Bevásárlás az alján: Solana (SOL), VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE)

A Solana (SOL) nemrégiben a legújabb hackathon kezdeményezése miatt került a címlapokra. Hasonlóképpen, a Dogecoin (DOGE) is felkapottá vált, mivel a közösség támogatja Musk harcát az ADL-lel. A Solana és a Dogecoin közelmúltbeli ár-előrejelzése szerint ezek az események rali lehetőségét vetítik előre.

Emellett a VC Spectra (SPCT) is egyre nagyobb teret hódít az előértékesítés során graduálisan emelkedő token árai miatt. Az indulás óta az SPCT árát már 212,5%-kal emelte, ami akkor válik érdekessé, amikor a tokent kibocsátják és listázzák különböző tőzsdéken.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET<<

A Solana ára szintén ígéretes a Hyperdrive Hackathon bejelentés miatt. A SOL árfolyama már egy ideje pirosban mozog. A 2023 augusztusi általános piaci esés óta, amely során a Solana elvesztette a 23 dolláros támaszát, az altcoin folyamatosan esik. Solana legutóbbi kezdeményezése azonban a SOL hanyatlásának végét jelezheti.

2023. szeptember 6-án a Solana News bejelentette a hálózat legújabb kezdeményezését, a Hyperdrive-ot. Az 1 millió dolláros nyereményalappal a Hyperdrive egy újabb hackathon, amelynek célja új eszközök és alkalmazások fejlesztésének ösztönzése a Solana (SOL) hálózatán.

A Solana (SOL) Hyperdrive 2023. szeptember 6. és október 15. között fut majd. A piaci elemzők ezen időkereten belül azt jósolják, hogy a SOL ára kellő mértékben emelkedik. Szeptember 12-én 18 dolláron kereskedhetnek a tokennel és az előrejelzések szerint a hónap végére eléri a 21 dollárt.

A VC Spectra (SPCT) token ára megint emelkedett

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált vagyonkezelő rendszer, amely stratégiai befektetésekkel növeli felhasználóinak eszközeit. A platform mesterséges intelligencia technológiát használ annak biztosítására, hogy minden befektetés maximális hozamot termeljen minimális kockázat mellett.

A VC Spectra (SPCT) a legmodernebb algoritmikus és szisztematikus kereskedési stratégiákat is alkalmazza a hatékony és jövedelmező megbízások végrehajtása érdekében. A VC Spectra (SPCT) negyedéves osztalékok és token visszavásárlások formájában utalja ki a befektetők nyereségét.

Emellett jutalmazza is a befektetőket a jövedelmező új ICO-khoz és osztalékokhoz való hozzáféréssel a folyamatban lévő előértékesítés során. A VC Spectra (SPCT) nyilvános előértékesítése jelenleg a 3. szakaszban tart, tokenenként 0,025 dollárért adják el. A token ára 0,008 dollárral indult az előértékesítés 1. szakaszában.

A token jelenleg meghatározott ára 212,5%-os nyereséget jelent a korai befektetőknek. A 3. szakasz a záráshoz közeledik, és ezzel a VC Spectra (SPCT) token ára megint drágulni fog. Miután a VC Spectra (SPCT) nyilvános előértékesítése a 4. szakaszba lép, a token értékesési ára 0,033 dollárra emelkedik. Ezzel a jelenlegi 3. szakaszban befektetők 32%-os hozamot kaphatnak potenciálisan.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET<<

Doge előrejelzés, miután a közösség Elon Musk ADL elleni jogi csata mellett tette le a voksát

A Dogecoin (DOGE) közössége Elon Musk mögé állt az Anti-Defamation League (ADL) elleni legutóbbi szóvita során. A Dogecoin (DOGE) fejlesztője az elsők között volt, aki nyilvánosan támogatta Elon Muskot az Anti-Defamation League (ADL) elleni harcában.

Szeptember 5-én a Dogecoin (DOGE) fejlesztője megosztott egy petícióra vezető linket a Twitteren, amelyben felszólította az ADL-t, hogy hagyja abba a szólásszabadság cenzúrázását a platformon. A petíciót azóta több mint 100 ezren írták alá.

Dogecoin (DOGE) közösség többi tagja is támogatását fejezte ki Musk mellett. Vannak, akik Twitter-profiljukat Musk képére cserélték, amelyen a „Free Speech” felirat szerepel. Mások mémeket és GIF-eket hoztak létre, amelyekben gúnyolják az ADL-t.

A Dogecoin (DOGE) közösségi támogatása közepette Musknak, a Dogecoin (DOGE) ára enyhén emelkedett szeptember első hetében. A Dogecoin (DOGE) ára szeptember 12-én 0,061 dolláron állt. Az előrejelzések értelmében ez az árfolyam 0,065 dollárra emelkedhet a hónap végére.

Ha többet szeretnél megtudni a VC Spectra-ról (SPCT) és annak előértékesítéséről:

Tokenvásárlás: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***