A Polkadot (DOT) és a VC Spectra (SPCT) a trendi kriptovaluták, a Polygontól elpártoltak

A kriptoszektor piaci mozgásai különféle jutalmakat jelentenek a jegyzett digitalis eszközök számára. Az elmúlt héten például a befektetők a Polkadot (DOT) tokent vásárolták, miközben kiábrándultak a Polygon (MATIC) altcoinból. Másrészről a befektetők egyre nagyobb részesedést halmoznak fel a VC Spectra (SPCT) tokenből az előértékesítési szakaszban.

Vajon a VC Spectra (SPCT) képes lesz-e beváltani a magas megtérülésre vonatkozó ígéreteit? Derítsük ki!

>>>MOST VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET<<<

A Polkadot (DOT) lenyűgözte a befektetőket, ahogy felragyogott a kriptopiac egén

Június végén a Polkadot (DOT) alapítója egy új fejlesztési projektet jelentett be, amely a Polkadot (DOT) használatát egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi. A befektetők üdvözölték a bejelentést, ami rögtön a DOT bullish meneteléséhez vezetett 2023. júliusában.

Július 24-én azonban a Polkadot (DOT) is 4,9%-os esést szenvedett el, 5,48 dollárról egészen 5,21 dollárra zuhant vissza. A nagyrészt az eladók által dominált általános piaci hangulat vezethetett az eséshez. Ez valószínűleg azonban nem lesz tartós, ahogy azt a 24 órás kereskedési volumenek emelkedése is mutatja.

A szakértők hosszú távon bikapiaci hangulatot jósolnak a Polkadot (DOT) számára. Az esés azonban még valószínűleg folytatódni fog, amíg el nem éri az 5,3 dolláros szintet. Ezt követően a Polkadot (DOT) árfolyama visszapattan, és július végén 5,6 dolláron zárja a hónapot. Ha azonban a visszaesés erősebb lesz, a Polkadot (DOT) július végén akár 5,0 dollárig is visszaeshet.

A piac kedvez a VC Spectra (SPCT) befektetéseknek

A Polkadothoz (DOT) hasonlóan a VC Spectra (SPCT) is lenyűgözte a befektetőket, akik viszonzásul komoly mennyiséget halmoztak fel a tokenből, miután 2023. július 19-én a token a második előértékesítési szakaszba lépett.

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely algoritmikus és szisztematikus kereskedési stratégiákat használ. A blokklánc projektekbe és kriptovállalatokba történő stratégiai befektetések révén a VC Spectra (SPCT) negyedéves hozamokkal és visszavásárlásokkal jutalmazza felhasználóit.

A VC Spectra (SPCT) jelenleg a második előértékesítési fázisban van. A befektetők 0,011 dollárért vásárolhatnak tokeneket. A VC Spectra (SPCT) whitepaper szerint a tokent a kriptotőzsdéken várhatóan 0,08 dolláros árfolyamon fogják majd jegyezni.

A befektetők a VC Spectra (SPCT) tokeneket Ethereum vagy Bitcoin hálózaton (ERC-20 és BRC-20) is megvásárolhatják. Összességében a VC Spectra (SPCT) hasznossága biztosítja majd, hogy a token egy stabil és erős kriptoeszközzé váljon.

>>>MOST VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET<<<

A befektetők elfordultak a Polygon (MATIC) tokentől, esik az árfolyama

A Polygon (MATIC) árfolyama meredek esésnek indult, miután a SEC a Polygon (MATIC) tokent értékpapírrá minősítette. Azóta a befektetők elfordultak tőle, és az árfolyama alacsony szinten ragadt be. A Polygon azt tervezi, hogy a MATIC tokenjeit újakra cseréli, hogy elkerüljék a SEC vizsgálatát.

Az elmúlt 24 órában a Polygon (MATIC) árfolyama 0,7664 dollárról 0,7236 dollárra esett vissza. A szabályozási kihívások a volatilis piaccal párosulva jelentősen lenyomták a Polygon (MATIC) árfolyamát.

A Polygon (MATIC) előtt álló kihívások ellenére az elemzők hosszú távon az árfolyam emelkedését jósolják. Viszont még előtte a Polygon (MATIC) árfolyama elérheti a 0,73 dolláros támasz szintet is, mielőtt korrigálna és 0,83 dollárig emelkedne vissza. A szakértők előrejelzése szerint 2023 decemberére a Polygon (MATIC) elérheti az 1,01 dolláros árfolyamot.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Csatlakozz az elővásárláshoz: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***