VC Spectra mánia: Stellar és Avalanche tulajok is VC Spectrába fektetnek

Sok kriptorajongó felkarolta a VC Spectrát (SPCT), mint a legjobb új kriptót, amelybe érdemes 2023 szeptemberében befektetni. A token által kínált hihetetlen nyereség a nyilvános előértékesítés jelenlegi 3. szakaszában számos Stellar (XLM) és Avalanche (AVAX) tulajdonos figyelmét is felkeltette. Lássuk, miért javasolják a vezető elemzők a VC Spectrát (SPCT), mint a legjobb kriptopénzt, amiből érdemes ma bevásárolni.

>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

Stellar árfolyam-előrejelzés: Az XLM 0,113 dollár alá zuhan?

A Stellar (XLM) árfolyama az elmúlt hét napban 1,045%-kal csökkent, az augusztus 29-i 0,124 dollárról. A Stellarral (XLM) jelenleg 0,123 dolláron kereskednek. A Stellar (XLM) 0,120 dollár alá esése az elmúlt öt nap során számos elemzőt arra késztetett, hogy negatív Stellar árfolyam-előrejelzést adjon ki. A legrosszabb forgatókönyv szerint a Stellar (XLM) a hét végére 0,113 dollár alá zuhanhat.

E pesszimista Stellar árfolyam-előrejelzés ellenére a Stellar (XLM) bikák úgy vélik, hogy az XLM token szeptember végére átlépheti a 0,140 dolláros küszöböt. Ez a pozitív vélemény a Stellar (XLM) közösségen belüli jelenlegi izgatottságon alapul, miután a platform szeptember 2-án egy X posztban bejelentette a “10 nap alatti” jelentős változást. Más XLM hírekben arról lehetett olvasni, hogy a Stellar Development Foundation augusztus 15-én a MoneyGram kisebbségi befektetőjévé vált.

AVAX árelőrejelzés: 9,50 dollár alá csökken az Avalanche

Az Avalanche (AVAX) 3,17%-kal esett az elmúlt tíz napban, az augusztus 26-i 10,09 dollárról a jelenlegi 9,77 dolláros árfolyamára. Az Avalanche (AVAX) kritikusai rámutatnak arra, hogy az Avalanche (AVAX) elvesztette rövidtávú bikás lendületét, amelyet a Grayscale győzelme tett lehetővé a SEC felett augusztus 29-én. Ezért néhány kriptoszakértő a közelmúltban negatív AVAX árfolyam-előrejelzést adott. Pontosabban, az Avalanche (AVAX) medvék további esésre számítanak az AVAX ármozgásában, és az Avalanche a következő napokban a 9,50 dollár alá mehet.

Másrészről viszont az Avalanche (AVAX) bikák úgy vélik, hogy azok a befektetők, akik az árzuhanás alatt vásárolnak, hosszú távon jelentős nyereségre tehetnek szert, mivel az Avalanche (AVAX) visszaszerezheti az augusztusi 11,50 dolláros árat. Ez az optimista AVAX árfolyam-előrejelzés a token kedvező helyzetén alapul a szélesebb kriptoközösségben, mivel az Avalanche (AVAX) jelenleg a 19. helyet foglalja el a piaci kapitalizációs listán 3,4 milliárd dolláros értékével.

A VC Spectra (SPCT) tulajdonosai akár 220%-os nyereséget is elérhetnek a nyilvános előértékesítés végéig

A VC Spectra (SPCT) egy közösségi alapú decentralizált fedezeti alap, amely a legjövedelmezőbb befektetési lehetőségeket kínálja az aktuális blokkláncprojektekben és technológiai startupokban. A VC Spectra (SPCT) felhasználói a tokenek széles skálájába merülhetnek el, és negyedévente osztalékot és visszavásárlást kaphatnak befektetéseik nyereségéből.

Ráadásul a VC Spectra (SPCT) csúcsminőségű AI kereskedési rendszerei kiválasztják a legjövedelmezőbb piaci lehetőségeket, amelyek maximális hozamot hoznak, miközben minimalizálják a kockázatokat. Emellett a deflációs VC Spectra (SPCT) token tulajdonosai különböző előnyökben részesülnek, például hozzáférést kapnak az ICO előértékesítési kedvezményekhez és szavazati jogokhoz a jövőbeli értékesítések során, valamint osztalékot kapnak a nyilvános előértékesítés következő szakaszaiban.

A VC Spectra (SPCT) árfolyama jelenleg mindössze 0,025 dollár, így a befektetők 32%-os nyereségre számíthatnak, amikor a token ára a következő előértékesítési szakaszban 0,033 dollárra emelkedik, valamint elképesztő, 220%-os nyereségre, amikor a VC Spectra (SPCT) eléri a 0,080 dolláros előértékesítési célt. Szállj be azonnal, és nézd meg, miért dicsérik az elemzők a VC Spectrát (SPCT), mint az egyik legjobb altcoin befektetést 2023-ban, és szerezz hatalmas, 10%-os bónuszt minden befizetésre!

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:
Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***