RNDR vagy LPX? Ezek most a legjobb AI kriptók

A tavalyi évet egyértelműen a mesterséges intelligencia térhódítása jellemezte. Kezdve a művészetektől az orvostudományon keresztül egészen az űrkutatásig, számos területen bizonyult hasznosnak az új technológia.

Természetesen a folyamatokból a befektetések -így a kriptoszektor- sem lehetett kivétel.

Az AI különlegessége, hogy képes minimális idő alatt az általa ismert adatok alapján pontos következtetéseket levonni.

Mai írásunkban ezért két olyan kriptót is bemutatunk, melyeknek sikerült tökéletesen kiaknázni a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket.

Amennyiben nem csak rövid, hanem hosszú távú befektetést keresel és szeretnéd támogatni a legjobb technológiák fejlődését, abban az esetben ezt a két kriptót mindenképpen érdemes megfontolnod.

Render (RNDR) – Felhőalapú decentralizált renderhálózat

A filmek és játékok grafikájának fejlődésével egyre nagyobb szükség van GPU teljesítményre. Azonban a videókártyák árának növekedésével a költségek is hatványozottan emelkednek, ezért sokan a felhőalapú renderfarmokhoz fordulnak.

Nagyon egyszerűen összefoglalva egy render elkészítése az a folyamat, aminek során 2- vagy 3D modellekből egy számítógépes program elkészít egy képet.

Az internet sebessége mostanra már eljutott arra a szintre, hogy lehetőség van távoli renderfarmok teljesítményét igénybe venni. Ezáltal a felhasználónak sokkal alacsonyabb kiadásokkal kell számolni, hiszen csak egy renderfarmnál kell egy előfizetést megkötni.

render-site

Itt jön a képbe a Render.

A projekt készítői egy biztonságos és transzparens rendszert hoztak létre, amit a felhasználók az ERC-20 RNDR tokenek segítségével vehetnek igénybe.

Azonban az RNDR nem kizárólag előfizetésre, hanem egyúttal jutalmazásra is használható. Amennyiben ugyanis egy felhasználó úgy dönt, hogy számítási teljesítménnyel támogatja az RNDR hálózatát, abban az esetben tokenek kap jutalmul.

2023 harmadik negyedében a Render felhasználóinak száma 30 százalékos növekedést ért el, és sokan úgy látják, a folyamat csak fokozódni fog 2024-ben. Köszönhetően a hálózat folyamatos fejlődésének és az elért teljesítmény növekedésének, lakossági és céges ügyfelek számára is csábító alternatíva lehet a RNDR.

2023 során negyedéves szinten átlagosan 2.3 millió képkocka készült el, ami a közel a duplája a 2022-es adatoknak.

A fejlődés a natív tokenek árfolyamán is meglátszik, hiszen 1 év alatt 650 százalékkal erősödött az altcoin értéke.

render-price

Bár a folyamatban kétségtelenül szerepet játszottak a szektorra gyakorolt globális hatások, beszakadástól valószínűleg nem kell tartani.

Szintén érdemes kiemelni, hogy az RNDR 1.5 milliárd dolláros mérettel rendelkezik, amivel az 50. legnagyobb kriptónak számít a teljes szektorban.

Az RNDR jelenleg az összes nagyobb kriptotőzsde kínálatában szerepel.

Launchpad XYZ (LPX) – Minden ami Web3, egyetlen platformon

A Web3 minden bizonnyal az internet új, decentralizált korszakát fogja elhozni azonban a legjobb projektek híre gyakran elkerüli a befektetőket.

Ezen az áldatlan állapoton fog hamarosan változtatni a Launchpad XYZ csapata.

A natív ERC-20 LPX segítségével ugyanis a közeljövőben egyetlen platformon keresztül lesznek elérhetők a legjobb projektek.

Launchpad XYZ főoldalA készítők először egy fejlett AI segítségével fogják szűrni, melyek azok a projektek amiket érdemes figyelembe venni.

Ez a szűrési rendszer az LPQ nevet kapta, és összesen 400 különböző adatpont alapján listázza az elérhető blokklánc-projekteket.

A figyelembe vett szempontok között nem csupán technikai, hanem egyúttal közösségi szempontok is szerepelni fognak. Ez azt jelenti, hogy az AI ellenőrzi többek között a készítők közösségi aktivitását, az X profil népszerűségét és a projektről megjelent cikkeket.

Mindezeket súlyozva összeveti, majd egy végleges pontszámmal látja el a projektet. A szűrést követően a fejlesztők maguk választják ki, hogy milyen kezdeményezések lesznek végül elérhetők a Launchpad XYZ felületén.

Ami még ennél is jobb, hogy az LPQ a felhasználók számára is elérhető lesz, sőt az NFT-vel rendelkező tagok még külön LPQ kereskedési ajánlatokat is kaphatnak.

NFT-ket kizárólag az előértékesítés idején lehet szerezni, azonban a folyamat rendkívül egyszerű. Összesen 5 különböző szintű NFT érhető el attól függően, hogy milyen értékben vásárolsz LPX tokeneket.

Az első szint már 50 dolláros befektetés után elérhető, míg a legmagasabb ELON szint 25,000 dollár megfizetése után váltható ki.

Launchpad XYZ NFT-k

A szintekkel nem csupán LPQ-t fogsz kapni, hanem egyúttal hozzáférést is a Telegram szignálcsoporthoz.

A készítők szerették volna megmutatni, hogy nem a levegőbe beszélnek amikor új technológiákat emlegetnek. Ezért a mesterséges intelligenciával működtetett szignálcsoportot ingyenesen is elérhetővé tették az előértékesítés idejére.

Ebben mostanáig számtalan 1000 százaléknál magasabb hozamot ígérő kereskedés lett megosztva, és várhatóan ez nem lesz máshogy a listázás után sem.

Ekkor azonban már csak az NFT-vel rendelkező befektetők lehetnek a csoport tagjai.

Nem érdemes sokat késlekedni

A Launchpad XYZ előértékesítési időszaka napokon belül lezárul, ezért ha szeretnél még most, fix áron vásárolni az LPX-ből, nincs vesztegetni való időd.

Jó hír azonban, hogy a csatlakozást bankkártyával is el tudod végezni, vagyis másodpercek alatt részese lehetsz az év egyik legjobb projektjének.

Bár az LPX várható árfolyamával kapcsolatban biztosat nem lehet tudni, számos elemző azon az állásponton van, hogy a 10-szeres hozam sem zárható ki.

A népszerű youtuber, Michael Wrubel úgy látja, a különleges felépítésének köszönhetően a Launchpad XYZ képes lesz a tartós növekedésre.

A csatlakozás részleteit videó formájában a TikTok csatornánkon keresztül is megtekintheted.

Ha nem szeretnéd kihagyni ezt az izgalmas lehetőséget, látogass el a Launchpad XYZ platformjára.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**