Elérhetőség, siker és átláthatóság: bemutatjuk az Acorn-t

A blokklánc technológia és a decentralizáció segítségével, az Acorn Collective mindenki számára olcsóbbá, könnyebbé és gyorsabbá teszi a közösségi forrásgyűjtés modelljét.

Az interneten hemzsegnek a crowdfunding platformok, mint a Kickstarter és az Indiegogo, amelyek a közösségi finanszírozási piac jelentős részét uralják. Viszont minden egyes finanszírozási platformnak megvan a hátránya, és ennek okai az üzleti modelljükben keresendő. Acorn Collective célja hogy megváltoztassa ezt a decentralizált crowdfunding modelljével.

Acorn Collective: Crowdfunding 2.0

Decentralizáció révén az Acorn Collective azt kínálja, amit a többi platform nem tud:

  • Nincs jutalék: a platform ingyenes és nem számít fel jutalékot a közösségi projekt finanszírozása során.
  • Globális elérés: A világ minden pontjáról szabadon csatlakozhatnak emberek és ötleteik minősége függvényében tudnak forrást gyűjteni.
  • Ötlettárház: Az Acorn nem végez projekt megvalósíthatósági tanulmányt mivel nem számol fel jutalékot. Amíg egy projekt jogilag rendben van, bárki meghirdetheti a projektjét forrásgyűjtés céljából.
  • Átlátható: A támogatók legnagyobb félelme ha csalás áldozataivá válnak. A forrásgyűjtéskor maximális átláthatóságra törekedtünk ezért a támogatók pontosan nyomon követhetik, hogy hogyan használják fel a projekt fejlesztői a forrásokat. Ezzel elimináljuk a csalásokat és növeljük a befektetési bizalmat.

Legfrissebb fejlemények az Acorn-tól

Az Acorn Collective csapat keményen dolgozik, hogy időben elkészüljön a platformjával. A fejlesztők rigorózusan tesztelik a platformot és folyamatosan frissítik. Három fő változtatásról és fejleményről kell beszámolnunk:

ICO átütemezés – Az Acorn Collective tokenjének és üzleti modelljének radikális szerkezetátalakítása miatt változik a publikus tokenértékesítés dátuma. A korábbinál tervezett egy hónappal később, 2018. május 26-án indul a tokenértékesítés. A csapat szerint fontos, hogy minden tökéletesen menjen a publikus tokenértékesítés idején, ezért döntött úgy, hogy átütemezi a nyilvános token crowdfundingot.

Token allokáció – A változó trendek és szabályozások miatt, változik a teljes értékesthető tokenpool is. A főértékesítési periódus során a teljes tokenszám 60%-a vásárolható meg a korábbi 80% helyett. A teljes tokenszám 90 millió OAK tokenről 65 millióra változik és a hard cap is csökken 65 millióról 25 millió OAK tokenre.

HitBTC listázás – Az Acorn csapata sikeres tárgyalásokat folytatott a HitBTC tőzsdével, amely az OAK tokent listázni fogja. A HitBTC jól ismert kriptopénz tőzsde ahol a napi kereskedési volumen körülbelül 200 millió USD. Az OAK token az ICO után kerül listázásra.

Az OAK tokenről

Az Acorn Collective, blokklánc alapú szolgáltatás gyanánt, a saját tokenjét használja az ökoszisztémában tranzakciós céllal. Az OAK egy Ethereum ERC20 szabvány token amellyel a támogatók és befektetők termékeket és szolgáltatásokat tudnak vásárolni az Acorn piacán. A token ICO 2018. május 26-án indul, amikor is 25 millió token kerül értékesítésre 1,4 USD (≈0.00171 ETH) dolláros egységáron.

Ha többet szeretnél megtudni az Acorn Collective platformjáról – https://aco.ai/

Az Acorn Collective fehér könyve – https://drive.google.com/file/d/0B1PbmmXatTeAODdsWUl4bmRJOW8/view

Chatelj az Acorn Collective csapattal Telegramon https://t.me/joinchat/HI_eCBG0fCRCl1ja-d5JDg

Kövesd az Acorn Collective projektet Twitteren https://twitter.com/AcoCollective

És a Facebookon https://www.facebook.com/TheAcornCollectiveICO

Tudj meg többet a Medium oldalunkon https://medium.com/@Acorn.Collective

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük