Egy 100x-et ígérő altcoin, mely a Litecoint és a Cosmost is lekörözi

Litecoin (LTC): A stabil szereplő új kihívásokkal szembesül

A hatékony tranzakció-feldolgozásáról és széles körű elterjedtségéről ismert Litecoin a közelmúltban a hálózati aktivitás figyelemre méltó növekedését tapasztalta. Ez a részben az XRP jogi problémáinak tulajdonítható hullámzás azt eredményezte, hogy a Litecoin piaci kapitalizációja október közepe óta 800 millió dollárral bővült.

Elemzők megfigyelték, hogy az LTC árfolyama a november 1-jei 69,94 dollárról november közepére 74,08 dollárra ingadozott, hogy aztán a hónap végére ismét 69,45 dollárra süllyedjen. Ezen elmozdulások ellenére a Litecoin teljesítménye háttérbe szorulni látszik az olyan feltörekvő kriptovaluták mellett, mint a VC Spectra, amelyek nem csak tranzakciós előnyöket kínálnak.

Az elemzők azt jósolják, hogy míg az LTC növekedése fokozatos lehet, az olyan innovatív platformok, mint a VC Spectra exponenciális növekedést tapasztalhatnak, különösen a valós hasznosságuk és az új ICO-kban való részvételük miatt.

Cosmos (ATOM): Innováció a zűrzavar közepette

A Cosmos, egy egyedülálló blokklánc, amely közvetítőként működik a független hálózatok között, a közelmúltban gyakran szerepelt a hírekben egy lehetséges láncfelosztás miatt. Az ATOM inflációs rátájának csökkentéséről szóló közösségi döntést követően az alapító Jae Kwon egy blokklánc kettéválást javasolt, ami potenciálisan bullish reakciót válthat ki az ATOM-ra nézve.

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban 17,71%-os növekedést ért el, ez a belső konfliktus és az AtomOne ezt követő javaslata egy bizonytalan időszakot hozhat, potenciális növekedéssel. Jelenleg a Cosmos (ATOM) 10 dolláron kereskedik.

A VC Spectra decentralizált kereskedésre és vagyonkezelésre való összpontosításával, valamint a deflációs tokenmodelljével együtt vonzóbb befektetési lehetőségként áll, különösen azok számára, akik be akarnak lépni a kriptopénzpiacra vagy diverzifikálni szeretnék portfóliójukat.

VC Spectra (SPCT): A kripto befektetések új korszaka

A Litecoin és a Cosmos ingadozó szerencséje közepette a VC Spectra a stabilitás és a növekedés hírnökeként tűnik fel. Az előértékesítési eseménye során 2,4 millió dollárt gyűjtve az SPCT árfolyama ICO-jának 5. szakaszában lenyűgözően, 862,5%-kal emelkedett, elérve a 0,077 dollárt.

Ez a decentralizált fedezeti alap nem csak egy újabb kriptopénz. Ez sokkal inkább egy kapu a friss ICO-khoz, mely szavazati jogot és negyedéves osztalékot kínál a befektetések nyereségéből. A tokenek forgalmát idővel csökkentő égetési mechanizmussal az SPCT deflációs jellege növeli az értékét.

A főbb tőzsdékre való áttéréssel az elemzők 0,080 dollárra történő árfolyam-emelkedést prognosztizálnak, ami 900%-os növekedést jelentene a kezdeti értékhez képest. Ez a teljesítmény, kombinálva a valós hasznosságával és a decentralizált kereskedési funkciókkal, a VC Spectra-t potenciálisan jövedelmező befektetésként pozícionálja, háttérbe szorítva az olyan hagyományos választási lehetőségeket, mint a Litecoin és a Cosmos.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund
Telegram: https://t.me/VCSpectra

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***