Két token is alkalmas arra, hogy túlszárnyalja az Ethereumot a közelgő bikaciklusban?

Habár az Ethereum (ETH) inflációs kihívásokkal néz szembe, sokan még mindig a legjobb kriptobefektetésnek tartják. Azonban két token is jó eséllyel indul az Ethereum ellen. Az egyik közülük a második legnépszerűbb adatvédelmi token, a Zcash (ZEC). A másik pedig az egy új DeFi projektek, amely uralni fogja a vagyonkezelést és jó hozamot biztosító stakinget kínál.

Összefoglaló

  • Az Ethereum globális kínálata az elmúlt hónapban közel 30 000 ETH-val nőtt.
  • A VC Spectra (SPCT) minden befektetőt vár, hogy tőkét kovácsoljon a blokklánc és a technológia jövedelmező jövőjéből.
  • A Brave böngésző integrálja a Zcash-t, és a ZEC 2024-ben elérheti a 40 dollárt.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

A legfrissebb adatok inflációs aggodalmakat mutatnak az Ethereum (ETH) esetében

Alig több mint egy év telt el az Ethereum (ETH) történelmi átállása óta a proof-of-work-ről a proof-of-stake-re. Az egyik jelentős változás, amit az elemzők az Ethereum (ETH) esetében vártak, az volt, hogy deflációs kriptovalutává válik.

Mégis, az Ultra Sound Money adataiból most az derült ki, hogy az Ethereum globális kínálata az elmúlt hónapban közel 30 000 ETH-val nőtt. Ehhez hozzájárult az Ethereum aktivitásának jelentős csökkenése is. Az Artemis adatai szerint például a napi Ethereum (ETH) tranzakciók száma az elmúlt hónapban 1,63 millióról 924 ezerre esett vissza. Következésképpen az Ethereum (ETH) árfolyama 9%-kal, 1750 dollárról 1590 dollárra esett eddig visza 2023. októberében.

Az inflációs dinamika kétségtelenül hozzájárul egy bullish jelleggű jövőbeli Ethereum előrejelzéshez. Így egy ésszerű előrejelzés szerint az Ethereum 2024-re 2000 dollárra emelkedhet, míg egy reálista előrejelzés 2025-re már 3000 dolláros árfolyamot mutat.

Eközben a VC Spectra (SPCT) deflációs tokenomikával rendelkezik, ami az egyik oka annak, hogy ez egy top kriptovalutává válhat, amibe már érdemes most befektetni.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

Profitálj a blokklánc technológia jövedelmező jövőjéből a VC Spectra (SPCT) által

A VC Spectra (SPCT) egy kriptovalutára épülő vagyonkezelési és kereskedési protokoll a feltörekvő blokklánc- és technológiai vállalkozások számára. A VC Spectra (SPCT) minimális befizetési limit nélkül minden befektetőt vár, hogy tőkét kovácsoljon ezekből a jövedelmező és jövőbiztos piaci befektetésekből egy decentralizált, egyszerűsített, átlátható és autonóm környezetben.

A platform mögött egy tapasztalt csapat áll, amely aprólékos kiválasztási folyamatot alkalmaz a nagy potenciállal rendelkező projektek beazonosítására. Továbbá a VC Spectra (SPCT) olyan stratégiákkal, mint az arbitrázs, a fedezeti ügyletek, a diverzifikáció és a gépi tanulási algoritmusok, fejlett kereskedési platformmá alakulhat át.

Az okosszerződések lehetővé teszik, hogy a VC Spectra (SPCT) közvetítők nélkül működjön, a Spectra token pedig számos előnyt biztosít a közösségének. Ez a hasznossági token kedvező tokenomikával rendelkezik: 1 milliárdban maximálizálták a kínálatát, a tranzakciós díjak egy részét pedig kivonják a forgalomból.

Az SPCT emellett nagy kedvezményeket, exkluzív pre-ICO-kat, szavazati jogot és negyedéves osztalékot is biztosít. A VC Spectra (SPCT) az első osztalékokat valamikor a folyamatban lévő előértékesítés során fogja kifizetni, amely jelenleg a 3. szakaszban tart. A token értéke 0,044 dollár, ami a következő fázisban 82%-kal 0,080 dollárra emelkedik.

Zárjuk ezt a cikket a legfrissebb Zcash (ZEC) hírekkel, előrejelzésekkel és a VC Spectra (SPCT) különleges ajánlatával.

A Brave böngésző integrálja Zcash (ZEC) tokent

A Brave böngésző mögött álló fejlesztők integrálták a Zcash (ZEC) protokollt a böngésző beépített kriptotárcájába. Itt a felhasználók más érmékkel együtt tárolhatják, fogadhatják és küldhetik a Zcash-t (ZEC). A Brave, a Zcash (ZEC) és a Filecoin (FIL) együttműködhet egy adatvédelmi alapú eszközön is, amellyel multimédiás üzeneteket tud majd fogadni és küldeni.

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Zcash (ZEC) egyetlen bányászpoolja a hashráta több mint 53%-át ellenőrizte. Bár néhány felhasználó aggodalmát fejezte ki ezzel a dominanciával kapcsolatban, a fejlesztők biztosították a közösséget arról, hogy a Zcash (ZEC) nagyon is decentralizált.

A múlt hónap eleje óta a Zcash (ZEC) árfolyama 11%-kal 23,60 dollárról 26,30 dollárra emelkedett. A Zcash (ZEC) előrejelzései bullish jövőről árulkodnak, 2024-re 40, illetve 2025-re pedig 65 dolláros minimum előrejelzésekkel.

Összefoglalva, a VC Spectra (SPCT) a következő bikacikluson belül a legjobb kriptobefektetés lehet. A befektetők most tovább növelhetik a befektetett állományukat, ha kihasználják a limitált ideig elérhető 100%-os befizetési bónuszt is!

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund 

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***