Azonnali jövedelmet hozhat a Bitcoin Spark, az Optimism és a Bitget Token

A kriptovaluták és a blokklánc technológia gyorsan fejlődik, így az azonnali jövedelemszerzés lehetőségei és a hiteles projektek folyamatosan bővülnek. Az innovatív projektek és a növekvő befektetői érdeklődés olyan potenciálisan jövedelmező kilátások előtt nyitott ajtót, mint az Optimism, a Bitget Token és a Bitcoin Spark. A Bitcoin Spark és annak forradalmi Proof-of-Process mechanizmusa erős blokklánc projektként és kiváló befektetési lehetőségként keltette fel a figyelmet.

Mi az Optimism?

Az Optimism egy Layer 2 skálázási megoldás az Ethereum blokklánchoz, amelyet az Ethereum hálózat skálázhatóságának és magas tranzakciós díjainak megoldására terveztek. A Layer 2 megoldások a fő Ethereum blokkláncra (Layer 1) épülnek, hogy javítsák annak teljesítményét és skálázhatóságát. Ez része a folyamatban lévő erőfeszítéseknek, amelyek célja, hogy az Ethereum skálázhatóbbá és elérhetőbbé váljon.

Az Optimism az Optimistic Rollupot használja, ami egy olyan oldallánc, amely az Ethereum mainnet biztonságára támaszkodik, miközben gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat tesz lehetővé. Az Optimistic Rollup több tranzakciót egyetlen kötegbe köt össze, mielőtt továbbítja azokat az Ethereum mainnetre, így csökkentve a forgalmat és a költségeket. Az Optimism elsődleges célja az Ethereum hálózat kapacitásának növelése, hogy hatékonyabbá és elérhetőbbé tegye azt a felhasználók és a decentralizált alkalmazások számára. Ez a skálázhatósági megoldás kiemelkedő fontosságú, mivel megoldást nyújt az Ethereum hálózatának túlterheltségére és az intenzív időszakok magas tranzakciós költségeire.

Mi az a Bitget Token?

A Bitget Token, a kripto derivatívák piacának feltörekvő csillaga, a blokklánc technológia erejét kihasználva átalakítja a digitális eszközkereskedelem tájképét. A Bitget Token (BGB) egy központosított kriptopénz tőzsde (CEX) saját tokenjeként működik. A 2018-ban alapított és a Seychelle-szigeteken bejegyzett Bitget egy gyorsan bővülő tőzsdei platformként jelent meg, amely lenyűgöző felhasználói bázissal büszkélkedhet. A frissített BGB tokent 2021 júliusában vezették be, hogy különböző funkciókat kínáljon a Bitget ökoszisztémán belül. A BGB fizetési eszközként használható a Bitget platformon belül, a felhasználók pedig BGB tokeneket tehetnek fel, amiért potenciálisan jutalmat kaphatnak, ha egy bizonyos ideig zárolják azokat. A token tulajdonosok részesedhetnek a Bitget tőzsde vagy a hozzá kapcsolódó tevékenységek által generált nyereségből. A BGB tokenek konkrét felhasználási esetei és előnyei változhatnak, ezért a felhasználóknak ajánlott áttekinteniük a Bitget által nyújtott legfrissebb információkat, hogy teljes mértékben megértsék a BGB tokenekkel kapcsolatos aktuális felhasználási feltételeket és előnyöket.

Miért ígéretes a Bitcoin Spark projekt?

A Bitcoin Spark (BTCS) több okból is ígéretes. Az úttörő Proof-of-Process (PoP) mechanizmus az azonnali nyereségesség lehetősége miatt magasra teszi lécet. A PoP arra ösztönzi a résztvevőket, hogy bérbe adják erőforrásaikat a hálózati biztonság növelése és az energiafogyasztás csökkentése érdekében. Ez az innovatív megközelítés az önfenntarthatóságával jelentősen megkülönbözteti a BTCS-t.

A BTCS hozzáférhetőségét igazolja, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfelelő internet mellett akár olyan egyszerű eszközzel is, mint az okostelefon, bányászhassanak BTCS-t. Ez csökkenti a bányászok belépési korlátait és elősegíti a valódi decentralizációt. A folyamatot a Bitcoin Spark alkalmazás hajtja a kezdők és a tapasztalt bányászok számára. Az alkalmazás kezeli a BTCS ökoszisztéma legtöbb aspektusát és magában foglalja a BTCS Wallet és a dAppok fejlesztését.

A Bitcoin Spark a blokkok megerősítési idejének csökkentésére, a tranzakciós kapacitás növelésére és a résztvevő csomópontok számának növelésére törekszik. Többrétegű megközelítése, amely egy intelligens szerződéses réteget integrál a hálózatba, lehetővé teszi a különböző programozási nyelvek használatát az alkalmazások fejlesztéséhez. Ez a skálázhatóságra való összpontosítás a BTCS-t ígéretes szereplőként pozícionálja a kriptovilágban.

A Bitcoin Spark nagy növekedési potenciálja a folyamatban lévő ICO-ban nyilvánul meg, amely jelenleg a nyolcadik fázisban tart. A BTCS token, darabonként 3,25 dolláros árfolyamon, egyre nagyobb teret nyer és lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy vonzó áron vásároljanak, akár 6%-os bónusszal növelve a portfóliójukat. Az induláskor elérhető 326%-os megtérülési lehetőséggel a BTCS jelentős érdeklődést vál

tott ki. A BTCS a ContractWolf audit révén stabil, biztonságos, szabályszerű és átlátható infrastruktúrát garantál az érdekelteknek.

A Bitcoin Spark víziója, miszerint a kriptopénz bányászatot inkluzívvá, fenntarthatóvá és közösségvezérelté teszi, összhangban van a kriptotér igényeivel. A blokklánc-technológia innovatív megközelítése a folyamatos innováció és növekedés iránti elkötelezettséget tükrözi.

Tudj meg többet a BTCS-ről és az ICO-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***