1 BTC a fődíj a Winz.io új bitcoinbányász kalandjátékában

A bitcoin gyengülését és történelmi csúcsait meglovagolva az emberek világszerte arra törekszenek, hogy komoly profitokra tegyenek szert. A bányászok 10 percenként felszámolják a kriptográfiai fejtörőket, csak hogy részesüljenek a következő blokknak köszönhetően a markukat ütő bitcoin blokkjutalomban. De mi lenne, ha lenne egy jobb módszer, hogy profitálj a bitcoin bika piacán?

Bemutatkozik a Winz.io bányász kalandjátéka

A bányászat bizony bonyolult, de a Winz.io-nak hála még soha nem volt ilyen egyszerű! Az online kaszinó nemrég bemutatta a Winz.io bitcoin bányászati kalandjátékát, ahol a játékosok kedvenc nyerőgépeiken játszhatnak, szintet léphetnek, és minden egyes elért szint után komoly pénznyereményeket szerezhetnek. A fogadási korlátoknak, a minimum téteknek vagy a maximális nyereményeknek nincs határa. Az első ember, aki teljesíti a 40 szintet, nemcsak minden szinten díjban részesül, de a főnyereményt is elviheti – ami 1 BTC! Minden fogadással nagyobb a profitszerzés esélye, a felhasználók előrébb kerülnek a szintek ranglistáján is, így nincs vesztenivalójuk. A profit továbbra is a nyerőgép eredményétől függ.

Minden Winz.io játékos számára elérhetőek a szintek, ami azt jelenti, hogy a felhasználók bárhol játszhatnak, ahol a kedvük tartja!

Miért érdemes a Winz-re regisztrálni?

A 2020 elején alapított és engedélyt szerzett Winz.io gyorsan elhódította a piac egyik legjobb digitális valuta kaszinójának címét, mert nemcsak nagyszerű játékokkal büszkélkedhet, hanem rengeteg fizetési módot is biztosít egy zárt és összetartó közösség számára.

A Winz.io kollekció rendkívül szórakoztató nyerőgépekkel rendelkezik, mint például jackpot nyerőgépek, megaways slotok, amikhez párosulnak bónusz slot vásárlási lehetőségek. A játékosok asztali játékok és komoly nyereményekkel kecsegtető szerencsejátékok lenyűgöző gyűjteményét is megtalálják az oldalon. A kaszinó természetesen élő játékokat is kínál. Itt a felhasználók profi és rokonszenves kereskedőkkel találkozhatnak, ami garantálja a fantasztikus élményt. A Winz.io játékait az ipar legkiválóbb fejlesztői biztosítják. A Winz.io az Evolution Gaming-gel, az Amatic-kal, az iSoftBet-tel, a NETENT-tel, a Microgaming-gel és még sok más céggel áll partnerségben, a felsorolt cégek mind ismert és elismert vállalkozások a szektorban.

A Winz.io arról is híres, hogy az iparág egyik leginnovatívabb fizetési módszereit kínálja. A felhasználók fizethetnek kriptovalutákkal és fiat-alapú fizetési módokkal is letéteket és ez ugyanez igaz a nyereményfelvételkor is. A legfontosabb fizetési módok közé tartozik a bankkártya, a banki átutalás és az e-pénz fizetési szolgáltatások. A CoinsPaid-del való együttműködésnek köszönhetően a kriptovaluta-rajongók bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC), dogecoin (DOGE) és tether (USDT) használatával is játszhatnak. A letétek zöme néhány percen belül visszaigazolásra kerül, míg a kifizetés feldolgozása azonnali. Ezzel a játékosoknak többé nem kell napokat várniuk arra, hogy nyereményüket készpénzre válthassák. Ez különösen igaz a kriptovalutás kifizetésekre, amelyek villámgyorsak! A Winz tehát megkönnyíti a kriptovaluta-fiat pénz átváltást: azonnali FIAT-ra történő átváltási lehetőség a letéteken és kriptovalutákban történő kifizetés.

A Winz.io egy magas reputációjú platform az online kriptovaluta alapú szerencsejátékok piacán. A legnépszerűbb nemzetközi kaszinó értékelő weboldalak, köztük az Askgamblers is, “nagyszerűre” értékelte.

Winz.io optimális RTP szabályzat

A kifizetési kvóta (RTP) egy kaszinókban használt kifejezés, amely meghatározza az összes olyan tét arányát, amelyet a nyerőgép játékok idővel visszafizetnek a játékosoknak.

A legtöbb online kaszinó üzemeltetője hasonló nyerőgép választékkal rendelkezik, de nem minden nyerőgépet kínálnak ugyanúgy. Sok kaszinó üzemeltetője a népszerű játékok módosított verzióit ajánlja, gyakran alacsony, akár 5 százalékponttal is csökkentett RTP kvótával. Mi a Winz.io-nál betartjuk az eredeti kaszinójáték-beállításokat, ezzel nagyobb szórakozást biztosítunk ugyanakkora nyereményért. A játékosok ellenőrizhetik az adott játékhoz kapcsolódó RTP adatokat, az I betű ikonjára kattintva.

A Winz.io követi az optimális RTP szabályzatot, és minden helyzetben az eredeti kifizetési kvóta százalékos beállításait választja ki. 

A lényeg

A Winz.io jövedelmező bitcoin bányászati kalandjátékának köszönhetően azok, akik lemaradtak a bikapiacról, most komoly profitra tehetnek szert. Soha egyetlen kaszinó sem kínált még 1 BTC értékű nyereményt, viszont ez csak akkor izgalmas, ha sok izgalmas és szórakoztató játszma van! Winz.io esetében: Every Bit of Fun!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT programok kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük