10-ből 7 európai szerint túl sok bevándorlót engednek be az országok

Egy, az Európai Unió mind a 27 országára kiterjedő felmérés szerint az emberek többsége úgy véli, hogy országuk túl sok külföldi bevándorlót fogad be.

A BVA Xsight által készített felmérés szerint a megkérdezettek 71 százaléka úgy véli, hogy túl sok az ellenőrizetlen bevándorló. A felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 85 százaléka szerint a kormányoknak többet kellene tenniük az illegális migráció ellen.

Nagyon magas a külföldiek által elkövetett bűncselekmények száma Németországban

Azon országok közül, ahol a legtöbben azt mondták, hogy túl sok az illegális bevándorló, Görögország vezet 90%-kal, a második Ciprus 84%-kal, a harmadik pedig Írország, ahol a válaszadók 78%-a véli úgy, hogy problémát jelent a bevándorlók magas száma. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az egyébként bevándorláspárti Németországban a megkérdezettek 77%-a mondta azt, hogy túl sok illegális bevándorlót engednek be az országba.

Az eredmények egybecsengenek egy Németországban végzett korábbi, megdöbbentő közvélemény-kutatással, amely szerint a tömeges migrációval szemben széles körű ellenállás tapasztalható.

A legújabb német kormányzati statisztikák szerint a bűncselekményekkel gyanúsítottak 41%-a külföldi, annak ellenére, hogy a lakosság jóval kisebb hányadát teszik ki.

Érdemes megjegyezni, hogy nemrégiben egy német politikust a kerületi bíróság “felbujtás” vádjában bűnösnek talált és 6000 dolláros pénzbírságra ítélt, miután feltett egy linket a kormányzati statisztikák közé, amelyek a migránsok által elkövetett bűncselekményekről, különösen a nemi erőszakról szólnak, és azt kérdezte, hogy miért olyan aránytalanul magas ez a szám.