2012-es világvége 2021-ben?! Videókon, ahogy elszabadul a pokol New Yorkban

Elszabadult a pokol New Yorkban: a brutális áradások miatt vészriadót rendeltek el a városban, a hatóságok arra kérik az embereket, hogy messze kerüljék el az utcákat. Beteljesülhet a 2012-es világvége-jóslat – csak éppen 2021-ben?!  

„Soha nem látott viharral, rekord mennyiségű esőzéssel, brutális árvizekkel, útjainkon pedig veszélyes körülményekkel nézünk szembe” – tweetelte New York városának polgármestere.

New Yorkot a napokban a hurrikánból trópusi viharrá alakult Ida dúlta fel, melynek szele New Jersey államát is elérte. A vihar mindent eltipor, ami útjába kerül, sorra dőlnek össze az épületek, a helyiek konkrétan menekülni kényszerülnek otthonaikból. Az autók már inkább hajók, a metróvonalakon, a vonatokon és repülőjáratokon pedig megállt az élet.

A tomboló vihar a „kisebb” kellemetlenségeken túl, már emberi életeket is követelt. Ami pedig még szomorúbb, hogy hamarosan Európában és akár hazánkban is hasonló kimenetelű csapásokra számíthatunk, mivel a jelenlegi klímaváltozás rendkívül befolyásolja a szélsőséges események létrejöttét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük