Erre a 3 altcoinra érdemes odafigyelni, mielőtt rakétaként lő ki az árfolyamuk

A 2024-es bikafutam kibontakozásával egyre több lehetőség jelenik meg a kriptopiacon. A legtöbb befektető olyan ígéretes coinokat keres, amelyek jelentős hozammal kecsegtetnek. Ez a cikk három olyan kriptovalutát mutat be, amelyek kiemelkednek a tömegből és jelentős növekedés előtt állhatnak. A kiválasztás alapos kutatáson alapszik, figyelembe véve a piaci trendeket, a mögöttes technológiát és az elfogadási potenciált. Azok számára, akik stratégiai bővítéseket szeretnének portfóliójukban, a következő meglátások igazán értékes adalékkal szolgálhatnak.

Már 6 millió dollárt gyűjtött össze a BlastUP – május végéig tart az előértékesítés

A BlastUP előértékesítése komoly érdeklődést váltott ki a kriptorajongókból. A projekt által összegyűjtött befektetés rekord alacsony idő alatt érte el az 6 millió dollárt. Több mint 15.000 hozzáértő befektető még az előtt vásárolta meg a BlastUP tokeneket, hogy azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy a kriptokitettségedet egy akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel növeld. A BlastUP tokenek – amelyek jelenleg néhány dollárcentbe kerülnek – az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot is.

Blast banner blastup

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stake-elésen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP a kriptoszektor kiemelkedő játékosának számít. A TVL szerint a hatodik legnagyobb blokkláncon futó kriptovaluta a különféle DApp-vállalkozások launchapdajként valódi felhasználási lehetőségeket kínál. A BlastUP a nőj gyorsabban, keress többet mottó mentén elkötelezett a blokkláncstartupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, azok az idei bikafutam egy potenciális nagy dobásának válhatnak részeseivé.

>> Az idő ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket még május vége előtt <<

Figyelemre méltó féléves növekedésen van túl a Starknet

A Starknet jelentős értéknövekedést produkált az elmúlt hat hónapban, ami az erős befektetői lelkesedésre utal a kriptovaluta iránt. Ennek ellenére rövid távon az árfolyam enyhe csökkenésen van túl, ami elbizonytalaníthatja a kereskedőket A befektetők talán egy pillanatra megálltak, hogy értékeljék a Starknet helyzetét, figyelembe véve mind a közelmúltbeli növekedést, mind a tipikus piaci ingadozásokat. A kriptovaluta alapvető tulajdonságai, mint például egyedülálló technológiája és az általa támogatott platformok, valószínűleg továbbra is kulcsfontosságú tényezők lesznek, amelyek a jövőben komolyan befolyásolhatják az értékét.

Vegyes piaci hangulat övezi az Osmosist

A közelmúltbeli értékcsökkenés ellenére az Osmosisnak mostanra sikerült konszolidálódnia. A piacról vegyes jelek olvashatók le: a befektetők óvatosan optimisták, a derűlátásba azonban egy bizonyos fokú bizonytalanság is vegyül. A kereskedők tétovázónak tűnnek, ami teret ad a coinnak az erősségei – mint például a különböző blokkláncok közötti eszközcserék elősegítése – révén egy pozitív lendület eléréséhez, amennyiben a szélesebb kriptopiac növekedése továbbra is kitart.

Összegzés

A három altcoin, az STRK és az OSMO és a BLP eltérő növekedési potenciállal rendelkezik a közeljövőre nézve. Bár az STRK és az OSMO ígéretesnek tűnnek, rövid távon nem biztos, hogy olyan jelentős növekedést fognak elérni, mint versenytársaik. Éppen ezért számít közülük is kiemelkedőnek a BlastUP. Erős koncepciója, valamint a Blast ökoszisztémában való integrációja révén a projektre jelentős növekedés várhat. A 2024-es bikafutam kibontakozásával a befektetési lehetőséget keresőknek nem árt alaposabban is megvizsgálni a BlastUP-ot.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***