Már a Stellar és az Avalanche befektetők is a VC Spectra (SPCT) felé kacsingatnak

Sok kriptovaluta rajongó úgy véli, a VC Spectra (SPCT) a legjobb befektetési lehetőség 2023 szeptemberében. A token eredményei az előértékesítés 3. szakaszában még a Stellar (XLM) és az Avalanche (AVAX) tulajdonosok figyelmét is felkeltette. Lássuk, miért gondolják az elemzők, hogy érdemes VC Spectra-t (SPCT) vásárolni.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

Stellar árfolyam előrejelzés: Az XLM 0,113 dollár alá fog esni?

A Stellar (XLM) árfolyama az elmúlt hét napban 1,045%-kal, az augusztus 29-i 0,124 dollárról a 0,123 dolláros értékre csökkent. Mivel pedig az utóbbi öt napban még 0,120 dollár alá is benézett, számos elemző negatívan áll az XLM árfolyamához. A legrosszabb forgatókönyv szerint a Stellar (XLM) a hét végére 0,113 dollár alatt talál majd magára.

A pesszimista előrejelzések ellenére azonban a Stellar támogatói úgy vélik, hogy az XLM token szeptember végére átlépheti a 0,140 dolláros küszöböt. Ez a pozitív vélemény a Stellar (XLM) közösség izgatottságán alapul, miután a platform szeptember 2-án egy X poszton keresztül bejelentette, hogy a következő 10 napban jelentős változásra számíthatunk. A hírek szerint továbbá a Stellar Development Foundation augusztus 15-én a MoneyGram pénzküldési szolgáltatás egyik befektetőjévé vált.

Az AVAX benézhet a 9,50 dolláros árfolyamszint alá

Az Avalanche (AVAX) értéke 3,17%-ot esett az elmúlt tíz napban, az augusztus 26-i 10,09 dollárról a jelenlegi 9,77 dolláros árfolyamra. A kritikusok rámutattak, hogy az Avalanche (AVAX) elvesztette bullish lendületét, amelyet még a Grayscale SEC elleni győzelmének köszönhetett. Éppen ezért néhány kriptovaluta szakértő a közelmúltban negatív AVAX árfolyam előrejelzést adott. Az AVAX értékének további csökkenésére számítanak, és úgy vélik, a következő napokban a token árfolyama a 9,50 dolláros szint alatt lesz.

Az Avalanche (AVAX) pártfogói ugyanakkor úgy vélik, hogy azok a befektetők, akik az árfolyam beesésekor vásárolnak, hosszú távon jelentős nyereségre számíthatnak, mivel az AVAX értéke hamarosan 11,50 dollár felett lesz. Ez az optimista jóslat azon alapszik, hogy az AVAX a piaci kapitalizációja (3,4 milliárd dollár) szerint jelenleg a 19. legnagyobb kriptopénz.

A VC Spectra (SPCT) befektetők akár 220%-os nyereségre tehetnek szert a nyilvános előértékesítés végéig

A VC Spectra (SPCT) egy közösség alapú decentralizált fedezeti alap, amely a legjövedelmezőbb befektetési lehetőségeket kínálja. Felhasználói a tokenek és piaci szegmensek széles skálájában merülhetnek el. A platform továbbá negyedévente osztalékokkal és a befektetés profitján alapuló visszavásárlásokkal támogatja őket.

A VC Spectra (SPCT) csúcsminőségű AI kereskedési rendszerei kiválasztják a legjövedelmezőbb piaci lehetőségeket, amelyek maximális hozamot hoznak, minimalizálva a befektetés kockázatát. Emellett a VC Spectra (SPCT) deflációs modelljének köszönhetően tulajdonosai különböző előnyökben részesülnek: többek között hozzáférhetnek a pre-ICO kedvezményekhez és szavazati jogokat kaphatnak.

A VC Spectra (SPCT) értéke jelenleg mindössze 0,025 dollár, így a befektetők 32%-os nyereségre számíthatnak, amikor a token értéke a következő előértékesítési szakaszban 0,033 dollárra emelkedik; valamint 220%-os nyereségre, amikor a VC Spectra (SPCT) eléri a 0,080 dolláros célt. Szállj be te is, és tudd meg te is, az elemzők miért gondolják, hogy a VC Spectra az egyik legjobb befektetési lehetőség 2023-ban. Ráadásul most minden befizetés után 10% bónusz jár!

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io/

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***