A 21.co oldalon regisztrált fiók segítségével email olvasással lehet bitcoint keresni

A 21 Inc egy olyan új szolgáltatást dobott piacra, amely segítségével email olvasással lehet bitcoint keresni, így megváltoztathatja az emberek spamekről alkotott képét. A cég olyan alternatív emailfiókot hozott létre mely a felhasználóit bitcoinnal jutalmazza minden egyes olyan email elolvasásáért, mely a hálózaton kívülről érkezik. Amikor a felhasználó megkapja a bitcoint, eldöntheti, hogy megtartja vagy valamilyen szervezet részére ajánlja fel az összeget.

Email olvasással lehet bitcoint keresni

Új email szolgáltatás a 21 Inc-től -email olvasással lehet bitcoint keresniAz új alternatív email szolgáltatás egy olyan rendszert fejlesztett ki amire mindenkinek szüksége van a világon. Ma már senki nem tud meglenni email cím nélkül, mégis a legtöbben olyan szolgáltatót választanak, amely a személyes adatokat felhasználni reklám céljára. A 21 Inc ezt a problémát szeretné kihasználni és új piaci modellt alkotott.

A felhasználók a 21.co oldalon tudják létrehozni a profiljukat. A regisztráció után elkészül a profiljukhoz csatlakozó email cím. Ezután pedig bárki küldhet üzenetet erre a címre állás ajánlatokkal vagy információ érdeklődés kapcsán, esetleg reklám céllal. A felhasználók beállíthatnak egy díjat 1 és 100 dollár között, amennyiért hajlandóak ezeket az üzeneteket fogadni és válaszolni.

Értékesítők és HR-esek finanszírozzák az emailek olvasását

Az új szolgáltatás a Linkedin hálózaton használt üzenetekhez hasonlóan működik, ahol a HR-esek és fejvadászok fizetnek az állás ajánlatokat tartalmazó üzenetek küldéséért. A 21 Inc azonban közvetlenül az üzenetek olvasóinak fizetnek bitcoinban. Ez azt jelenti, hogy a fejvadászok és az értékesítők közvetlenül a célközönségüknek fizethetnek apróbb összegeket azért, hogy az emailjeik célba érjenek.

Spamek helyett fizetett emailekEzenkívül azok a felhasználók akik regisztrálnak a szolgáltatásra végrehajthatnak kisebb feladatokat is amiért cserébe bitcoint kaphatnak. Ilyen kisebb feladatok lehetnek például a különböző kérdőívek kitöltése.

Az oldal a béta tesztelés után már rendelkezik egy pár profillal ami szabadon böngészhető. A regisztrált felhasználók a legkülönbözőbb témákban kereshetőek.  Bár a legtöbben egyelőre a kriptopénzekkel kapcsolatos kérdéseket várják, ami nem meglepő az oldal korai szakaszában. A felajánlott bitcoinokat sokat nonprofit szervezeteknek vagy bitcoin startupok részére ajánlják fel. Az adományozottak neve a felhasználók adatlapján is jól látható.

Ha elég cég látja a lehetőséget a 21 Inc új projektjében, akkor a platform nagyon népszerű lehet a jövőben. Addig pedig egy jó szórakozási lehetőség a lelkes bitcoin követők számára.