A Shiba Inu lehúzhatja a rolót, a Bitcoin Spark az új nagyágyú

A trendek szélsebesen változnak a gyors ütemben fejlődő kriptoszektorban s míg az innováció kerül a középpontba, addig a Shiba Inu mémek körüli felhajtás egyre inkább elcsitul. Tagadhatatlan, hogy a Shiba Inu csillaga leáldozóban van és a fortélyos Bitcoin Spark készen áll arra, hogy technológiai újításai révén átvegye a helyét és meghódítsa az ágazatot. A Bitcoin Spark innovatív megközelítésének és a benne rejlő potenciálnak köszönhetően könnyűszerrel a dinamikus digitális világ egyik kulcsfigurájává válhat.

Bitcoin Spark (BTCS)

A technológia a kriptovilág igazi mozgatórugója, így a felesleges hűhó háttérbe szorulásával a kimagasló műszaki vívmányokat felsorakoztató projektek tündökölhetnek. A Bitcoin Spark (BTCS) egy új Proof of Process technológiát hoz a digitális szférába, aminek célja, hogy kieszközölje a hagyományos kriptókból hiányzó inkluzivitást, megfizethetőséget és könnyű hozzáférhetőséget. A Proof of Process egy olyan protokollt takar, amely által minden bányász egyenlő bánásmódban részesül, a bányászati energiaráfordítástól és a stake-től függetlenül. A bányászatot akadályozó tényezők kiiktathatóak a Bitcoin Spark bányász alkalmazásának használatán keresztül, ami kompatibilis az okostelefonokkal, illetve a személyi számítógépekkel. A BTCS platformja egy olyan inftastruktúrát vázol fel, ahol bárki bányászhat és korrekt módon történik a díjazás.

Bitcoin Spark

Azok a bányászok, akik többlet erőforrásokkal rendelkeznek, felajánlhatják azt a felület számára jutalmakért cserébe, valamint stakelhetnek a tranzakciók validálásának kivitelezéséhez. A rendszer ezután pedig majd összegzi az elvégzett munka mennyiségét és a bányászati jutalmak kalkulálásához felhasznált stake-et is. A BTCS platformja bérbe adja a feldolgozási teljesítményt olyan szervezeteknek, akiknek magas CPU és GPU igényük van, ezáltal elősegítve a bányászok prosperálását és az interfész fenntarthatóságát.

Az ICO (elsődleges érmekibocsátás) a tizedik szakaszban jár, ahol a vételár 3,75 dollár 4%-os bónusszal és a BTCS a november 30-i megjelenést követően 277%-os befektetés megtérülést garantál a beruházóknak. Az ICO rendkívüli adaptációt és növekedést generált a BTCS kezdeti, 1,50 dolláros árához képest, ami a nagymértékű érdeklődésnek tulajdonítható. A projekt eredményessége a BTCS sikeres okosszerződés auditjainak és KYC hitelesítésének is betudható.

Képes lehet talpra állni a Shiba Inu?

A Shiba Inu (SHIB) 2020-ban jelent meg a Shiba Inu ökoszisztéma részeként a DOGE dominanciájának ellensúlyozására. A SHIB Ryoshi által lett létrehozva és az Ethereum blokkláncán fut. Az eszközhöz tartozik a Shiba Swap decentralizált tőzsde és a nemrégiben debütált Shibarium platform is. A kezdeményezés célkitűzése az, hogy egy teljesen decentralizált rendszerré alakuljon át, ami az irányítás 100%-át átadja a közösségének. Összesen 589 billiónyi SHIB token van forgalomban. Annak ellenére, hogy kezdetben rohamos tempóban nőtt az értéke, a SHIB ára meglehetősen alacsony maradt. Minden idők legmagasabb SHIB árfolyamát 2021. október 28-án rögzítették, amikor is 0.000088 dollár volt – ez azóta több mint 90%-ot csökkent. A Shiba Inu-nak komoly kihívással kell szembenéznie, ugyanis piaci értéke a hype-tól és a spekulációktól függ, mintsem tényleges hasznosságától. Ahhoz, hogy boldogulni tudjon, valós hasznot kell nyújtania a holderek számára. A Shibarium sokak figyelmét felkeltette, de a felhasználók érthető okokból óvatosak, ezért is alacsony az aktív fiókok száma. A hálózat sorsa egyelőre bizonytalan és a piaci mutatók sem engednek túl sok jóra következtetni.

Shibarium

A Shibarium, a Shiba Inu vadiúj Ethereum második rétegű blokklánca, augusztusban indította el mainnetjét azon célzattal, hogy a DeFi szcéna meghatározó szereplőjévé lépjen elő. A pénzügyi szempontokon túl a Shibarium a metaverzumban és a gaming szektorban is jeleskedik, illetve az NFT-k iránti, egyre növekvő keresletnek is próbál eleget tenni. A hálózat megfizethető megállapodási feltételeket biztosít a DeFI applikációk számára. Emellett egy olyan mechanizmust vezetett be, amely lehetővé teszi a Shiba Inu érmék stratégiai szempontból történő égetését, ezáltal csökkentve a tokenek mennyiségét és potenciálisan növelve értéküket. Ugyanakkor, a Shibarium megjelenését övező lelkesedést beárnyékolták különböző nehézségek, például a SHIB árfolyamának hanyatlása, ami aggályokat keltett az új második rétegű rendszer működésével kapcsolatban. Ennek eredményeképp befagyasztásra kerültek tranzakciók és jelentős mennyiségű BONE token is elakadt, ami piaci spekulációkat és FUD-ot (félelem, bizonytalanság és kétség) idézett elő. A kriptohívők és ez elemzők azt tanácsolják a befektetőknek, hogy kövessék nyomon a fejleményeket és mindig járjanak alaposan utána egy eszköznek, mielőtt végrehajtanák a beruházást, különösképp mémérmék esetében.

Tudj meg többet a BTCS ICO-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***