A Shibarium több mint 1 millió tárcával büszkélkedhet, de a Bitcoin Spark ICO-ja is jól halad

A Shibarium, a Shiba Inu ökoszisztéma egyik új projektje azzal keltett nagy visszhangot, hogy egy jelentős mérföldkövet lépett ár, és 1 millió feletti aktív tárcával rendelkezik. A Shiba Inu hálózat több mint 1,18 millió címmel büszkélkedhet, ami jól mutatja népszerűségét. A növekedés ünneplése közepette azonban egy érdekes csavar is feltűnik. A Shiba Inu rekord mértékű kiáramlást tapasztalt, mivel a felhasználók jelentős része a Bitcoin Spark nagy visszhangot kiváltó Initial Coin Offering (ICO) felé irányította a befektetését.

A Bitcoin Spark (BTCS)

A BTCS az ICO-jával és egy új blokklánc technológiával, a Proof of Process (PoP) technológiával keltett komoly hullámokat. Jelenleg az ICO negyedik fázisában tart a BTCS, kihasználva a korai fázisok megfizethető árazását és a magas bónuszokat. Jelenleg egy tokent 2,25 dollárért kínálnak 10%-os bónusszal. Az ICO korai résztvevői akár 100-szoros hozamra is számítanak, a negyedik fázis tulajdonosai 489%-os ROI-t fognak realizálni az induláskor. A SHIB által katalizált beáramlások a diverzifikációra és a BTCS eszméibe vetett hitre utalnak.

A PoP mechanizmus kiegyenlíti a bányászati teret és a PoS és PoW elvek kombinálásával, és bárki számára lehetővé teszi a bányászatot.

A Bitcoin Spark alkalmazás egy fontos szerepet játszik a BTCS ökoszisztémában. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bányásszanak, hozzájáruljanak a feldolgozási teljesítményhez, és élvezzék a tisztességes jutalmakat. A Bitcoin Spark a valódi decentralizáció irányába mutat a PoP és egy speciális algoritmus révén, amely megakadályozza a kizárólag a feldolgozási teljesítményen vagy a staking méretén alapuló aránytalan jutalmakat. A hálózat célja a stabilitás fenntartása és a jutalmak igazságosabb elosztása minden résztvevő között, függetlenül az erőforrásaiktól. Ez egy olyan rendszer, ahol a nyers tőke nem diktálja az abszolút hatalmat, és a fokozott bányászati képességekkel rendelkezők többet kereshetnek, de anélkül, hogy kizárólag az anyagi értéken alapuló egyensúlytalanságot teremtenének. Ez egy megfelelő arányú egyensúlyt jelent a decentralizáció, a kapitalista elvek, valamint a közösség és a méltányosság értékei között. Ezzel a Bitcoin Spark olyan hálózat létrehozására törekszik, amely az egyes résztvevők és a szélesebb közösség számára is előnyös.

Mi az a Shibarium?

A Shibarium egy új Layer 2-es blokklánc projekt, amelyet a Shiba Inu ökoszisztéma fejlesztett ki. Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt elsődlegesen az Ethereum blokklánccal, hatékonyabb és költséghatékonyabb tranzakciós platformot biztosítva. A Shibarium gyorsan jelentős szereplővé vált a Shiba Inu ökoszisztémában és a szélesebb blokkláncvilágban. Mára már több mint egymillió tranzakciót dolgoztak fel a platformon, és ez szám még mindig növekszik. A Shibarium a magas gas díjakat és a lassú tranzakciós időket kezeli. A Shiba Inu token használhatóságának javítására törekszik azáltal, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat kínál. A Shibariumnak az is a célja, hogy támogassa a decentralizált alkalmazások (dAppok) létrehozását a Shiba Inu ökoszisztémán belül.

Kulcsfontosságú szerepet játszik a SHIB tokenek égető mechanizmusában is, és a “mémcoin” státuszán túl a decentralizált pénzügyek (DeFi) irányába mozdítja el a tokent. A régóta várt bevezetését átmenetileg elsőre azonban el kellett halasztaniuk, így kénytelenek voltak egy második bevezetést tervezni.

A Shibarium árfolyam-előrejelzés

Mivel a Shibarium továbbra is rekordokat döntöget és egyre nagyobb közösségi figyelmet kap, egyértelmű, hogy a SHIB ökoszisztéma jövője nagyon pozitív fényben ragyog. A Shibarium, a Shiba Inu Layer 2-es megoldása figyelemre méltó teljesítményt tudhat maga mögött, alig több mint egy hét alatt lenyűgöző 500 000 blokkot generált az indulása óta. Ez a teljesítmény egyike a Shibarium által rövid idő alatt felállított számos rekordnak, ami jól alátámasztja a gyors felemelkedését és sikerét. A Bitcoin Sparkba felé történő tőkekiáramlás azonban jól mutatja a BTCS ICO projektben rejlő potenciált, és azt, hogy a SHIB befektetőknek diverzifikálniuk kell a portfóliójukat, tekintettel a SHIB token mémcoin jellegére.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***