Az Optimism (OP) és a Solana (SOL) hozama a VC Spectra (SPCT) 900%-os előértékesítési profitjával szemben

Az Optimism (OP) és a Solana (SOL) medvés aktivitása több befektetőt a VC Spectra (SPCT) felé terelt. Ez a gyöngyszem több úttörő funkciót kínál, és a hivatalos indulása előtt 900%-os profitot tehet le az asztalra. A VC Spectra (SPCT) egyébként már több mint 2,4 millió dollárt gyűjtött össze a zártkörű eladás során.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

Az Optimism (OP) medvés hangulatban van

Az Optimism (OP) árfolyama az elmúlt hét napban 6,45%-ot esett, azaz 1,55 dollárról 1,45 dollárra zuhant vissza. A pesszimista befektetők masszív árfolyamcsökkenésre számítanak, tekintettel arra, hogy a token ára 1,30 dollár alá is merült a közelmúltban. Az egyes elemzők azt jósolják, hogy az Optimism (OP) hamarosan a júliusi 1,20 dolláros szinten talál majd magára.

A jóhiszemű befektetők azonban remélik, hogy a token gyors és megfizethető tranzakcióinak köszönhetően hamarosan sikerül helyre rázni az adatokat. Az Optimism (OP) tulajdonosai továbbá javulást várnak az árfolyammozgásban, miután a platform nemrégiben partnerségre lépett a Coinbase kriptotőzsdével. A fejlemény tovább növelheti az Optimism (OP) iránti érdeklődést, mivel a Coinbase saját Layer-2 blokklánca, a Base az Optimism alapjaira épít.

A Solana (SOL) öt nap alatt több mint 13%-ot zuhant

A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt öt napban 13,36%-kal, 25,14 dollárról 21,78 dollárra esett. Kereskedési volumene szintén 46,13%-kal csökkent az elmúlt egy napban, a cikk írásakor 355 272 085 dolláron áll.

Több kriptovaluta szakértő úgy véli, hogy a Solana (SOL) továbbra sem lesz képes jelentős árfolyam emelkedést produkálni, és jóslatuk szerint szeptember első hetében értéke 19,50 dollár alatt lesz.

Ezzel szemben a Solana (SOL) támogatói arra számítanak, hogy a negatív trend hamarosan véget ér a rugalmas DeFi ökoszisztémájának köszönhetően. A Solana (SOL) továbbá piaci kapitalizációja alapján (8 544 000 dollár) a 8. legnagyobb kriptovalutának számít.

VC Spectra (SPCT) hozamával és előnyeivel legyőzheti versenytársait

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely a legjövedelmezőbb befektetési lehetőségekre fókuszál. Felhasználói a tokenek széles skáláját fedezhetik fel, és számtalan lehetőségbe fektethetnek, amelyek minimális kockázat mellett maximális jutalmat biztosítanak.

A VC Spectra (SPCT) csúcsminőségű AI kereskedési rendszerei mindemellett lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy negyedévente osztalékot kapjanak a befektetések nyereségéből. Továbbá a deflációs SPCT token számos egyedi előnyt biztosít, például exkluzív hozzáférést a pre-ICO kedvezményekhez és szavazati jogot, melyekkel a tulajdonosok beleszólhatnak a jövőbeli döntésekbe.

A VC Spectra (SPCT) árfolyama nemrég a harmadik fázis 0,025 dolláros értékére frissült, bár a token még mindig a nyilvános előértékesítés 2. fázisában van. A befektetők akár 220%-os nyereséget is kaphatnak, amikor a VC Spectra (SPCT) eléri a 0,080 dolláros előértékesítési célt, ami 10x-es emelkedést jelent a kezdeti 0,008 dolláros árfolyamhoz képest.

A VC Spectra (SPCT) nyilvános előértékesítésének 1. szakaszában a befektetők már 212,5%-os nyereségre tettek szert, ezért érdemes még ma befektetni és bezsebelni a befizetések után járó 25%-os bónuszt.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***