1xBit vélemény: miért nyújt többet ez a kriptofogadási oldal mint a többi?

A világ digitális lett, szinte minden elérhető az interneten. Három évtizeddel ezelőtt még szó sem lehetett online szerencsejátékról, de mostanra az internet egy teljesen új élményt teremtett a játékosok számára.

Az egyik legújabb újítás a fogadási térben az volt, hogy az online fogadások tradicionális formájánál is bevezették a kriptopénzzel való fizetési lehetőséget.

Ez a fejlesztés egy olyan bravúr, amely áthidalja a földrajzi lokációk és a nemzetközi átutalások okozta szakadékokat. A kriptovaluták segítségével az 1xBit egy határok nélküli közösséget épít, amely mindenkit befogad, aki csatlakozni kíván a hálózathoz. Ebben a cikkben az 1xBit megkülönböztető jellemzőit mutatjuk be, amelyekről minden kriptovalutával fogadónak tudnia kell.

1xBit felülete: használhatóság és megjelenés

A weboldalak kinézete sokat elárul a vállalatokról. Az 1xBit felismerte ezt, és minden felhasználó számára intuitív weboldalt fejlesztett. A weboldal úgy lett megtervezve, hogy bemutassa a számos elérhető opciót, de mindeközben egyszerű maradjon. Könnyen navigálható, és a platform gyorsan, késleltetés nélkül töltődik be, még a rendelkezésre álló HD leíró bannerekkel együtt is.

A felhasználók olyan praktikus eszközöket is találhatnak a platformon, mint a nemrég játszott játékok és népszerű játékok listája, vagy szükség esetén megváltoztathatják a platform nyelvét is.

Fogadási lehetőségek az 1xBit-en

A játékosokat boldoggá tevő funkciók a lehetőségek tárházát jelentik – az 1xBit tiszteletet parancsol ezen a téren is.

Az 1xBit számtalan fogadási lehetőséget kínál, mint például hagyományos sportok, élő fogadások, esportok, 1xBit játékok, kaszinójátékok stb.

Hagyományos sportok:

Az 1xBit-en a felhasználók megtalálják az összes közelgő mérkőzést szinte minden sportágban, mint például labdarúgás, boksz, kosárlabda, kerékpározás, darts, krikett, lóverseny stb. Virtuális sportfogadás a futballra, kosárlabdára, jégkorongra stb. szintén megvalósítható az 1xBit-en.

Esportok:

Az esportok oldal is könnyen elérhető a menüből. Az új trendek szerint olyan mérkőzésekre és játékokra való fogadási lehetőségek is elérhetők, mint a League of Legends, Call of Duty, CSGO, LoL, DOTA 2 és Valorant.

Nyerőgépes játékok:

Az 1xBit-en több mint 5000 nyerőgépes játék érhető el. Ezeket olyan kiváló játékszolgáltatók fejlesztették ki, mint a PG Soft, Spinomenal, Pragmatic Play, stb.

Jó hírünk van az adrenalint kereső játékosok számára; az online sportfogadás rész olyan funkcióval is rendelkezik, amely 4 különböző nyerőgépes játékot futtat ugyanabban az ablakban.

Élő kaszinó:

Az 1xBit lehetőséget biztosít arra, hogy bárhonnan élvezhessük a valós kaszinóélményt a legjobb szolgáltatókkal, mint az XPG, Vivo Gaming, Ezugi, stb. Több száz klasszikus élő játék van, több mint 200 valódi emberrel, akik a kártyákat osztják és bármikor interakcióba léphetünk velük.

Regisztráció és üdvözlő bónusz az 1xBit-en

Mint korábban említettük, az 1xBit felhasználói élménye lenyűgöző, különösen a regisztrációs folyamat, amely csak egy e-mail címet igényel.

A fejlesztők úgy programozták a rendszert, hogy automatikusan generáljon számlaszámokat és jelszavakat minden felhasználó számára a gyors regisztráció érdekében.

A regisztráció befejezése után a felhasználóknak aktiválniuk kell a bónuszajánlatokat a “Saját fiók” felületre lépve és a “Vegyen részt a bónuszajánlatokban” opciót engedélyezve.

