Piaci elemzés: Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) visszaesőben, virágzik a Pullix (PLX) az előértékesítés felénél

Az új év eleje jelentős árfolyamingadozásokat és megnövekedett volatilitást hozott a kriptovaluta piacokra. Míg egyes altcoinok emelkedő pályára állnak a Bitcoin BTC Price BTC Price közelgő felezését beárazva, addig a legjobb kriptoérmék, mint például a Cardano, az Ethereum ETH Price ETH Price és a Ripple XRP Price XRP Price érme tartós esésbe kezdett az elmúlt héten. E trendek közepette a Pullix blokklánc projekt tokenének potenciális sikere már most nyilvánvalónak tűnhet, mivel már az listázzák.

A Cardano (ADA) komoly esésben, a támasz szint alatt kereskedik

A Cardano érme, amely 2024. január 11-én elérte a 0,61 dolláros csúcsát, ám korrekcióba ment át azóta és jelenleg a 0,5812 dolláros támasz szintje alatt kereskedik, ami további esést valószínűsít. A Cardano érméje mintegy 6,31%-os veszteséget könyvelt el az elmúlt 7 napban.

Pozitívum lehet, ha az ADA-vásárlók a mozgóátlag szintjei felett tudják tartani az árfolyamot, amivel megnyithatja az utat a felértékelődés előtt. Ha azonban nem lesznek képesek tartani, akkor növekedhet az eladási nyomás, és a támasz 0,50 dollárra eshet. A további esés pedig 0,41 és 0,48 dollár közötti ártartományt eredményezhet.

A Cardano árfolyama jelenleg a mozgóátlag vonalak alatt helyezkedik el, ami medvés kilátást jelez, és a legutóbbi 0,51 dollár fölé emelkedési kísérletek ellenállásba ütköznek az 50 napos SMA-nál. Ezenkívül, ha az 0,50 dolláros támasz is elesik, akkor erősödhet az eladói nyomás, ami tovább csökkenti az ADA árát.

Az XRP ára is inog a Ripple közelmúltbeli medvés esése közepette

Úgy tűnik, a Ripple is fényes jövő elé nézhet, ha a Ripple érméje, az XRP XRP Price XRP Price tovább továbbra is a rivaldafényben tud maradni. Jelenleg 0,54 dollár felett kereskedik, és 0,60 dollár a következő ellenállás amit céloz. Annak ellenére, hogy a Ripple 0,26%-ot esett az elmúlt 24 órában, az XRP erős, piaci értéke közel 30 milliárd dollár.

Ugyanakkor óvatosságot is érdemes gyakorolni, mivel az XRP épp azzal küzd, hogy stabilan 0,55 dolláron tudjon maradni. Az Ali nevű Twitter-kriptoelemző arra figyelmeztet, hogy ha az XRP nem tudja tartani a 0,55 dollárt, akkor további eladások vehetik kezdetét, és a árfolyam akár 0,34 dollárig is csökkenhet. A Ripple azonban továbbra is vezető helyet foglal el a legjobb kriptoérmék listáján, amelyet idén potenciálisan jelentős nyereséggel lehet vásárolni.

A Ripple teljesítményével kapcsolatos bizonytalanság ellenére az elemzők bizakodóak, úgy gondolják, hogy az XRP hamarosan elérheti az 5 dollárt, és hosszú távon akár 7-8 dollárt is érhet.

Az Ethereum (ETH) 2500 dollár alá esése tartós értékvesztést jelezhet

Az Ethereum ETH Price ETH Price jelenleg hanyatló szakaszában leledzik mivel a 2532 dolláros támasz szint alá esett. Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban 14,85%-os emelkedést ért el, az Ethereum ára egy hete tartó csökkenő trendbe került, eddig mintegy 4,15%-os veszteséggel.

Az Ethereum általános árfolyam pályáját tekintve a tavalyi évtől mostanáig, várható, hogy az Ethereum felülkerekedik a jelenlegi medvés fázisán. Az Ethereum tavaly év végén jelentős áremelkedésbe kezdett, és azóta is tisztességes futásban maradt.

A Pullix (PLX) token előértékesítés még szélesebb figyelmet kap a végéhez közeledve

Felüdülést hoz a Pullix (PLX), egy új kriptoprojekt, amely eddig oly sok befektető figyelmét megragadta. A Pullix több mint 50%-ban kész az indulásra a jelenlegi 6. szakaszban lévő előértékesítésével, valamint a több mint 10,6 millió dolláros tokenértékesítéssel a jelenlegi 0,08 dolláros árfolyamán.

A projektet nem csak az a dinamikus árképzési modell teszi igazán kivételessé, amely a folyamatban lévő előértékesítés minden szakaszában a token árat emeli. Valójában többről van szó, ami a projekt natív eszközének – a PLX-nek – értékét fogja vezérelni.

A platform vonzereje a decentralizált finanszírozás (DeFi) likviditási problémáinak megoldására irányuló innovatív megközelítésében rejlik. A DEX és CEX tőzsdék elemeinek kombinálásával a Pullix célja az online kereskedés megváltoztatása.

Többek között a Pullix célja, hogy kiküszöbölje a DeFi piacot gyakran sújtó problémákat, például a likviditási korlátokat, a lassú tranzakciókat, a magas díjakat és a hosszadalmas feldolgozási időt.

A projekt másik csúcspontja a passzív bevételi modell, amelyet a Pullix natív PLX tokenje segít. A tőzsde likviditási készletéhez való kontribúcióval a felhasználók 8-18%-os fix kamatlábat kereshetnek, így biztosítva a folyamatos bevételi forrást, miközben támogatják az árjegyző aktivitást.

Ez a bevételi modell kihangsúlyozza a PLX token kulcsfontosságú szerepét a passzív jövedelemszerzés lehetőségeinek felszabadításában. Fontos azonban megjegyezni, hogy az értékesítés előtti tokenek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Ezen túlmenően a DeFi piac szakértői olyan potenciális felfutásra számítanak, amely a Pullixet az olyan okos kriptoprojektek közé sorolja, amellyel jelentős nyereség lehetőség érhető el.

Látogass el a Pullixre
Csatlakozz a Pullix közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***