Bitcoin Spark árfolyam-előrejelzés: 925 dollár is lehet a BTCS egy komoly kriptokereskedő szerint

A Bitcoin Spark (BTCS) a legújabb Bitcoin fork, amely egyre nagyobb teret nyer a kriptoszektorban. Egy komoly kriptokereskedő nemrég egy 925 dolláros BTCS árfolyamot mondott be. Mit tudnak a kriptokereskedők, amit mi nem?

Mi az a Bitcoin fork?

A Bitcoin fork a Bitcoin blokklánc egy jelentős változtatását vagy kettéválását jelenti, ami egyúttal egy új kriptovaluta létrehozását eredményezi. Kétféle fork létezik: a soft és a hard fork. A soft forkok visszafelé kompatibilis változtatásokat tartalmaznak, amelyek könnyebben megvalósíthatóak a meglévő blokkláncon belül, míg a hard forkok drámaibb szétválást eredményeznek, ami gyakran egy teljesen új blokklánc létrehozásához vezet.

Bitcoin Spark

A Bitcoin Spark egyedi megközelítése miatt lett annyira népszerű a kriptoközösségben. Megőrzi a Bitcoin tokenomikáját, miközben egy sor innovatív funkciót vezet be, amelyeket a kriptovaluták új generációját hozzák el.

A Bitcoin Spark blokklánc gyorsabb tranzakció-feldolgozást és alacsonyabb gas díjakat biztosít elődeinél a blokkidő csökkentésével, az egyes blokkok tranzakciós képességeinek javításával és a csomópontok lényegesen nagyobb számával.

Ez az új Bitcoin fork az okosszerződések és decentralizált alkalmazások (Dapps) támogatásával is túlmutat elődein. Többrétegű infrastruktúrával rendelkezik, amely magában foglal egy okosszerződés réteget különálló végrehajtási rendszerekkel, amelyek mindegyike a főhálózaton éri el a véglegességet. Ez biztosítja a skálázhatóságot és elősegíti a sokszínűséget, mivel lehetővé teszi a különböző magas és alacsony szintű programozási nyelvek használatát.

Továbbá a Bitcoin Spark egy saját konszenzus mechanizmust használ, amely egyszerűsíti a kriptobányászat folyamatát, ez az úgynevezett Proof-of-Process (PoP). A PoP jutalmazza a bányászokat a blokkok validálásáért és a bányászati eszközeik feldolgozási teljesítményének a hálózathoz való hozzájárulásáért. A kétszeres hashráta azonban nem eredményez kétszeres jutalmat, mivel a PoP exponenciálisan csökkenti a jutalmakat minden további hozzáadott teljesítmény egységért. A nemlineáris jutalom szétosztás funkció a hálózat kiterjedt csomópontjaival kombinálva csökkenti a bányászok által szükséges befektetést, így még a kisebb teljesítményű eszközökkel rendelkezők is profitálhatnak a tevékenységből. Sőt, a Bitcoin Spark csapata egy olyan alkalmazást készül elindítani, amely a hálózat natív kriptotárcájaként és bányászszoftvereként is szolgálni fog. Az alkalmazás felhasználóbarát, biztonságos és kompatibilis lesz különböző operációs rendszerekkel, többek között iOS, Android és Windows rendszerekkel.

A bányászok által biztosított számítási teljesítményt a hálózat ügyfelei bérlik majd, akik távoli kapacitásigényes számítási tevékenységre használják azt, és a szolgáltatásért BTCS-ben fizetnek. Ez egy egyedülálló valós alkalmazási esetet biztosít a Bitcoin Spark ökoszisztéma számára. Emellett a bányászok az újonnan veretett BTCS-en és a tranzakciós díjakon kívül további jutalmakat is szerezhetnek.

Ezen felül a Bitcoin Spark az alkalmazáson és a weboldalon belül a közösség által felügyelt hirdetések számára is kínál majd egy felületet. A hirdetésekért szintén BTCS-ben fizetnek majd, a bevételt pedig fele-fele arányban osztják el a hálózat résztvevői és a fejlesztőcsapat között.

Miért emelkedhet a Bitcoin Spark 925 dollárra?

Több tényező is arra utal, hogy a Bitcoin Spark (BTCS) árfolyama 925 dollárra vagy még annál magasabbra is emelkedhet. A Bitcoin Spark korlátozott, 21 millió darabos készlettel rendelkezik, ami a Bitcoin (BTC) esetében látottakhoz hasonlóan hosszú távú áremelkedési potenciálra utal. Emellett a Bitcoin Spark innovatív technológiája és valós alkalmazhatósága a felhasználók széles körét fogja megszólítani, ami növeli a keresletet és potenciálisan felfelé mozdítja az árakat. Továbbá a Bitcoin Spark egyelőre alacsony piaci kapitalizációval rendelkezik, ami megnyitja a lehetőséges a jövőbeli árfolyam ralik előtt. A masszív áremelkedés lehetőségét tovább erősíti, hogy a projekt ICO-ja (Initial Coin Offering) nagyon közel esik majd a következő várható kripto bikafutás kezdetéhez. Az ICO jelenleg a 6. fázisban tart a tízből, a BTCS ára 2,75 dollár, a befektetők pedig többek között most 8%-os bónuszt kaphatnak.

További információ a Bitcoin Sparkról és az ICO-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***