2023 nagy kriptomeglepetései: RenQ Finance (RENQ), Aptos (APT) és AAVE (AAVE)

Mint minden pénzügyi eszközosztály, a kriptók is ki vannak téve a változó piaci körülményeknek; egyes eszközök hatalmasat nyernek, míg mások nagyot zuhannak. A 2023-as év több kriptovaluta számára is jól indult a hosszú medvepiac után, más eszközök piaci kapitalizációja azonban komolyan visszaesett.

>>>>> RENQ TOKENEK VÁSÁRLÁSA ITT <<<<<

Az olyan kriptovaluták, mint az Aptos és az AAVE 2023-ban bikaként indultak meg; a RenQ Finance viszont nagy eséllyel indul az év nagy kriptomeglepetése címért. Az alábbiakban megvizsgáljuk őket:

Aptos (APT)

Az Aptos-t a gyakori üzemzavarokra, a magas költségekre, az elmaradó limitekre, a lassú feldolgozási időre és a biztonsági problémákra válaszul fejlesztették ki, amelyek a Web3-korszak előmozdítása ellen szóltak. Az Aptos egy skálázható, biztonságos, megbízható, költséghatékony és folyamatosan fejlődő blokkláncplatform. A teljesítmény, a rendszer biztonsága és az okosszerződések szempontjából újszerű innovációval tűnik ki, hogy segítse a DeFi mindenki számára történő széles körű elterjedését.

Az APT a hálózat natív tokenje, a COINMARKETCAP tokenlista első 30 kriptovalutái között szerepel, a közelmúltban az árfolyama majdnem 8%-ot erősödött, és még nagyobb emelkedésre van kilátás.

AAVE (AAVE)

Az Aave egy decentralizált platform különböző DeFi szolgáltatásokhoz, például hitelezéshez, hitelfelvételhez és stakeléshez. Az AAVE a platform natív tokenje, amelyet irányítási és stakelési célokra használnak.

Kezdetben az Ethereum blokkláncra fejlesztették ki, de a használatát kiterjesztették a Fantomra és az Avalanche-ra is. A közelmúltban az 50 dolláros mélypontról 90 dollár körüli szintre emelkedett, így 2023 egyik nagy meglepetése.

>>>>> RENQ TOKENEKET ITT VÁSÁROLHATSZ <<<<<

RenQ Finance (RENQ)

“A RENQ küldetése az, hogy olyan átfogó megoldást kínáljon, amely minden kereskedő számára elérhető, a kezdőktől a tapasztalt profikig. Jelenleg az új felhasználók kénytelenek a centralizált tőzsdéket használni, mert számukra az egyszerűbb. A RENQ tárcával azonban az új felhasználók élvezhetik a centralizált tőzsdék összes előnyét, miközben decentralizált megoldást használnak.”

Számos DeFi kriptoprojekt próbált már megoldást találni a CEX-ek problémájára, de sikertelen próbálkozásoknak bizonyultak. A RenQ Finance lesz az első olyan forradalmi protokoll, amely sikeresen egyesíti a centralizált tőzsdék és a decentralizált tőzsdék előnyeit egyetlen platformon. Ez megoldja a kriptofelhasználók eddigi problémáját, hogy gyors és megbízható platformot találjanak az ügyleteikhez. A RENQ protokollja felgyorsítja a kriptovaluták elfogadását, miközben biztosítja a DeFi ökoszisztéma mögöttes támogatását.

Továbbá a RENQ megoldja a likviditás problémáját: múltban a felhasználóknak nehézséget okozott a piacterekhez való decentralizált csatlakozás. A RENQ platform összekapcsolja az összes elszigetelt blokkláncot, és létrehoz egy láncok közötti eszközcserét, hogy a felhasználók a különböző piacokhoz és pénzügyi eszközökhöz csatlakozhassanak az értékcserekor.

A RENQ keresztláncú DeFi swap lehetővé teszi a tokenekkel való kereskedést alacsony díj ellenében. A RENQ Swap az Automated Market Maker (automatizált piacteremtő) modellt fogja használni; egy olyan okosszerződést, amely azonnal végrehajtja az ügyletet egy likviditási pool ellenében, nem pedig egy megbízási könyvet alkalmaz, amelyhez egy második peer-re van szükség (ez a modell lassítja a tranzakciókat).

A RENQ egy olyan tárcával rendelkezik, amelynek funkciója kiemelkedik a többi közül. A RENQ tárcával a felhasználók különböző DEX-ekhez kapcsolódhatnak, hogy segítsék a zökkenőmentes tranzakciókat. A tárca lehetővé teszi továbbá, hogy a kriptofelhasználók olyan hagyományos DeFi szolgáltatásokat használjanak, mint a hitelezés, stakelés, swap, farmolás és hasonlók. A RENQ platformon új, jelenleg csak a centralizált tőzsdéken kínált ajánlatok is elérhetők.

A RENQ token a neki otthont adó platform hasznosságát tükrözi, így 2023-ban nagy meglepetése lesz. Jelenleg, az előértékesítés szakaszában hatalmas tőkebeáramlást tapasztal, ami tovább emelheti az árfolyamát. A befektetők magasabb árakra számíthatnak, ami nyereséget eredményez.

RenQ Finance (RENQ) tokenvásárláshoz kattints ide!

További RenQ Finance (RENQ) információkért látogasd meg az alábbi linkeket:
Előértékesítés: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***