Bitcoin Spark és Tron: hatásuk a blokkláncok jövőjére nézve

A Bitcoin Spark (BTCS) és a Tron (TRX) az innováció frontvonalában állnak, a blokklánc technológia határait feszegetve. Az alábbiakban górcső alá vesszük sajátságos hatásaikat a blokkláncok jövőjére nézve, valamint egyedi erősségeiket és felhasználhatóságukat, illetve a szélesebb blokklánc ökoszisztémát is. 

Bitcoin Spark (BTCS)

A BTCS célja, hogy orvosolja a skálázhatóságból és a tranzakciós díjakból fakadó problémákat, amelyek az olyan blokklánc hálózatokat is érintik, mint a Bitcoin és az Ethereum. A Proof-of-Process (PoP) révén egy olyan egyedi konszenzus mechanizmust alkalmaz, ami megjutalmazza azokat a felhasználókat, akik a Bitcoin Spark alkalmazáson keresztül feldolgozási teljesítményt és számítógépes erőforrásokat biztosítanak a hálózat számára. Sajátosságai közé tartozik az a forradalmi adottság is, amely által kibérelhető a feldolgozási teljesítmény olyan feladatok megvalósításához, mint a videó kódolás vagy az erőforrás-igényes szimulációk futtatása. Az ügyfelek a BTCS-t használva fizetnek ezekért a szolgáltatásokért s a díjak a bányászati jutalom poolba kerülnek, növelve a hálózat decentralizáltságát és hatékonyságát.

bitcoin spark

A Bitcoin Spark kezdeti érmeajánlata (ICO) már a negyedik szakaszban jár s egyre csak tör felfelé, ugyanis 1 BTCS vételára jelenleg 2,25 dollár, amihez még 10%-os bónusz is társul. Ha a negyedik fázisban fektetünk be, a projekt novemberi debütálását követően 489%-os befektetésarányos megtérülésre számíthatunk. A BTCS az okosszerződések ellenőrzése és KYC eljárások által alapozza meg stabilitását.

A Bitcoin Spark felhasználóbarát bányász-szoftvert működtet, ami különböző operációs rendszereken is elérhető és kezeskedik a biztonságos, energiahatékony bányászati műveletekért. A skálázhatóságot, az alacsony tranzakciós díjakat és az innovatív megoldásokat előtérbe helyezve a Bitcoin Spark arra törekszik, hogy egy magasabb rendű blokklánc élményt hozzon létre a már létező kriptovalutákhoz képest. A hálózati jutalmakhoz és a bevételtermeléshez való egyedülálló hozzáállása megkülönbözteti a többi kezdeményezéstől.

Mi a TRX?

A Tron (TRX) egy blokklánc-alapú platform és kriptovaluta, aminek a legfontosabb célkitűzése, hogy létrehozzon egy decentralizált tartalommegosztó rendszert. A projekt ötletgazdája Justin Sun volt és jelentős figyelemre tett szert a blokklánc technológia berkein belül az ambíciózus tervei és neves együttműködései révén. Mindemellett pedig olyan blokklánc felületként funkcionál, ami támogatja az okosszerződések megalkotását és kivitelezését, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy dAppokat kreáljanak a hálózaton. A TRON küldetése, hogy decentralizálja a szórakoztatóipart és a tartalommegosztó portálokat. Azáltal, hogy a tartalomgyártókat arra ösztönzi, hogy közvetlen módon lépjenek kapcsolatba a közönségükkel, kirekeszti az olyan közvetítőket, mint a streaming platformok. A felhasználók ennek eredményeképp kedvük szerint fogyaszthatják és oszthatják meg a tartalmakat anélkül, hogy külső felületekre kellene hagyatkozniuk.

A TRX, a Tron hálózat saját kriptovalutája, számos különféle tulajdonsággal bír – általa kiegyelíthetőek a tranzakciós díjak, részvételt biztosít a döntéshozásban, valamint motiválja a hálózat résztvevőit és a tartalomgyártókat is. A TRON a nagyszámú ügyletek gyors lebonyolításához magas tranzakciós teljesítményt és skálázhatóságot ígér kedvező áron, amit a Delegated Proof-of-Stake (DPoS) konszenzuson keresztül érnek el. Emellett rengeteg közismert vállalattal és szervezettel lépett már partnerségre a szórakoztatóiparban, illetve a gaming és a technológiai szektorban is. Ezek a kollaborációk a TRON platform adaptációját és az ökoszisztéma térhódítását hivatottak elősegíteni.

A korábbiakban olyan figyelemre méltó üzletkötéseket valósított meg a TRON, mint például a népszerű BitTorrent peer-to-peer fájcserélő rendszer felvásárlása is, ezenkívül pedig lépést tart a legújabb DeFi és NFT trendekkel is. Ugyanakkor, a TRON és Justin Sun is több ízben ellentmondásba keveredtek plágiumgyanús tevékenység és a Houbi tőzsde vonatkozásában. Örökérvényű szabály, hogy mielőtt befektetünk egy kriptovalutába vagy blokklánc projektbe, járjunk utána annak és fürkésszük át a projekt céljait, a technológiáját és a szóban forgó közösséget is.

Tron árfolyam előrejelzés

A TRON pillanatnyi piaci értéke 0,076 dollár. A Tron árfolyam előrejelzése szerint a szabályozói viszontagságok és az erős konkurencia a blokklánc szférában jelentősen visszavetheti a TRON ütemtervét, efféle nehézségekkel már a múltban is szembe kellett szállnia a TRON csapatának. Ezeket a kihívásokat figyelembe véve, a TRON árfolyamára vonatkozó becslés alapján az év végére a 0,10 dolláros vételár a reális. Jóllehet, a TRON remek potenciállal rendelkezik, de végső soron az határozza majd meg a teljesítőképességét, hogy hogyan tudja majd átvészelni a kriptopiac megpróbáltatásait.

Tudj meg többet a BTCS-ről itt:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

Vásárolj BTCS-t: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***