A Pullix (PLX) növekszik, az Enjin Coinnal (ENJ) és Ripple-lel (XRP) verseng

A kriptopiac masszív felépülést tapasztal, az egyik legjobb kriptopénz, a Pullix pedig átveszi a vezetést ebben a versenyben. A token 100%-ot növekedett az elmúlt hónapban, amivel még az Enjin Coint és a Ripple-t is megelőzte.

Az Enjin Coin (ENJ) árkilátásai

Az Enjin Coin (ENJ) egy jól ismert név a kriptoiparban. Azzal tűnik ki a többi közül, hogy a játékiparra fókuszál. Az ENJ sajnos medve trendet mutatott 2023 során. Bár 2024-ben történt egy kis növekedés az altcoin árfolyamában.

Az Enjin Coin árfolyama 2023 utolsó negyedévében kezdett ralizni. Az ENJ ára lassan növekedett 0,2 dollár fölé, miközben a bitcoin meghaladta a 40.000 dollárt.

Miután azonban elérte a 0,43 dolláros árpontot, az Enjin Coin értéke csökkenni kezdett az eladási nyomás hatására. A defi-tokennel jelenleg 0,3288 és 0,3959 dollár között kereskednek. A szakértők úgy gondolják, hogy az elkövetkező néhány hétben az Enjin Coin 0,5131 dollárig fog növekedni.

A Ripple (XRP) ára a tokenégetések ellenére csökken

Az XRPScan jól ismert blokkláncfelfedező szerint december óta nagyban megnövekedett a megsemmisített (elégetett) Ripple coinok száma.

Ez azért van, mert a Ripple-felhasználók kipróbálták a Xahau hálózatot az XRPL-en. A blokkláncfelfedező adatai szerint nagyjából 10.134 XRP-t semmisítettek meg egyedül január 2-án. A Ripple-égetések legutóbbi növekedésével az XRP árfolyamnövekedése kapcsán is beindultak a találgatások.

Az elégetett Ripple mennyisége azonban nem volt elegendő ahhoz, hogy gyorsan megnövelje az XRP árfolyamát. Nagyjából 11,8 millió XRP-t égettek már el azóta, hogy a kriptovaluta hálózata elindult.

Ez nagyon kevés ahhoz képest, hogy a Ripple 99 milliárd coinban határozta meg a maximális kapitalizációját. A Ripple coin ára most 0,577 dollár körül mozog, amely alacsonyabb, mint a korábban elért 0,630 dollár.

A Pullix (PLX) előértékesítése egyre népszerűbb

A Pullix (PLX) előértékesítése komoly figyelmet kapott az utóbbi időben, az egyik legjobb befektetési lehetőséggé téve azt a kriptoiparban. Csak egy hónap alatt több mint 60 millió tokent sikerült értékesíteniük. Szintén összegyűjtöttek további 3 millió dollárt a befektetők erős érdeklődésének köszönhetően. Számos ember véli úgy, hogy a Pullix a legjobb kriptopénzzé válhat a magas piaci potenciáljának köszönhetően.

A Pullix hibrid kereskedési platformjával a kereskedések mikéntjének megváltoztatására törekszik. Különféle kereskedési lehetőségeket tesz majd elérhetővé, ami vonzza a befektetőket. A Pullixon megtalálható eszközök között ott lesznek a részvények, a forex, az árucikkek, valamint az ETF-ek. Olyan egyéb funkciói is vannak, amelyek komoly izgalmat válthatnak kis a felhasználókból. Ezek a következők:

  1. Kölcsön protokoll: A Pullix egyik legjobb funkciója a kölcsönzési protokoll. Ez a lehetőség a pénzpiachoz hasonlóan működik.A felhasználók különféle eszközöket kölcsönözhetnek. Ebben az a jó, hogy a kereslet és a kínálat határozza meg a kamatokat, így a befektetők jó ajánlatok közül válogathatnak.
  1. AI kereskedési eszközök: A Pullix a hagyományos kereskedési jellemzőkön túl a mesterséges intelligencia technológiáját is integrálja a rendszerében.

A kereskedési eszközök a ChatGPT mögött álló OpenAI által készített mesterséges intelligenciát használják. Ez azt mutatja, hogy a jobb kereskedési élmény érdekében a Pullix szeretné megadni felhasználóinak a legújabb technológiát.

A Pullix jelenleg előértékesítésének 6. fázisánál tart, a tokenek ára pedig mindössze 0,08 dollár. A piaci szakértők előrejelzése szerint ez a defi-token masszív növekedés előtt állhat az elkövetkező hetekben.

Záró gondolatok

Az Enjin Coin, a Ripple és a Pullix közül a legjobb kriptobefektetési lehetőség most a Pullix. A token 100%-ot növekedett kezdeti árfolyamáról, 0,04 dollárról 0,08 dollárra. Az elemzők pedig további gyarapodást prognosztizálnak.

További információk a Pullix előértékesítésével kapcsolatban az alábbi linkeken találhatók:

Látogasd meg a Pullix weboldalát

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***