Befektetésre érdemes a Monero (XMR) és a VC Spectra?

Ha potenciális befektetési lehetőségeket keresel a kriptopiacon, a Monero (XMR) és a VC Spectra (SPCT) megfontolandó lehet. Míg a Monero pozitív lendületet vett a Mac optimalizált tárcák megjelenését követően, a VC Spectra innovatív megközelítése és az előértékesítés során elért lenyűgöző teljesítménye vonzóvá teszi a befektetők számára.

Vizsgáljuk meg, miért érdemes ezeket az altcoinokat felvenni a befektetési portfóliónkba.

>>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENT<<

Összefoglaló

● A Monero (XMR) az előrejelzések szerint 2024-ben elérheti a 262,86 dollárt.

● A VC Spectra (SPCT) tovább emelkedhet a folyamatban lévő előértékesítés során.

Monero (XMR) szárnyal a Mac optimalizáció bevezetése után

2023. október 16-án a Monero kiadta szoftveres tárcájának frissített verzióját, amelyet az Apple ARM alapú szilíciumchipjeire optimalizáltak. Ez az új kiadás lehetővé teszi, hogy a Monero wallet megfelelően fusson az Apple legújabb processzoraival rendelkező Mac számítógépeken, ahelyett, hogy kompatibilitási rétegekre támaszkodna.

A bejelentés a Monero közösségen belül nagy izgalmat generált, ami az XMR értékének 1,56%-os emelkedését eredményezte. Az árfolyam 24 órán belül 151,16 dollárról 153,52 dollárra emelkedett.

A kezdeti lendületet követően a Monero a következő hetekben emelkedő tendenciát mutatott. Október 16. és november 13. között a Monero XMR árfolyama 153,52 dollárról 173,01 dollárra emelkedett, ami 12,69%-os növekedést jelent.

Ráadásul az elemzők a Monero számára további növekedést jósolnak, ami ígéretes befektetési lehetőségre utal. Előrejelzésük szerint a Monero XMR árfolyama 2024-ben eléri a 262,86 dollárt.

VC Spectra (SPCT): A blokklánc befektetések erejének felszabadítása

Ha a kriptovalutákba való befektetést fontolgatod, a VC Spectra (SPCT) egy kiemelkedő DeFi projektként tűnik fel a piacon. A fintech és blokklánc innovatív megközelítésével a VC Spectra célja, hogy forradalmasítsa a vagyonkezelést és a peer-to-peer kereskedést az AI felhasználásával és a közvetítők kiiktatásával.

A VC Spectra (SPCT) egyik legfontosabb előnye a decentralizált jellege, amely nyitott és befogadó platformot biztosít a befektetők számára világszerte, függetlenül azok helyétől vagy tapasztalataitól. Azáltal, hogy az eszközöket biztonságos okosszerződésekben tárolják, a befektetők teljes ellenőrzést gyakorolhatnak befektetéseik felett, ami növeli a biztonságot és az átláthatóságot.

Az SPCT tokenekbe való befektetés exkluzív előnyökkel járhat, mint például a negyedéves osztalék, a visszavásárlás és az exkluzív hozzáférés az új ICO-khoz a privát/seed értékesítésekben. Ezek a kedvezmények fokozzák a token vonzerejét, további ösztönzőket biztosítva a befektetőknek a részvételre.

Továbbá az SPCT token teljesítményét igazolja, hogy a private seed értékesítés során 2,4 millió dollárt gyűjtött. Mindez bizonyítja a befektetők bizalmát a VC Spectra potenciáljában. A nyilvános előértékesítés során az SPCT token jelentős értéknövekedésen ment keresztül. Eddig 725%-os ROI-t produkált, mivel az 1. szakaszban induló 0,008 dolláros árához képest 4. szakaszban elérte a figyelemre méltó a 0,066 dollárt.

Figyelembe véve ezt az elsöprő keresletet és a VC Spectra pozitív pályáját az előértékesítés során, a szakértők szerint az SPCT token az előértékesítés végére meghaladhatja a 0,080 dolláros előrejelzést is.

Tudj meg többet a VC Spectráról (SPCT) és az előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***