Minden regisztrált játékos jogosult arra, hogy akár 7 BTC-t is kapjon, amely 4 szintű befizetés formájában érkezik az alábbiak szerint:

  • 1. befizetés – 100% bónusz 1 BTC-ig
  • 2. befizetés – 50% bónusz 1 BTC-ig
  • 3. befizetés – 100% bónusz 2 BTC-ig
  • 4. befizetés – 50% bónusz 3 BTC-ig

Elérhető utalási lehetőségek

A platformon felsorolt fizetési lehetőségek tekintetében az 1xBit páratlan. Az online szerencsejáték oldal folyamatosan bővíti a kriptofizetési lehetőségeket, és jelenleg több mint 40 kriptovalutát támogat. A felhasználóknak lehetőségük van több pénznemű számlák létrehozására is, hogy a digitális eszközöket könnyedén átvihessék egyik tőzsdéről a másikra.

Adatvédelmi és biztonsági jellemzők

Az 1xBit a szerencsejáték oldalak által alkalmazott szokásos gyakorlatokat követi. A felhasználók adatait SSL-titkosítással és kétfaktoros hitelesítéssel védi.

A privát adatok védelmével kapcsolatos félelmeket a blokklánc tranzakciók által biztosított anonimitási funkció is csökkenti. Emlékezhetünk arra is, hogy a játékosoknak nem kell személyes adatokat megadniuk a regisztráció során; így lényegében minden játékos adata biztonságban van.

Ügyféltámogatás

A felhasználók az ügyfélszolgálaton keresztül is értékelhetik a vállalat által kínált szolgáltatások minőségét; az 1xBit kiváló, 4,1-es értékelést kapott a Trustpiloton azoktól a játékosoktól, akik tesztelték az online fogadási oldalt. A weboldal egy erős ügyfélszolgálati háttérrel rendelkezik a kérdések kezelésére és a problémák megoldására.

Ez egy 24/7-es ügyfélszolgálat, amely több nyelvet támogat, mint például az angol, spanyol, olasz, portugál, lengyel, japán és sok egyéb nyelvet.

1xBit mobilalkalmazása

Az 1xBit Android és iOS verziója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármikor elérjék a platformot és útközben is játszhassanak. Minden eszközre és képernyőméretre optimalizálták; és a játékosok könnyen letölthetik a mobilalkalmazást a weboldalról.

Hogyan kezdjünk neki a fogadásnak

● A kriptók megismerése

Ha új kriptovalutával akarunk fogadni, akkor a kriptók megismerésével kell kezdeni, hogy mit kínál egy kriptovaluta. Kulcsfontosságú, hogy megértsük az alapokat, hogy felkészülten kezdhessük meg a kriptotérben az utazásunkat.

● Válasszunk és vásároljunk kriptót

Ha elvégeztük az elemzést, válasszunk ki egy olyan kriptovalutát, amelyik tetszik, és vásároljuk meg. Több kriptotőzsde is létezik, ahol fiatpénzzel vásárolhatunk tokeneket.

● Lépjünk be a 1xBit platformra

Sok kriptofogadási cég szállt be a versenybe és lépett ki időközben. De csak néhány cég maradt meg fontos szereplőként a játékban – az 1xBit például magasan a várakozásokat felülmúló platformok között szerepel.

● Regisztráció és befizetés

Regisztráljunk csupán egy e-mail címmel és egy jelszóval, és szerezzük meg az akár 7 BTC összegű belépési bónuszt, és induljunk meg lendülettel az úton!

● Játsszunk és nyerjünk

Ezután már minden készen áll arra, hogy felfedezzük a rendelkezésre álló játéklehetőségeket. Az 1xBitnél mindenki találhat olyan szegmens, ahol játszhat a kaszinótól a sportokig.

Konklúzió

Ami az online fogadásokat illeti, az 1xBit a felhasználói élmény és a szolgáltatások tekintetében páratlan teljesítményt nyújt sok más platformmal összehasonlítva. Az élő kaszinó interakcióin keresztül történő játékok hihetetlen élményt kínálnak.

Az 1xBit-en nagyot lehet nyerni, ami végső soron azt jelenti, hogy az online sportfogadás sok felhasználó kezdetleges várakozásit is nagymértékben felülmúlta.

1xBit elérhető a közösségi médián is:
Twitter | Instagram | Telegram | Telegram Contest Channel