2024-es előrejelzések: a Raffle Coin 20-szoros növekedése elválik a LINK-től és az LTC-től

Ebben a cikkben a Chainlink (LINK) és a Litecoin (LTC) piacaival foglalkozunk, és megvizsgáljuk a befektetőik jelenlegi hangulatát az általános piaci dinamika közepette.

Arra törekszünk, hogy feltárjuk a befektetők növekvő érdeklődésének okát a Raffle Coin-nal (RAFF) kapcsolatban, mely egy decentralizált nyereményjáték-platform előértékesítésben megszerezhető tokenje. Ezenkívül megvizsgáljuk az elemzők által prognosztizált jelentős növekedés indokait, melyek 20-szoros növekedésre utalnak.

Jelentősen csökkent a Chainlink (LINK) kereskedési volumene

A Chainlink (LINK) több, mint 9%-os növekedést tudhat maga mögött az elmúlt héten, árfolyama 18,03 dollárról egészen 19,72 dollárig kúszott fel. A kereskedési volumen azonban nem volt ennyire pozitív: az elmúlt napokban több, mint 50%-kal esett vissza, ez pedig jelentősnek bizonyulhat.

Tekintettel a jelenlegi piaci körülményekre, a Chainlink (LINK) árfolyamára negatív mozgások várhatnak. Erre válaszul egyes befektetők kihátrálhatnak, mivel árgus tekintetekkel figyelik a Raffle Coin-t (RAFF), mely nemcsak diverzifikáció, hanem megtérülés szempontjából is bölcs döntés lehet. A projektben rejlő potenciál kiemelkedik a fejlődő kriptovaluta-környezet általános megítéléséhez képest is.

Továbbra is negatív a Litecoin (LTC) éves ármozgása

A Litecoin (LTC) figyelemreméltó emelkedést mutatott be, amikor az elmúlt 7 napban árfolyama több, mint 24%-kal emelkedett meg, és elérte a 85,50 dolláros szintet. A kereskedési volumen azonban itt is csökkenő pályán áll, az emelkedés ellenére a kereskedési volumen 12%-kal esett vissza.

A Litecoin (LTC) lenyűgöző ármozgása ellenére a piac jelenlegi kevés medvés képviselője közé tartozik. Ennek eredményeként az LTC árfolyama valószínűleg új támogatási szinteket alakít majd ki 80 dollár környékén. Érdemes megjegyezni azonban, hogy az elért nyereség ellenére az LTC árfolyama idén továbbra is negatív ármozgást tükröz, 11%-os veszteséggel állt meg az elmúlt évben.

Zajlik a Raffle Coin (RAFF) előértékesítésének első szakasza – kedvező áron

A Raffle Coin (RAFF) egy decentralizált platform, mely lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy részt vegyek különböző nyereményjátékokban – ahol többek között kriptovalutát, autót, utazást és egyéb jutalmakat is hazavihetnek.

Az ökoszisztémához való csatlakozás problémamentes, mindösszesen egy egyszerű regisztrációs sablon kitöltése a feltétel, melyhez csak egy felhasználónévre és jelszóra van szükség. Mivel a platform teljesen decentralizált, nincs szükség KYC-ellenőrzésre sem. A regisztrációt követően a felhasználók azonnal feltölthetik számláikat számos kriptovalutával, majd felfedezhetik a nyereményjátékok sokaságát.

Nemcsak a regisztráció és befizetés ennyire gyors: a felhasználók másodpercek alatt bonyolíthatják le a feltöltés mellett a kifizetéseket is, nyereményeikhez pedig másodpercek alatt hozzá is juthatnak.

Azok a befektetők, akik szeretnének részesei lenni egy virágzó ökoszisztémának, megragadhatják most az esélyt azzal, hogy csatlakoznak az első szakaszban lévő RAFF-előértékesítéshez, melynek jelenlegi ára 0,016 dollár. Ez kedvező lehetőséget ad a belépésre, hiszen öt szakaszból áll a teljes előértékesítés, melynek végére jelentős nyereségeket lehet elkönyvelni annak tudatában, hogy az előértékesítés alatt álló tokenek nincsenek kitéve a piaci volatilitásnak. A befektetők mindemellett arányosan részesedhetnek a platform bevételeiből is. Mindenki 100%-ig biztos lehet abban, hogy a platform megbízhatóan és biztonságosan működik, hiszen a projekt nemrég sikeres auditot is teljesített. A blokklánc átláthatósága pedig biztosítja, hogy minden felhasználó megtekinthesse a tranzakciókat és felvételeket, mely egy megbízható és stabilan működő piac kilétét sugározza.

Ha többet szeretnél megtudni a Raffle Coin (RAFF) előértékesítéséről, látogass el hivatalos weboldalukra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***