Pozitív a Coinbase vezérigazgató hangulata a Binance (BNB) megállapodás óta, nyereséggel kecsegtethet a Tron (TRX) és a Pullix (PLX)

A Binance (BNB) közelmúltbeli megállapodása nyomán a Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong pozitív érzéseket osztott meg. Ez a pozitív vélemény a megoldást követően az altcoinok iránti lelkesedés megugrását eredményezte. A Tron (TRX) és a Pullix (PLX) két kiemelkedő versenyző, amelyek egyre nagyobb teret nyerhetnek a potenciális növekedési lehetőségek után kutató kereskedők körében.

Binance (BNB): A növekedés új fejezete?

A Binance BNB Price BNB Price elleni szabályozási aggályok és SEC intézkedések közepette a Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong pozitív fordulópontot jósol a kriptoipar számára. Armstrong optimista kilátásai azt sugallják, hogy az egyezségből eredő szabályozási tisztánlátás megnövekedett intézményi befektetéseket hozhat. Ez potenciálisan előnyös lehet a Binance Coin és a szélesebb piac számára.

A november 20-i 247 dolláros árfolyamról november 27-én 226 dollárra történt visszaesés ellenére a Binance Coin továbbra is túlnyomórészt pozitív hozzáállást mutat. Az elmúlt hónapban 19/30 (63%) napot jegyzett zöldként, és csak mérsékelt árfolyam ingadozást mutatott.

Emiatt az elemzők továbbra is óvatosan optimisták a Binance Coin árfolyam előrejelzéseikben. Az elemzők szerint a BNB potenciális fellendülést hozhat, és a 2023 zárására elérheti a 257,54 dollárt.

Tron (TRX): Emelkedés az L1 TVL diagramon

A Tron (TRX) 2023-ban megerősítette dominanciáját, és a teljes zárolt érték (TVL) alapján a második legnagyobb L1 blokklánc lett. A CoinGecko adatai szerint a Tron a januári 4,1 milliárd dolláros TVL-ről 2023 októberére 7,9 milliárd dollárra emelkedett, megszilárdítva ezzel a piaci pozícióját.

A Tron árfolyamának emelkedő trendje tükrözte a teljes zárolt értékének lenyűgöző emelkedését. Az október 27-i 0,09 dollárról november 27-re 0,10 dollárra emelkedett. Azzal, hogy a Tron a 100 és 200 napos exponenciális mozgóátlaga felett tartja pozícióját, bullish hangulatot jelez.

Ez a pozitív lendület és a blokklánc tartós növekedése bizalmat ébresztett a piaci szakértőkben, ami arra késztette őket, hogy bullish Tron előrejelzést tegyenek. A kripto árfolyamának további emelkedését jósolják, amely még 2023 vége előtt elérheti a 0,11 dollárt.

Pullix (PLX): A rejtett drágakő

A Pullix (PLX) az online kereskedési szektor jövőjét hozhatja. A világ első közösségvezérelt tőzsdéjeként pozícionálva, többféle módon is vissza fog adni a közösségnek. Sok hagyományos kereskedési platformmal, mint például a Binance-el, ellentétben a Pullix nem fog kizárólag a kriptovalutákra korlátozódni, mivel minden eszközt egy helyen kínál majd.

A befektetők elárasztják a Pullix előértékesítését, hogy biztosítsák a natív tokent, a PLX-et, amelynek értéke jelenleg mindössze 0,04 dollár. Ez az ár azonban csak a kezdet lehet. Ahogy az előértékesítés egyre nagyobb lendületet vesz, az érték nagymértékű növekedése lesz várható.

A PLX tokenek birtoklása többet jelenthet mint egyszerű tulajdonlás, mivel ez létfontosságú a Pullix ökoszisztémában. A passzív jövedelemre vágyókat vonzhatja majd a token, mivel a PLX tulajdonosok majd minden tranzakció egy részét megkaphatják. Ez egy nagy változást jelentő funkció lehet, mivel minden fél számára előnyöket biztosít. Ahogy a platform tranzakciói emelkednek, úgy nőhet a passzív jövedelem is.

A Binance és a Tron 34 milliárd és 9 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával szemben a Pullix kiemelkedik a maga 8 millió dolláros kapitalizációjával. Ez a későbbiekben előnyt jelenthet, mivel kevesebb pénzeszköz is elegendő lehet az árnövekedéshez. Egy másik tényező, amely szerepet játszhat, az a forex piachoz való kötődés, amelyre Baby Pips a világ legnagyobb és leghíresebb piacaként mutatott rá. Ez igazolhatja a Pullix potenciális növekedési lehetőségeit.

Az elemzők, figyelembe véve ezeket a tényezőket, akár 400%-os emelkedést is jósolnak a PLX esetében, még az előértékesítés vége előtt. Bár ez túlságosan ambiciózusnak tűnhet, de a Pullix az Uniswaphoz hasonló pályát követhet, amely a bevezetése óta 450%-os megtérülést biztosított a korai vásárlóknak.

Honlap: https://pullix.io/
Twitter: https://x.com/pullixmarkets

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***