Legalább 10 bitcoin automatát tervez telepíteni a Bitcoin Bázis, üzlethelyiségeket keresünk

Szerettél volna valaha egy bitcoin automatát üzemeltetni, de fogalmad sem volt, honnan lehetne szerezni egyet? Esetleg van egy üzlethelyiséged, ahol megférne a sarokban egy BTC ATM?

Ha nyitott vagy a technológiára, vagy a marketingedet kívánod feltuningolni azzal, hogy a Bitcoin márkaerejét ötvözd a vállalkozásod szolgáltatásaival, ha részese szeretnél lenni a pénz forradalmának, akkor itt egy ajánlat számodra:

Vállaljuk kétirányú Bitcoin automata telepítését, üzemeltetését és finanszírozását Magyarország egész területén, beleértve a Te vállalkozásodat is.

Miért éri meg számodra?

Először is, semmibe sem kerül, teljesen ingyen férhetsz hozzá az automatához. Csak biztosítanod kell a helyet az ATM-nek, a telepítés, üzemeltetés és karbantartás a mi feladatunk. Még a felmerülő üzemeltetési költségeket, mint például az internet- és áramköltséget is álljuk.

A bitcoin ATM-eink kétirányúak, azaz betérő vendégeid bitcoin (BTC) és/vagy ethereum (ETH) digitális eszközt tudnak vele vásárolni vagy eladni, mindezt forintért és/vagy euróért. A digitális eszközvásárlás 10-20 percet is igénybe vehet, tehát a vendégeid garantáltan elidőznek egy kis ideig az üzletedben!

Ha pedig esetleg amiatt aggódnál, hogy mi történik abban az esetben, ha baj lép fel, megint csak jó hírrel szolgálhatunk:

Teljes karbantartásról és ügyfélszolgálatról szintén gondoskodunk.

Kinek ajánljuk a bitcoin ATM-et?

Röviden-tömören mindenkinek. Még rövidebben: kis- és középvállalkozóknak, éttermeknek, kávézóknak, frekventált turisztikai helyeken üzemelőknek, puboknak, kórházaknak, önkormányzatoknak, MÁV-nak, egyetemeknek, metrónak, pénzváltóknak és bárkinek, akik fantáziát lát a digitális fizetőeszközökben és szimpatizál mozgalmunkkal.

Te adod a helyet, mi hozzuk a vasat, fizetjük a költségeit és hozzájárulunk vállalkozásod fejődéséhez.

Bármilyen kérdéssel vagy ajánlatkéréssel fordulj hozzánk bizalommal. Elérhetsz minket e-mailben az [email protected] címen, Facebookon, Twitteren. Vess egy pillantást a bitcoin és ether automaták paramétereire, hogy meggyőződhess, organikusan illeszkedik vállalkozásodról kialakult képbe.

Légy részese a digitális pénzek felemelkedésének, fejleszd vállalkozásodat Bitcoinnal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük