3 kriptó 1 dollár alatt, ami berobban 2023-ban: Shiba Inu, Pepe, RenQ Finance

A kriptovaluták észveszejtő növekedésen mentek át az elmúlt években s míg a Bitcoin és az Ethereum a szektor zászlóshajói, számos más kriptoeszköz is felkeltette a befektetők érdeklődését. Az alábbiakban sorra veszünk 3 olyan 1 dollár alatti kriptót, ami óriási előrelépést hivatott véghezvinni a 2023-as év során. A beharangozott eszközök a Shiba Inu (SHIB), a Pepe (PEPE) és a RenQ Finance (RENQ)

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu egy olyan kriptovaluta, ami mém érmeként kezdte pályafutását, elnevezését is a Shiba Inu kutyafajtáról kapta. A Dogecoin alternatívájaként tett szert nagy népszerűségre s annak ellenére, hogy árfolyama komoly ingadozásokon esett át, még mindig a mém coinok piacának vezető szereplője.

Az egyik tényező, ami hozzájárulhat a SHIB föllendüléséhez, az a Shibarium megjelenése. A Shiba Inu biztos abban, hogy a Shibarium debütálása hozzásegíti majd az olyan újgenerációs megoldások meghódításához, mint a metaverzum, a DEX tőzsdék és a blokklánc játékok. Ugyanakkor, a várva várt megjelenés már több ízben elnapolásra került, ami nem kifejezetten biztató.

A SHIB: The Metaverse is egy olyan fejlesztés, aminek célja a Shiba Inu vételárának feltornázása, hiszen egyre több fejlesztő szeretne betörni a metaverzumba. A projekt sokkal több egy humoros mémnél és várhatóan egy egészen új szintre emeli majd a Shiba Inu-t.

RenQ Finance

Pepe (PEPE)

A Pepe az Ethereum blokkláncán létrejött kriptó, ami a közkedvelt Pepe, a béka internetes mémnek állít emléket, ami Matt Furie fejéből pattant ki még a 2000-es évek elején. Nem titkolt célkitűzése, hogy felvegye a versenyt az olyan sikeres mém alapú kriptopénzekkel, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. A PEPE kitűnik a többi kriptovaluta közül adómentességével, valamint az újraelosztási rendszerével, ami jutalomban részesíti a hosszú távon stakelő felhasználókat. Továbbá, égetési mechanizmusa is egyedülálló és elősegíti a token szűkösségének fenntartását.

A projekt egy 3 fázisból álló ütemterv alapján halad előre, az első szakaszban például a Twitteren kerül promotálásra, illetve listázza a CoinMarketCap. A második fázisban megvalósul a centralizált tőzsdéken (CEX) való listázása és a harmadik ciklusban megcélozza a piacvezető kriptotőzsdéket és “mém hatalomátvételt” indít útjára.

RenQ Finance (RENQ)

A RenQ Finance egy viszonylag új kezdeményezés, ami a DeFi ökoszisztéma forradalmasítását tűzte ki irányelveként. A platform arra törekszik, hogy kapcsolatot teremtsen a különféle blokkláncok között és létrehozzon egy láncok-közötti, eszközök cseréjére kialakított hálózatot. Mindezt úgy, hogy közben biztosítja a szükséges mögöttes támogatást a DeFi szektor számára.

A RenQ Finance jó hírnevét megannyi különböző komponensnek köszönheti. Elsődlegesen, ez az egyedi értékajánlatának tudható be, ami révén korreláció alakul ki a blokkláncok között, lehetővé téve az eszközcsere kivitelezését az egyes láncok közt. Ezáltal a RenQ Finance előnyös választás lehetnek azoknak, akik egy valóban biztonságos, ingyenes és átlátható DeFi szolgáltatást szeretnének használni.

Másodsorban, a RenQ Finance yield farming (hozamgazdálkodás) funkciója által a felhasználók egy automatizált metóduson keresztül jutalmakat szerezhetnek, ha eszközeiket likviditási poolokba helyezik letétbe. Ezenfelül az ügyfelek a kamatos kamatot is hasznosíthatják, így még magasabb nyereségekre tehetnek szert.

Végül pedig a RenQ Finance közösség-központú hozzáállása sem elhanyagolható, ami nagyban előmozdította sikerességét. A RenQ Finance mögött álló csapat a közösségi részvételre buzdítja a felhasználókat, akik indítványokat nyújthatnak be és a RENQPOWER szavazási rendszert alkalmazva dönthetnek a megvalósítandó javaslatokról. Ez a megközelítés a nyíltságot, a megbízhatóságot és az inkluzivitást közvetíti a közösség tagjai felé, ami erős kapcsolatot alakít ki a fejlesztők és az ügyfelek között.

A RenQ Finance közösségfejlesztő szemléletmódjának és kiemelkedő növekedési potenciáljának köszönhetően rövid időn belül közismertté vált. Jelen pillanatban az előértékesítés utolsó fázisában tart és tokenjei több mint 84%-a már elkelt. Az előértékesítés eredményessége jól tükrözi az egyre növekvő érdeklődést és keresletet az eszköz iránt.

Következtetés

A kriptovaluta piac meglehetősen volatilis és emiatt rendkívül nehéz előre megjósolni egy-egy kriptoeszköz árfolyamának alakulását. Mindazonáltal, a szóban forgó 3 kriptó, amelyek ára pillanatnyilag 1 dollár alatt mozog, kivételes sajátosságokkal és kiváló növekedési potenciállal rendelkezik.

A Shiba Inu és a Pepe a legkelendőbb mém coinok táborát erősítik, míg a RenQ Finance egy olyan DeFi kriptovaluta, ami a különálló blokkláncok összekapcsolásán szorgoskodik. Az idő előrehaladtával majd körvonalazódik eme 3 token sorsa és kiderül hogyan boldogulnak a hozzájuk hasonló kezdeményezésekkel szemben.

A RenQ Finance (RENQ) tokenek megvásárlásához kattints ide!

Látogass el az alábbi linkekre a RenQ Finance (RENQ) tokennel kapcsolatos további információkért:

Weboldal: https://renq.io

Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***