Mi lett a Terra Luna Classic sorsa? A Bitcoin Spark meghódítja az elbukott kriptoprojektek befektetőit

Az utóbbi időben a Terra Luna Classic (LUNC) komoly nehézségekkel szembesült, amelyek következtében hanyatlani kezdett a jóhíre. Ez idő alatt a Bitcoin Spark játszi könnyedséggel vette le a lábáról a befektetőket és csúcshódítása megállíthatatlannak tűnik. Vessük bele magunkat a Terra Luna Classic bukását kiváltó okokba, a Bitcoin Spark innovatív mivoltába és abba is, hogy milyen jelentőséggel bír Do Kwon minderre vonatkozóan.

Terra Luna Classic (LUNC)

A Terra Luna Classic (LUNC) egy ígéretes jövővel kecsegtető kriptovaluta volt, ami rendelkezett a kellő potenciállal, hogy létrehozhasson egy stabilcoin ökoszisztémát és különféle decentralizált pénzügyi (DeFi) megoldásokat. A LUNC számára rendkívül fontos volt, hogy egy stabil digitális valutát kreáljon, amelyet eltérő eszközökből -köztük más kriptókból- álló tartalék támogatott.

A Terra Luna Classic egy kifejezetten összetett és számos kihívást jelentő indítvány volt:

Szabályozói aggályok

Más blokklánc platformokhoz hasonlóan a Terra Luna Classic-nak is át kellett esnie a különböző igazságszolgáltatási szervek által lebonyolított szabályozói átvizsgáláson.

Piaci volatilitás

Amint azt mindannyian tudjuk, a kriptovaluta piac meglehetősen volatilis. A LUNC árfolyama elég sűrűn ingadozott, így állta meg a helyét stabilcoinként.

Konkurens stabil érmék

A Terra Luna Classic-nak többek között olyan közkedvelt stabilcoinokkal kellett felvennie a versenyt, mint a Tether (USDT), a USD Coin (USDC) és a DAI, ami kiváltképp megnehezítette a jelentős piaci részesedés megvalósítását. 

Közösségfejlesztés

Egy életteli teli és aktívan közreműködő közösség kialakítása elengedhetetlen a sikerhez a kriptovilágban. Ezt a Terra Luna Classic csapata is tudta és kimondottan felkapottá vált a fejlesztők és a felhasználók körében egyaránt.

Bitcoin Spark (BTCS)

bitcoin spark

Míg a Terra Luna Classic a komplikációkkal küszködött, addig a Bitcoin Spark (BTCS) robbanásszerűen rázta fel a kriptoteret a sokakat aggasztó problémákra megoldásként szolgáló újításaival. A Bitcoin Spark egy forradalmi konszenzus mechanizmust használ, ami a “Proof of Process” (PoP) névre hallgat és orvosolni hivatott a blokklánc hálózatok energiafogyasztásából fakadó kellemetlenségeket.

Do Kwon: a kulcsfigura

Kwon volt a Terra (LUNA) és a Terra Luna Classic (LUNC) társalapítója, illetve döntő fontosságú szerepet töltött be a Terra ökoszisztéma realizálásában is. Ugyanakkor, miután a Terra Luna Classic sorozatos akadályokba ütközött, a kétes hírű üzletember átpártolt a Bitcoin Spark-hoz (BTCS).

A Terra (LUNA) és a Terra Luna Classic (LUNC) megálmodója a Terra-val szerzett tapasztalatait és ismereteit most a Bitcoin Spark-ba próbálja beépíteni. Jelenléte stratégiabeli változást sejtet a kreatív megoldások és a hosszú távú növekedés szempontjából. 

A Terra Luna Classic és a Bitcoin Spark jövője

A Terra Luna Classic-nak szabályozói korlátozásokkal kell dacolnia, ami hatással van piaci dinamikájára és az ökoszisztéma terjeszkedésére is. Ezzel szemben a Bitcoin Spark kiegyensúlyozott fejlődése és innovációi egyre vonzóbbá teszik a kriptót az újdonságokat kereső beruházók számára, ami átláthatóságának és megingathatatlan elkötelezettségének is köszönhető.

Következtetés

A sokrétű kriptovaluta ügyletek remekül rávilágítanak a szektor volatilis természetére. Így lehet, hogy mialatt a Terra Luna Classic gyötrődik, a Bitcoin Spark alkotóképessége és hozzáállása fényes jövőt jelez elő.

A Bitcoin Spark újító szellemiségű rendszere egy szempillantás alatt megnyeri magának a befektetőket. Éppen ezért kár lenne elhalasztani a lehetőséget, hogy premier plánban kövessük végig miként formálja át a Bitcoin Spark a pénzügyi világot:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

Vásárolj BTCS-t itt: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***