1000% ICO bónusz sokkolja az Ethereum és Dogecoin bálnákat – ne hagyd ki!

A decentralizált pénzügyek (DeFi) az elmúlt néhány évben a digitális valuták robbanásszerű elterjedését követően egyre népszerűbbek. Az iparág várhatóan tovább folytatja növekedési pályáját, ahogy a blokklánc technológia egyre több felhasználási lehetőséget kínál az ökoszisztémán belül és kívül. Az elemzők bikapiacot jósolnak, amely a DeFi protokollokba történő befektetések beáramlását fogja okozni. Továbbá elősegíti az iparág növekedését. A Bitcoin Spark projekt tovább gyorsíthatja a fejlesztést, amely Ethereum és Dogecoin bálnákat is vonz, és amelynek ICO-ja hamarosan véget ér.

Fog-e emelkedni a Dogecoin?

A Dogecoin megjelenése a digitális eszközök új osztályát, a mémcoint indította el. Két szoftverfejlesztő indította a projektet, hogy kigúnyolja a Bitcoin és más digitális eszközök körüli felhajtást. A bluesból kikerülve a Dogecoin gyorsan hatalmas vonzerőre tett szert, és Elon Musk megnyilvánulásai hatására tömeges befektetői beáramlást regisztrált. A hasznosság hiánya ellenére a Dogecoin még mindig jobban teljesít, mint más blokklánc projektek. A mémcoinok azonban hajlamosak a túlhype-olásra, és a legtöbbjük sosem jut el a mainstream elfogadásig. A Dogecoin sorsa azonban még ismeretlen.

A Bitcoin Spark a bikapiacon nőhet fel

A Bitcoin Spark fejlesztői, akik átmentek a Cognitos KYC auditján, szoftveralkalmazási iparági szakértőkkel együttműködve fejlesztették ki az alkalmazást, hogy az felhasználóbarát és elég hatékony legyen a kommunikációhoz az alapul szolgáló Bitcoin Spark okosszerződéssel. A fejlesztők a token-kínálat nagy részét bányászati pooloknak osztották ki, hogy a két projekt tokenomikai hasonlóságait követve a tokenek a Bitcoinhoz képest hosszabb idő után kerüljenek a forgalomban lévő készletbe.

A Bitcoin Spark a Bitcoin tokenomikáját tükrözi, és a maximális készlet 21 millió BTCS. Ebből a készletből a fejlesztők 4,3 millió BTCS-t hoztak létre az Ethereum mainneten, hogy támogassák az előértékesítést és a hozzá kapcsolódó bónusz eseményeket. Független cégek auditálták a kibányászott tokeneket a befektetők biztonságának növelése és az elszámoltathatóság elősegítése érdekében.

BTCS, bónusz, befektető

A fennmaradó tokeneket a mainnet BTCS-ként bányásszák majd, amelynek legkisebb egységét Sparknak nevezik, és 0,000000000001 BTCS-nek felel meg. A BTCS tokenek kormányzati tokenekként fogják működtetni az ökoszisztémát, és a tranzakciós díjak kiegyenlítésére is felhasználásra kerülnek, mielőtt a hálózat díjmentessé válik. A token remek befektetési lehetőséget is kínál azon befektetők számára, akik látják a Bitcoin Spark növekedésének és fejlődésének lehetőségét, mint vezető Bitcoin-alternatívát.

A BTCS folyamatos kínálatának biztosítása érdekében a fejlesztők egy áthidaló rendszert fognak bevezetni. Ez lehetővé teszi, hogy az ICO esemény során kibocsátott BTCS-ek az Ethereum mainnetről a Bitcoin Spark blokkláncára kerüljenek. Az áthidalás más jelentős blokkláncokra, köztük a Polygonra és a BNB Smart Chainre is kiterjed majd, ami mutatja a csapat erőfeszítéseit az átjárhatóság elősegítésére.

A Bitcoin Spark ICO-ja egy exkluzív ajándékkal ér véget a hűséges közösségi tagok számára

A sikeres ICO a Bitcoin Spark fejlesztői által a projekt elindulása előtt kitűzött eredeti célok között szerepelt. A befejezett 9 fázisból összegyűjtött több millió dollárral és a legutóbbi beáramlással, amely során a projekt napi 2 millió dollárt gyűjtött, a Bitcoin Spark exkluzív ajándékokat jelentett be, amelyet a hosszú távú BTCS-tulajdonosoknak szán. A fejlesztők 1000%-os bónuszt osztanak ki minden 100 dolláros vagy annál nagyobb értékű befektetés után. A bónusz tokeneket az érkezési sorrend elve alapján adják. Minden egyes befektetés két évig érvényes, kétszeres bányászati rátát eredményezve. A BTCS megvásárlása most lehetővé teheti az új és tapasztalt kripto befektetők számára, hogy generációs vagyont teremtsenek.

Tudj meg többet a BTCS tokenről és az ICO-ról itt:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/
Vásárolj BTCS tokent: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***