Az SPCT és a THORChain (RUNE) készen áll, hogy gazdaggá tegye befektetőit

Jól tudjuk, a kriptotér telis-tele van Bitcoin maxikkal, azonban azok számára, akik a várakozás helyett a gyors meggazdagodást/profitszerzést választanák, tömérdek más lehetőség is létezik. A THORChain (RUNE) és a VC Spectra (SPCT) potenciálja például felülmúlja a Bitcoin előrejelzéseit, így érdemes lehet vetni rájuk egy-egy pillantást.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

A Bitcoin (BTC) tárcacímek száma 48 millió fölé emelkedett

Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) ismét megingatta a kriptoközösség hangulatát mikor bejelentette, hogy 45 nappal elhalasztja az oly sokat emlegetett Bitcoin ETF kérelmeket. Ennek hatására a BTC árfolyama esett, és a folyamatos csökkenő tendenciában 25 451 dolláron új mélypontot ért el.

A visszaesés ellenére azonban a BTC elérte a 48,24 millió regisztrált tárcacímet. Ez a növekvő elfogadottságot bizonyító mérföldkő korrelál a BTC árfolyamának bullish becsléseivel. A becslések szerint a bitcoin számára 2023 végére 30 000 dollár a minimális cél, 2024 végére pedig legalább 40 000 dollár.

A BTC-ár-előrejelzés elemzése után most nézzünk rá a VC Spectra (SPCT) kilátásaira és tudjunk meg többet az általa kínált szolgáltatásokról.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

A VC Spectra (SPCT) bevési magát a Top DeFi projektek közé

2023 legjobb ICO-ja kétségtelenül a VC Spectra (SPCT). A VC Spectra a legújabb decentralizált fedezeti alap, amely a blokklánc és a technológia virágzó jövőjébe fektet be olyan startupok révén, amelyeknek korai szakaszban lévő finanszírozásra van szükségük. Ezáltal a VC Spectra (SPCT) ideális pozícióba kerül ahhoz, hogy hihetetlen nyereséget érjen el, ahogy a vállalatok skálázódnak és elérik teljes potenciáljukat.

A VC Spectra (SPCT) mindemellett olyan hiánypótló kripto-szolgáltatásokra is lehetőséget ad, mint az arbitrázs, a yield farming és az algoritmikus kereskedés. Tehát a felhasználóknak nyereséges befektetések sora áll rendelkezésükre egy Ethereum okos szerződések által működtetett, bizalom nélküli környezetben. A projekt egyik ösztönzője az osztalék, amelyben a tulajdonosok már az előértékesítés során fokozatosan részesülnek. Natív tokenje, az SPCT szavazati jogokat és a pre-ICO-kba való belépést is biztosít.

Vásárold meg az SPCT-t még most, a 3. fázisában 0,025 dollárért, mivel a következő fázisban 32%-kal emelkedik az ára, 0,033 dollárra. Az előértékesítés után 3x-os megtérülésre számíthatunk, mivel az SPCT értéke 220%-kal, 0,08 dollárra fog nőni.

Most pedig nézzük meg, hogy a THORChain (RUNE) képes lesz-e felvenni a versenyt vetélytársával.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

A THORChain (RUNE) elérte az 1 milliárd dolláros havi forgalmat

A THORChain bebizonyította magáról, hogy egy olyan DeFi projekt, amelyet érdemes figyelni ebben a medvepiaci helyzetben. A House of Chimera jelentése szerint a THORChain (RUNE) augusztusban elérte a több mint 1 milliárd dolláros havi volument. A növekedés fő hajtóereje a projekt két új funkciójának bevezetése: a streaming swap és a kölcsönzés.

A streaming swapok a THORChain (RUNE)-en azt jelentik, hogy a felhasználók a tranzakcióikat egy bizonyos idő alatt al-swapokra oszthatják, csökkentve ezzel a gas díjakat. Másik funkciója – a kölcsönzés – pedig azért egyedülálló a THORChain-en, mivel itt nincs lejárati idő, kamat, vagy likvidálás. Ezekkel a pozitív fundamentumokkal a THORChain (RUNE) a legtöbb előrejelzés szerint 2024-re legalább 2 dollár lesz, ami egy reális cél, figyelembe véve a jelenlegi 1,43 dolláros árfolyamot.

Mindent összevetve a VC Spectra az abszolút győztes, hiszen egy vonzóbb árért kínál jelentős nyereségeket ígérő lehetőséget.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről:

Vásárolj az előértékesítésben: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***