A Bitcoin Spark, a Quant és az Aave példátlan profittal kecsegtetnek

A kiemelkedő nyereségek eléréséhez a kriptotérben elengedhetetlen a digitális eszközökben rejlő forradalmi potenciál részletekbe menő megismerése. A Bitcoin Spark, a Quant és az Aave olyan figyelemre méltó produktumok, amelyek egyedi attribútumaikkal és ígéretes lehetőségekkel járulnak hozzá ehhez a széleskörű tárgykörhöz. Nem számít, hogy valaki kezdő vagy tapasztalt befektető a kriptoszférában, ezen eszközök megértése jelentős hatást gyakorolhat a profitszerzésre. 

Bitcoin Spark (BTCS)

A Bitcoin Spark, az innovatív Proof-of-Process (PoP) mechanizmusának köszönhetően, kiemelkedő blokklánc projektté avanzsált. A Bitcoin Spark, a kriptovaluta szektor feltörekvő szereplője, a PoS és a PoW mechanizmusok ötvözésével került a rivaldafénybe. A PoP a gyorsaság, a skálázhatóság és a decentralizáció növelésére törekszik, valamint megtestesíti a Bitcoin Spark blokklánc hálózatok fejlesztésére irányuló törekvéseit. A hagyományos PoW-val szemben, ami nagymértékben függ az energiaintenzív számításoktól, és a PoS, ami a tokenjeik lekötésére kötelezi a felhasználókat, a PoP arra buzdítja a résztvevőket, hogy a saját erőforrásaik révén fokozzák a hálózat biztonságát és funkcionalitását. Ennek érdekében mérsékeli az energiafogyasztást és a közösségben való aktív szerepvállalásra biztatja a felhasználókat, megteremtve egy fenntarthatóbb és stabilabb ökoszisztémát.

A BTCS nagy hangsúlyt fektet a bányászathoz való könnyű hozzáférhetőséghez, amit a felhasználóbarát Bitcoin Spark bányász applikáció tesz lehetővé, ami által számítógépekről és okostelefonokról is gond nélkül megvalósítható a BTCS bányászat. Az alkalmazás megdönti a speciális bányász berendezéseket övező feltételezéseket és megkönnyíti az egész folyamatot.

A Bitcoin Spark rendszerei az átláthatóság és a szolgálatkészség jegyében lettek megalkotva, illetve KYC hitelesítéseken is átestek.

A Bitcoin Spark vételára

Jelenleg, a pillanatnyilag is zajló ICO nyolcadik fázisában, a Bitcoin Spark vételára elérte a 3,25 dollárt, ami egy nagyra törő token képét festi le. Az ebben a szakaszban beruházók 326%-os befektetés megtérülésre számíthatnak az eszköz hivatalos megjelenését követően. A projekt november 30-án debütál majd s a Bitcoin Spark árfolyam előrejelzése szerint a 10 dolláros árszint is valószerű.

A Quant árfolyama

A Quant, ami a különféle blokkláncok közti zökkenőmentes interoperabilitás létrehozására fókuszál, sokszínűséget csempész a kriptotérbe. A QNT a Quant hálózatának saját kriptovalutája, ami hasznossági tokenként definiálható. Az Etheruem blokkláncán működik, de könnyűszerrel képes váltani más blokkláncokra is. A fejlesztők a QNT révén hasznosítják az Overledger platform funkcióit, emellett a Quant Treasury fiatpénzre történő átváltási szolgáltatásokat nyújt, biztosítva a gördülékeny tranzakciókat. Az Overledger rendszerén belül az ügyletek, az engedélyezések, a megújítások és az előfizetések kivitelezéséhez nélkülözhetetlen a QNT a felhasználók és a fejlesztők számára. A Quant jelenkori árfolyama 86,06 dollár, ami 79,91%-kal van a valaha volt legmagasabb, 428,38 dolláros vételára alatt.

Az Aave csereértéke

Az Aave egy vezető decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, ami nagy hatással van a blokkláncon megvalósuló pénzügyi szolgáltatások jövőjének alakulására. Továbbá, különböző kölcsön adására és felvételére vonatkozó szolgáltatásokat is nyújt a kriptotér szereplői részére. Az egyik alapvető sajátossága a túlbiztosított fedezetű kölcsön, aminek értelmében a felhasználók, akiknek kölcsönre van szükségük, a kölcsönözni kívánt összeget meghaladó értékű kriptót kell letétbe helyezniük. Ez a megközelítés biztonságot ad a kölcsönadónak és csökkenti a mulasztás kockázatát az adósnál.

A túlbiztosított fedezeti modell egyféle biztonsági hálóként viselkedik a kölcsönt nyújtók számára, redukálva a teljesítés elmaradásának veszélyét. Ha a kölcsönvevő nem tudja visszafizetni a tartozását, a biztosíték folyósításra kerül és fedezi azt. Azok az ügyfelek, akik fedezetbe adják eszközeiket, kamatra tesznek szert – ezzel próbálják ösztönözni a kölcsönadás és kölcsönvétel beteljesülését. A cikk írásának időpontjában az Aave árfolyama 62,80 dolláron áll, 0,10%-os emelkedést mutatva az elmúlt 24 órában. A CoinMarketCap toplistáján az AAVE a 43. helyet szerezte meg és nagyjából 916,1 millió dollárnyi piaci kapitalizációval rendelkezik. Ezek a számadatok a piac fluktuációja miatt szüntelen változnak, ezért ajánlatos nyomon követni az Aave csereértékének alakulását.

Összegzés

A PoP mechanizmus implementációja és a hozzáférhetőség iránti elkötelezettsége teszi a Bitcoin Spark-ot a kriptovaluta ágazat potenciális úttörőjévé. Ahogy töretlenül javítja és finomítja technológiáját, a Bitcoin Spark a blokklánc technológiában fennálló nehézségek orvoslására törekedik és az iparág fenntarthatóbb, hatékonyabb és eredményesebb jövőjének elhozatalán ügyködik.

Tudj meg többet a Bitcoin Spark-ról:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***