdonosoktól jelentős mennyiségű befektetés érkezik.

XRP

Az XRP egy kriptovaluta, amelyet a Ripple Labs, egy amerikai székhelyű technológiai vállalat bocsátott ki. Az XRP Ledger nevű blokkláncon működik, a tranzakciókat a Ripple tranzakciós protokoll (RTXP) segíti elő, kínálata pedig 100 milliárd, előre kibányászott érme.

Emelkedni fog az XRP?

Több tényező is arra utal, hogy az XRP árfolyamában emelkedésre várhatunk. Először is, az eszköz valós alkalmazhatósággal rendelkezik, megkönnyítve a gyors és költséghatékony nemzetközi átutalásokat. Emellett jelentős partnerhálózatot alakított ki, és számos bank és pénzintézet használja, ami hitelességet kölcsönöz neki. És ami a legfontosabb, hogy júliusban egy amerikai bíró úgy határozott, hogy az XRP nem értékpapír, ami ugyancsak előre mozdíthatja az árfolyamát. A döntés ellenére az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) bejelentette, hogy felkíván lebbezni a bírósági döntés ellen. A pozitív történések ellenére a medvés hangulat az XRP-re is hatással van, és elvesztette a mérföldkőnek számító bírósági döntésből eredő szinte összes nyereségét. Így az eszköz kilátásainak előrejelzéséhez megfelelő további kutatásra és a piac folyamatos megfigyelésére van szükség.

Bitcoin Spark

A Bitcoin Spark egy új Bitcoin fork, amely a kriptovaluták új generációját kívánja bevezetni. A projekt innovatív koncepciókat hoz létre, miközben megtartja az eredeti digitális eszközök kedvező tulajdonságait, beleértve a korlátozott, mindössze 21 millió darabos készletet.

A hálózat gyorsabb és költséghatékonyabb tranzakciókat ér el a csökkentett blokkidő, a továbbfejlesztett tranzakciós képességek és a lényegesen nagyobb számú csomópontok révén. A Bitcoin Spark emellett egy olyan robusztus platformként is megalapozza magát, amely a fejlesztők és dAppok széles körének befogadására szolgál, különböző felhasználási esetek kiszolgálására. Ennek oka, hogy egy tökéletesen integrált okosszerződéses réteggel rendelkezik. Ez különálló végrehajtási rendszereket tartalmaz, egyedi hálózati végződéssel, elősegítve a skálázhatóságot és lehetővé téve több programozási nyelv használatát.

A Bitcoin Spark továbbá bevezeti a decentralizált CPU és GPU bérlésének koncepcióját. A hálózat egy újszerű konszenzusmechanizmust használ, az úgynevezett Proof-of-Processt (PoP), amely nem lineáris módon jutalmazza a felhasználókat a blokkok jóváhagyásáért és a feldolgozási teljesítmény biztosításáért. A projekt mögött álló csapat egy olyan alkalmazást fog biztosítani, amely lehetővé teszi, hogy bárki, aki okoseszközzel rendelkezik, részt vehessen a hálózat validálásában azáltal, hogy biztonságos és elszigetelt hozzáférést biztosít a készüléke feldolgozási egységéhez. A validátorok feldolgozási teljesítményét ezután távoli számítási teljesítményként bérbe adják a Bitcoin Spark ügyfeleinek. A hálózatot távoli számítási teljesítményre használóknak BTCS-vel kell fizetniük, ami a token valós hasznosságát növeli. A keletkezett bevételeket további bevételi forrásként a hálózati validátoroknak adják.

Másrészt az alkalmazás és a weboldal kis, nem feltűnő hirdetési felületet is fog tartalmazni. Ezeket viszont a közösség fogja felügyelni a biztonságos működés érdekében. Azok, akik a reklámszolgáltatást veszik igénybe, szintén BTCS-vel fognak fizetni, a keletkező bevétel 50%-át pedig a hálózat résztvevői kapják.

Mi rejlik a Bitcoin Spark népszerűsége mögött?

Említésre méltó, hogy a Bitcoin Spark alacsony piaci kapitalizációja megnyitja az utat a példátlan kiugrások előtt, ami jelentős nyereséghez vezethet. A projekt stratégiai időzítése várhatóan egybeesik a következő bikapiac kezdetével, ami jelentős lendületet adhat a potenciálisan emelkedő pályának. Továbbá innovatív technológiája, valós alkalmazásai és a fix kínálat hosszú távú, tartós értéknövekedésre utal.

A Bitcoin Spark Initial Coin Offering (ICO) sok megfigyelő szemében csábító befektetési lehetőséget jelent. Egyesek szerint ez lehet a legjobb lehetőség azok számára, akik kimaradtak a Bitcoin kezdeti időszakából. A befektetők beáramlása, különösen az XRP közösségből, a projekt kilátásaiba vetett bizalom növekedését támasztja alá. Azok, akik a jelenlegi harmadik szakaszban befektetnek, 2 dollárért kapnak BTCS-t, ami 12%-os bónusszal egészül ki, és az ICO lezárásáig a befektetések 560%-os növekedése várható.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***