Mit vegyek? Dogecoint az eToro-n vagy inkább VC Spectrát?

A folyamatosan fejlődő kriptovaluta piacon hatalmas kihívás lehet jövedelmező befektetési lehetőséget találni. A Dogecoin (DOGE) megvásárlása az eToro-n vagy a VC Spectrába (SPCT) való befektetés azonban profitábilis lehet. De mielőtt e két kriptovalutába invesztálnál, érdemes utánajárni, hogyan teljesítettek a szabályozási kihívások közepette 2023-ban.

Lássuk, milyen eredményekkel zárhatják az évet, és melyik a legjobb kriptovaluta, amibe érdemes lehet befektetni.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<< 

A Dogecoin (DOGE) jól kezdte az évet, de nála is beütött a krach

Kihívásokkal teli évvel néz szembe a Dogecoin (DOGE), amelynek arcát, a Shiba Inu kutyát gyakorlatilag már mindenki ismeri. A kezdeti lendület ellenére a DOGE árfolyama az év során nehezen érte el a 0,1 dolláros szintet.

Áprilisban, amikor Elon Musk, a Twitter (ma már X) vezérigazgatója a Shiba Inu kutyára változtatta az app logóját, a DOGE értéke megugrott. A szabályozási bizonytalanságok miatt azonban a lendület alábbhagyott, azóta pedig az előrejelzések sem túl pozitívak.

A részletekbe elmerülve, a 2023-as év elején a DOGE ígéretes növekedést tapasztalt, és áprilisban elérte a 2023-as csúcsot, méghozzá a 0,1026 dollárt. Ez a növekedés azonban rövid életű volt, mivel az árfolyam jelentős visszaeséssel szembesült a SEC folyamatban lévő szabályozási szigorítása miatt.

A Dogecoin árfolyama az áprilisi csúcs óta 40%-ot zuhant, ami jól ábrázolja a szabályozási bizonytalanságok kriptovalutákra gyakorolt hatásait, mely továbbra is nagyban befolyásolja a várakozásokat.

Dogecoin (DOGE) jelenleg a lejtőn lefelé tart. Mivel pedig jogi bizonytalanságok uralkodnak a kriptotérségben, a DOGE körüli jóslatok sem túl optimisták.

A szakértők úgy hiszik, hogy a DOGE 2023-ban 0,079 dolláros árral zárja majd a 2023-as évet. Fontos hozzátenni, hogy mindez a szabályozási nyomás kedvezőtlen hatását, illetve a szabályozási egyértelműség fontosságát tükrözi.

A befektetők idén a VC Spectrát (SPCT) választják

Az idei év vége felé közeledve a Dogecoin (DOGE) egyre nehezebben talál magára. A VC Spectra (SPCT) azonban számos top kriptovalutát a háttérbe szorított, miután a nyilvános előértékesítése során több mint 300%-kal növekedett ára.

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely arra összpontosít, hogy innovációt hozzon a blokklánc és fintech világába. A VC Spectra (SPCT) egy magasan képzett szakértői csapat segítségével invesztál új startupokba. A szakértők minimalizálják a kockázatokat és biztosítják a magas nyereséget.

A VC Spectra platform innovatív natív tokenjét SPCT-re keresztelték. Az egyedülálló, BRC-20 szabványú token a Bitcoin blokkláncra épül. Az SPCT továbbá deflációs modellt követ, ami azt jelenti, hogy a token kínálata idővel csökken.

A VC Spectra (SPCT) token a kriptovaluta szektor egyik fénypontjává vált. Ennek oka a kivételes teljesítménye a csökkenő trend és a szabályozási bizonytalanság közepette. Az SPCT árfolyama több mint 312,5%-kal nőtt a nyilvános előértékesítés során. Az 1. szakaszban 0,008 dollárért, a 3. szakaszban pedig 0,033 dollárért lehet megvásárolni a tokent.

Ami még izgalmasabb, hogy a szakértők előrejelzése szerint a nyilvános előértékesítés végére az árfolyam 142,42%-kal ugorhat meg, és elérheti a 0,08 dollárt. Ezáltal a VC Spectra (SPCT) egy jobb befektetési lehetőség lehet, és az egyik olyan altcoin, amelyre a jövőben érdemes figyelmet fordítani.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***