A Shiba Inu nem tudja legyőzni a Bitcoin Sparkot

Nagy a verseny a kriptovaluták terén és naponta jelennek meg új tokenek. Ezen új tokenek közül a Shiba Inu és a Bitcoin Spark keltette fel leginkább a befektetők és a kriptórajongók figyelmét.

Míg a Shiba Inu (SHIB) a mém ihlette márkaépítés és a gyors árfolyam-emelkedés miatt került a középpontba, addig a Bitcoin Spark (BTCS) hatalmasat lépett előre a kriptopiacon.

Vizsgáljuk meg, hogy mi az a Shiba Inu, beszéljünk a régóta várt Shibarium bevezetéséről, és nézzük meg, hogy a Bitcoin Spark innovatív funkciói hogyan emelik magasan más kriptovaluták fölé.

Mi az a Shiba Inu (SHIB)?

A Dogecoin nyomán a Shiba Inu került reflektorfénybe. A SHIB a kutyás márkajelzés és a Dogecoin-korszak hatásából szerzett hatalmas hozam lehetősége miatt került a figyelem középpontjába. A SHIB igazi ereje a megfizethetőségében rejlik, mivel több millió token érhető el egyenként egy cent töredékéért. A megfizethetősége sok befektetőt vonzott, abban a reményben, hogy megismétli a Dogecoin árfolyam-emelkedését. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a SHIB, más mémérmékhez hasonlóan, nem rendelkezik hasznossággal. Pusztán a piaci hangulat és a társadalmi trendek vezérlik.

Mikor indul a Shibarium?

A Shibarium, a Shiba Inu 2. rétegű blokklánca 2023 augusztusában indult. Megpróbálja javítani az Ethereum skálázhatóságát és csökkenteni a díjakat.

Bitcoin Spark (BTCS)

Míg mindenki a Shiba Inu-val volt elfoglalva, a Bitcoin Spark csendben hatalmas növekedésre készül. Nézzük meg a Bitcoin Spark néhány aspektusát, hogy megértsük, hogyan válik esélytelenből egy olyan projektté, amelyre érdemes időt szánni.

A Proof-of-Process konszenzus mechanizmus

A Bitcoin Spark egyik kiemelkedő jellemzője a Proof-Of-Process (PoP) konszenzus mechanizmus megvalósítása. A PoP megoldja a bányászat központosításának problémáját, amely régóta sújtja az olyan kriptovalutákat, mint a Bitcoin és az Ethereum. A PoP a Bitcoin-bányászatot kívánja demokratizálni azáltal, hogy lehetővé teszi a különböző kapacitású bányászok számára, hogy aktívan részt vegyenek a hálózatban. Ez a mindenre kiterjedő megközelítés ösztönzi a decentralizációt, javítva a hálózat robusztusságát és biztonságát. A Shiba Inu ezzel szemben az Ethereum hálózatán alapul, amelynek skálázhatósági problémái és drága gázdíjai vannak, így kevésbé elérhető a kisebb befektetők és felhasználási esetek számára.

A skálázhatóság és a tranzakciós díjak kezelése

A Bitcoin Spark PoP konszenzusa a tranzakciós kapacitás bővítésével és a blokkok előállításának felgyorsításával kezeli a kripto skálázhatóságát és a túlzott tranzakciós díjakat. Ez gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat tesz lehetővé, így ideális a mindennapi használatra. Ehhez képest a Shiba Inunak otthont adó Ethereumnak skálázhatósági problémái és túlzott díjai vannak, így a Bitcoin Spark felhasználóbarátabb és költséghatékonyabb megoldás.

Fenntartható bevételtermelés

A Bitcoin Spark a CPU bérléséből és a reklámozásból termel pénzt, biztosítva ezzel hosszú távú életképességét és növekedését. Ez a megközelítés jól mutatja a BTCS hosszú távú prosperitás iránti elkötelezettségét.

Végszó

A Shiba Inu népszerűsége a mémmárkázásból ered, ugyanakkor a mémvalutáknak hasznossági és fenntarthatósági korlátaik vannak, mivel a piaci hangulattól függnek. Ezzel szemben a Bitcoin Spark egyedülálló technológiájával, skálázhatóságával és hosszú távú jövedelmezőségével reményteljes jövőt kínál. Míg a Shiba Inu és a Shibarium ígéretesnek tűnik, a Bitcoin Sparkot az iparági aggodalmakra való összpontosítása teszi félelmetes versenyzővé.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***