Az Uniswap, a The Graph és a VC Spectra is jelentős növekedésnek örülhetett az elmúlt időszakban

Az Uniswap (UNI), a The Graph (GRT) és a VC Spectra (SPCT) mind neves helyet szereztek maguknak a kriptovaluták világában, óriási befektetői figyelmet vonzva magukra. Az Uniswap (UNI) a közelmúltban új frissítést hajtott végre, ami a kereskedési volumenének növekedését váltotta ki. A The Graph (GRT) néhány hónappal ezelőtt 12%-kal emelkedett, a VC Spectra (SPCT) pedig 37,5%-os növekedésre készül a nyilvános előértékesítésének második szakaszában. Ráadásul a projekt két héttel a private/seed értékesítés elindítása után 2,4 millió dollárt tudott összegyűjteni.

>>Vegyél SPCT-t most<<

Kiváló teljesítményt nyújt az Uniswap (UNI)

Az Uniswap legutóbbi frissítése a kereskedési volumen növekedését váltotta ki. Az adatok szerint 391 millió dollárral kereskedtek a platformján. Az Uniswap iránti befektetői érdeklődés növekedésével az árfolyama is ugyanezt a tendenciát követte.

Július 4-én az UNI árfolyama 5,41 dollár volt, míg az elmúlt 24 órában 2,25%-ot esett, és 5,39 dolláron helyezkedett el. Az enyhe csökkenés ellenére a kriptovaluta az előző hét folyamán növekedni tudott.

Azonban számos iparági vezető bírálta az Uniswap központosított álláspontját, ennek ellenére növekedési mutatói alapján továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az elemzők előrejelzései szerint a platform július végére elérheti a 6,15 dollárt, ami 14,95%-os emelkedést jelent.

A Graph (GRT) figyelemre méltó növekedése

A befektetők körében egyre több a spekuláció a The Graph (GRT) robbanásszerű növekedésével kapcsolatban, és egyesek azon tűnődnek, hogy az algoritmikus kereskedés tovább fokozhatja-e ezt az emelkedést. Májusban a GRT 18%-os növekedést produkált, ami bullish aktivitást váltott ki a kriptovaluták piacán.

Az eladási időszak alatt a nagyobb befektetők jelentős pozíciókat szereztek meg a GRT-be való befektetésükkel. A bálnák mintegy 70 millió GRT tokent halmoztak fel, ami körülbelül 9,3 millió dollárnak felel meg, köszönhetően a tokennel kapcsolatos optimista piaci hangulatnak.

A bálnák tevékenységei mellett a GRT-ben a kereslet és kínálat egyensúlytalansága tapasztalható. Ahogy a kriptovilágban fokozódik a verseny, ezen digitális eszköz árfolyama várhatóan tovább emelkedik majd.

Jelenleg az elemzők azt sugallják, hogy hacsak nem esik váratlanul a kritikusnak 0,10 dolláros támaszpont alá, árfolyama elérheti akár a 0,18 dolláros árfolyamot is. Az elmúlt 24 órában a GRT enyhe, 0,28%-os növekedést könyvelt el, ami a jelenlegi 0,11 dolláros árfolyamhoz vezetett.

A VC Spectra (SPCT)  37,5%-os emelkedése már a láthatáron van

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely számos nyereséges befektetési lehetőséget kínál a felhasználóknak. A platform elkötelezett a blokklánc és a FinTech iparágak forradalmasítása mellett.

A projekt fenntartható fejlődési megközelítést alkalmaz, szilárd kockázatkezelési stratégiákkal a hozam maximalizálása és a kockázatok minimalizálása érdekében. Az SPCT token egy szabványos kriptoeszköz, amely deflációs modellel és égetési mechanizmussal is rendelkezik.

A VC Spectra (SPCT) mindenki számára elérhető előértékesítésének első szakaszában, és 0,008 dolláron kereskedhetnek vele. A rendelkezésre álló tokenkészlet közel 70%-át eladták már. A paltform most felkészül a második szakaszra, , amely során 0,011 dolláron fog kereskedni, ami 37,5%-os emelkedést jelent a kezdeti árhoz képest. Az árfolyam az előértékesítési szakaszok során tovább emelkedik majd, és a végére elérheti a 0,08 dolláros célárat, ami a kezdetihez képest 900%-os növekedésnek felel meg.

Amennyien a kriptovaluták világába szeretnél befektetni, akkor a VC Spectra (SPCT) egy jó lehetőség lehet erre. A platform egy korlátozott ajánlatot indít, amely 50%-os bónusszal jutalmazza a befektetőket a befizetéseikre. Akik erre kötelezik magukat, azokat limitált számban, egy 50%-os bónusszal jutalmazza a platform.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről az alábbiakban:

Elővételes vásárlás: https://invest.vcspectra.io/login 

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***