Ha 2024-ben kriptomilliomos akarsz lenni, ezeket az altcoinokat kell figyelned

A piac 2024-ben is bővelkedik a potenciálban, amelyet az érdeklődés és a befektetések tömege táplál. Sokan keresik a lehetőséget, ezért a figyelem a feltörekvő altcoinok felé fordulhat. A megfelelő stratégiával és tudással ezeknek az ígéretes kriptovalutáknak az azonosítása lehet a kulcs a milliomos státusz feloldásához. A cikk betekintést nyújt abba, hogy mely altcoinok állhatnak a bikafutás élén.

A BlastUP előértékesítése elérte a 6 millió dollárt, a befektetők igyekeznek bevásárolni május vége előtt

A folyamatban lévő BlastUP előértékesítése közel áll a befejezéshez, hiszen máris átlépte a fontos küszöböt: eddig több mint 6 millió dollár gyűlt össze. Több mint 15 000 gyors befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökött volna.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növeld kriptóállományod a BlastUP-pal, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel. A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

BlastUP előértékesítés

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül történő hozamszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként. A BlastUP mottójával “Grow faster, earn more”, elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az óra ketyeg – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

Lendületet kapott a Solana

A Solana SOL Price SOL Price piaci hangulata láthatóan pozitív, mivel 2024 első hónapjaiban lenyűgöző növekedést mutatott. A közelmúltbeli tendenciák erős érdeklődésre utalnak, a valuta gyorsan lepattanhat az alsó árszintekről és a kihívást jelentő felső ellenállási zónák felé veheti az irányt. A gyors és költséghatékony tranzakciók hírnevével a Solana növekvő vonzereje hozzájárulhat az árfolyam további kedvező mozgásához.

A Pyth Network medvés hullámzással szembesülhet

A Pyth Network teljesítményének közelmúltbeli mintái kihívásokkal teli piaci környezetre utalnak, miközben az árfolyama a szokásos szintek alatt mozog. Nehezen tudott bizonyos árpontok fölé emelkedni, és gyakran visszahúzódott az alacsonyabb pontokra. Ez jellemzően a kereskedők tétovázására utal, ami óvatos vagy pesszimista hangulatot tükröz. A Pyth Network valós idejű piaci adatai is a tétovázást támasztják alá, mivel a potenciális felhasználók óvatosságot tanúsíthatnak. Mindez tükrözi a kereskedési mintákban megfigyelhető szélesebb körű hangulatot.

Lenyugvóban a Jupiter piaci hangulata

A Jupiter árfolyama a jelentős értéknövekedés után konszolidálódni látszik. A befektetők szorosan figyelik, hátha az árfolyam megpróbálja áttörni az ellenállási pontokat, de jelenleg inkább az esést megakadályozó árfolyampadló felett lebeg.. A 2024-es rövid távú trendje stabilan tartja magát, ami egyensúlyban van a tulajdonosok hosszabb távú optimizmusával. Az általános hangulat óvatosan optimista, és a közelmúltbeli teljesítmény lendületet ad a vitáknak. Az, hogy a Jupiter hogyan teljesít a jövőben, betekintést nyújthat abba, hogy képes-e fenntartani az elmúlt hónapok során feltérképezett figyelemre méltó pályát.

Az Avalanche meglovagolja a lendületes hullámokat

Az Avalanche árfolyama a közelmúltban jelentős ingadozást mutatott. A jelenlegi lendület egy lehetséges emelkedést sugall, ha a vevők továbbra is kitartanak. Ellenállási és támogatási szintek egyaránt kialakultak, ami egy fordulat eljövetelét jelezheti. Az érme mozgását egy emelkedő trend irányította, ami bikás hangulatra utal. Mivel a közösség szorosan szemmel tartja ezeket a trendeket, az Avalanche hamarosan tesztelheti a következő felső határt. Tekintettel az elmúlt hónapok erős teljesítményére, a piac pozitív hangulata további nyereséget hozhat az AVAX számára.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint a SOL, a PYTH, a JUP és az AVAX nem biztos, hogy rövid távon erős nyereséget fognak hozni, még akkor sem, ha a piac kedvezőnek tűnik. A BlastUP azonban a Blast ökoszisztémán belüli egyedi koncepciója miatt kiemelkedhet. Ez kulcsfontosságú szereplővé teheti azok számára, akik a 2024-es évben jelentős hozamra törekednek.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***