Az Uniswap (UNI) kilátásai 2023-ban: potenciális növekedés lehetősége más emelkedő kriptovalutákkal

Az Uniswap (UNI) jól meglepte a kriptopiacot, miután a kereskedési volumene átlépte az 1 milliárd dolláros értékhatárt. Mialatt az Uniswap (UNI) lenyűgöző teljesítményt mutat, addig a VC Spectra (SPCT) a bámulatos előértékesítési teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. Az új decentralizált fedezeti alap felülmúlva a várakozásokat a tervezettnél korábban 0,077 dollárra emelte a tokene árát.

A befektetők méltán kérdezik: Melyik a jobb érme, amibe érdemes befektetni?

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET<<<

Összefoglaló:

  • A szakértők szerint az Uniswap ára 2023 decemberére 7,55 dollárra ugorhat.
  • A VC Spectra (SPCT) dacolva a piacokkal 0,077 dollárra emeli a tokene árát.

Az Uniswap X történelmi csúcsot elérve, a kereskedési volumene meghaladja az 1 milliárd dollárt

2023. november 25-én az Uniswap X, az automatizált piacegyeztetőkön (AMM) keresztüli kereskedést forradalmasító protokoll figyelemre méltó mérföldkövet ért el. A 2023. júliusi bevezetése óta az Uniswap X összesített kereskedési volumene meghaladta az 1 milliárd dollárt.

Mi áll az ugrás mögött? Az on-chain adatokból kiderül, hogy az Uniswap X jelentős fejlődést ért el, mivel egy nemrég hozzáadott Filler biztosította a vezető helyét az elmúlt hónapban a DeFi szektorban. Az Uniswap (UNI) hálózat jelenleg 15 aktív Fillernek ad otthont, további 4 pedig az integrálás folyamatában van. A Filler aktivitás megugrása vitákat váltott ki arról, hogy az optimális árképzéshez és a gyorsabb tranzakciós idők eléréséhez mi lehet a szükséges ideális szám.

Az elmúlt hónapban egy nemrégiben bevezetett Filler a helyzetet kapitalizálva a bevezetése óta a forgalom több mint 50%-át biztosította magának. Ez a drasztikus változás jelentősen csökkentette a második Filler piaci részesedését, amely a bevezetéskori 90%-ról körülbelül 20%-ra esett vissza.

A harmadik Filler szintén jelentős, mintegy 20%-os részesedéssel rendelkezik a kereskedési volumenből. Figyelemre méltó, hogy mindhárom legjobban teljesítő Filler egyben árjegyzőként is működik.

Eközben az on-chain mérőszámok azt mutatják, hogy az Uniswap árfolyama az elmúlt hónapban 5,06 dollárról 6,14 dollárra ugrott. Ahogy az Uniswap (UNI) megszilárdítja helyét a DeFi ágazatban, az Uniswap (UNI) az árfolyam-előrejelzés alapján 2023 decemberére 7,55 dollárra emelkedhet.

Szóval, ennek tudatában hogyan viszonyul a VC Spectra (SPCT) az Uniswaphoz (UNI)?

VC Spectra (SPCT) előértékesítése kiválóan teljesít

Bár az Uniswap (UNI) félelmetes versenytársnak bizonyul, a befektetők egyre inkább keresik az alternatív, előértékesítési fázisban lévő projekteket, mint amilyen a VC Spectra (SPCT) is. A platform fenntartható fejlődési modellel csábítja a kripto-rajongókat, így az SPCT az egyik legjobb kriptovásárlásra érdemes tokenként vetette meg a lábát.

A VC Spectra (SPCT) a decentralizált pénzügyek feltáratlan területeire merészkedik azzal, hogy szavazati jogokat ad az SPCT tokenek tulajdonosainak. Ennek az innovatív megoldásnak a keretében a befektetők exkluzív hozzáférést kapnak a platformon listázott előértékesítési fázisban lévő új ICO projektekhez, a korai stádiumú blokklánc vállalkozásokhoz, hogy így építhessenek egy diverzifikált portfóliót.

A VC Spectra (SPCT) ráadásul a pénzügyi sikerek élére állhat azáltal, hogy negyedéves osztalékokkal és visszavásárlásokkal jutalmazza a befektetőit. A VC Spectra (SPCT), mint ígéretes token, alapos kiválasztási folyamatot használ ki a nyereséges technológiai és blokklánc-vállalkozások felkutatására.

A VC Spectra natív tokenje, az SPCT a nyilvános előértékesítésének 5. szakaszában 0,077 dolláros áron vásárolható meg, ami lenyűgöző 862,5%-os emelés a kezdeti 0,008 dolláros árához képest. A piaci előrejelzések szerint az SPCT az előértékesítés végére meghaladja a kitűzött 0,080 dolláros célárat.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***