A piac dinamikája: A Toncoin és Polygon kihívásokkal küzd, a VC Spectra emelkedik

A top altcoinok nem tudják fenntartani a lendületet a novemberi altcoin rali után. A Toncoin (TON) és a Polygon (MATIC) két olyan altcoin, amely küzd a lassúság leküzdésével és a zöldek közé való visszatéréssel. Azonban a VC Spectra-t (SPCT) továbbra sem érinti a piaci visszaesés. Az árfolyama növekedik a folyamatban lévő nyilvános előértékesítés során.

Vizsgáljuk meg a Toncoint (TON), a Polygont (MATIC) és a VC Spectra-t (SPCT) és találjuk meg a lehető legjobb befektetést.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<

Összefoglaló

  • A Toncoin (TON) 3 dolláros árfolyamon zárhatja az évet a lendület vesztés miatt.
  • A Polygon (MATIC) továbbra is vesztes szériában van és 2023 végén elérheti a 0,3 dollárt.
  • A VC Spectra (SPCT) jelentős megtérülést hozhat a nyilvános előértékesítés végére.

A rekordtartó Toncoin (TON) lendületet veszített a lenyűgöző rally után

Október 31-én a Toncoin (TON) nyilvános bemutató keretében bizonyította skálázhatóságát és sebességét azzal, hogy másodpercenként több mint 100 000 tranzakciót hajtott végre. Ezzel a teljesítménnyel a világ leggyorsabb blokklánchálózatának rekordtartója lett. Ennek következtében a Toncoin (TON) árfolyama a következő napon 3%-kal, 2,12 dollárról 2,18 dollárra ugrott.

Az év első felében a Toncoin (TON) lefelé tendált, mivel az árfolyama január és június között 38%-ot esett, 2,17 dollárról 1,34 dollárra. A trend azonban megfordult,, mivel az ára július 1. és november 8. között 1,36 dollárról 2,65 dollárra ugrott, amivel a Toncoin (TON) 95%-ot nyert.

A Toncoin (TON) rallyja azonban november 8-án megállt, aminek következtében az árfolyam november 20-án 11%-kal esett 2,65 dollárról 2,37 dollárra. Az áresés ellenére a piaci szakértők a Toncoin (TON) árfolyamát továbbra is bikásnak tartják.

A piaci adatok azt mutatják, hogy a Toncoin (TON) az új partnerségek és a folyamatos hálózatfejlesztés révén új felhasználókat vonz, ami a kriptohálózat egyik vezetőjévé tette. Következésképpen a piaci elemzők előrejelzése szerint a Toncoin (TON) árfolyama akár 27%-ot is erősödhet és az év végére elérheti a 3 dollárt.

Polygon (MATIC) esik, miközben a Polygon 2.0 készül a bevezetésre

Október 25-én, az új Polygon Labs token, a Polygon Ecosystem Token (POL), a Polygon (MATIC) helyébe lépett a Polygon 2.0 bevezetése után. Az október 28-án történő bejelentést követően a Polygon MATIC árfolyama 3%-kal, 0,62 dollárról 0,60 dollárra esett.

A közelgő leváltás ellenére a Polygon MATIC ára a kereslet növekedésével megugrott. Ennek következtében a Polygon (MATIC) október 28. és november 13. között 48%-kal, 0,60 dollárról 0,89 dollárra emelkedett.

A Polygon (MATIC) rally azonban veszített lendületéből és november 20-án 10%-ot csökkent, mivel az árfolyama 0,89 dollárról 0,80 dollárra esett. Következésképpen a piaci szakértők a MATIC-ot medvésnek értékelték. A technikai elemzés azt jelzi, hogy a Polygon (MATIC) óriási eladási nyomás alatt áll, amit a MACD nagy piros hisztogramja bizonyít.

Következésképpen a Polygon MATIC ár előrejelzése azt mutatja, hogy a medvék a Polygon (MATIC) árát egészen 0,3 dollárra nyomhatják le az az év vége előtt.

VC Spectra (SPCT) nyilvános előértékesítése továbbra is lenyűgözi a befektetőket

A Toncoin (TON) és a Polygon (MATIC) elől menekülő befektetőkkel szemben a VC Spectra (SPCT) a nyilvános előértékesítés előrehaladtával profitot biztosító menedéket kínálhat.

Az új piaci belépő decentralizált fedezeti alapként működik, amely sikeres nyilvános előértékesítéssel halad előre. A VC Spectra (SPCT) népszerűsége nő, mivel egyre több befektető érti meg a működési modelljét, valamint azt, hogy hogyan segíthet nekik a vagyonuk kiépítésében.

Ezenfelül sok befektető dicséri a VC Spectra-t (SPCT) azért, mert mesterséges intelligenciát és fejlett kereskedési stratégiákat használ a nyereségességhez vezető eszközök kiválasztásához.

DeFi projektként a VC Spectra (SPCT) digitális valutát, SPCT-t kínálja a szavazásra, az osztalék elosztására és a kereskedés megkönnyítésére. Emellett a VC Spectra (SPCT) befektetők exkluzív lehetőségeket kaphatnak a magas jövedelmezőség elérésére az új ICO-kba történő befektetések révén.

Ebbe az izgalmas DeFi vállalatba SPCT tokenek vásárlásával lehet belépni. Token vásárlásra a folyamatban lévő, jelenleg negyedik szakaszban járó, előértékesítés során van lehetőség. Az SPCT ára a 4. szakaszban 0,066 dollárra nőtt, ami 725%-os ugrás az 1. szakasz 0,008 dolláros árához képest.

A nyilvános előértékesítés végéig már csak két szakasz van hátra. Ezért a befektetőknek még bőven van idejük beszállni a projektbe, hogy jelentős potenciális profitot termeljenek. Az előrejelzések szerint a tőzsdei bevezetés előtti végső ár 0,08 dollár körüli lesz. Azonban a hullámzások és a kereslet alapján a becsléseken akár túl is lőhet.

Az új VC Spectra (SPCT) vásárlók 10% bónuszt kapnak a befektetésért.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Honlap: https://vcspectra.io/
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund
Telegram: https://t.me/VCSpectra

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***