3 kriptó, amelyek 2023-ban hatalmas profitot termelhetnek

A kriptopénzek piaca óriási növekedést mutatott az elmúlt évben, és ahogy haladunk tovább 2023 felé, a befektetők keresik a következő nagy lehetőséget a masszív profitszerzésre. Három kriptó, amire érdemes figyelni, mert 2023-ban hatalmas profitot termelhetnek, a Shiba Inu (SHIB), az Optimism (OP) és a RenQ Finance (RENQ).

Ebben a cikkben három kriptovalutát nézünk meg, amelyekre érdemes figyelni a 2023-as potenciális profitszerzés érdekében: Shiba Inu (SHIB), Optimism (OP) és RenQ Finance (RENQ).

A Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) egy olyan kriptovaluta, amely a népszerű Dogecoin által inspirált mémérmeként vált kedveltté. Annak ellenére, hogy tréfaként indult, a SHIB mára komoly versenyzővé nőtte ki magát a kriptopénzek piacán. Piaci kapitalizációja négymilliárd dollár fölé szökött, és a közösségi médiában nagyszámú követőre tett szert.

Vegyél részt a RenQ Finance előértékesítésén

A SHIB egy ERC-20-as token, ami azt jelenti, hogy az Ethereum blokkláncon fut, és elsősorban a ShibaSwap tőzsdén történő tranzakciókra használják. A platform a SHIB-tulajdonosok számára lekötési (stake-elési) lehetőségeket is kínál, amelynek segítségével idővel több SHIB-et lehet keresni.

A SHIB jövője ígéretesnek tűnik, mivel a fejlesztők bejelentették, hogy tervezik a Shibarium, egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) platform elindítását, amely DeFi szolgáltatások széles skáláját kínálja majd. A DeFi egyre szélesebb körű elterjedésével és az interoperabilitási (blokkláncok közötti átjárhatósági) megoldások iránti növekvő kereslet mellett a SHIB jó helyzetben van ahhoz, hogy folytassa növekedési pályáját.

Optimism (OP)

Az Optimism (OP) egy Layer 2 skálázási megoldás az Ethereum blokklánchoz, amelynek célja a sebesség és a skálázhatóság javítása. Úgynevezett optimista rollup-okat használ, hogy több tranzakciót egyetlen kötegbe csomagoljon, csökkentve ezzel az Ethereum blokklánc terhelését és növelve annak áteresztőképességét.

Az Optimism egyik fő előnye, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat tesz lehetővé, így a fejlesztők könnyebben tudnak decentralizált alkalmazásokat (dApp-okat) építeni az Ethereum hálózaton. Ez pedig növeli az Ethereum elfogadottságát, és ezen keresztül az OP értékét is.

Az OP tokent az Optimism hálózat irányítására és a tranzakciós díjak fizetésére használják. A 2021-es bevezetése óta jelentős növekedésen ment keresztül, és jelenleg, amikor ezt a cikket írtuk, 2,59 dollár körüli áron kereskednek vele.

RenQ Finance (RENQ)

A RenQ Finance (RENQ) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amelynek célja, hogy áthidalja az elszigetelt blokkláncok közötti szakadékot. A decentralizált kereskedést elérhetőbbé és kényelmesebbé teszi mindenféle tudásszintű felhasználók számára. A RenQ változatos és barátságos környezetet kínál a felhasználóknak, ahol teljes ellenőrzést tarthatnak fenn eszközeik felett. A blokkláncon kívüli megbízási könyv és a hibrid infrastruktúra gyorsasági és likviditási előnyt biztosít a többi DeFi platformmal szemben. Emellett a kereskedők számára vonzó a jelentős pozícióvolumen, szűk spreadek és magas tőkeáttétel mellett.

Vásárolj RenQ Finance érmét most

A RenQ Finance 2023-ban nagy figyelmet kapott lenyűgöző előértékesítési szakaszai miatt. Az előértékesítés harmadik szakaszában több mint hárommillió dollárt gyűjtöttek össze, és az árfolyam több mint 50 százalékkal emelkedett a 0,02 dolláros kezdeti árhoz képest.

Ráadásul a RenQ Finance nemrég biztonsági auditot készíttetett a CertiK-el, egy neves blokkláncbiztonsági céggel. A token átment a Certik auditján, ami tovább növelte a befektetők bizalmát és meggyőződését a platform megbízhatóságát és biztonságát illetően.

A RenQ Finance potenciálisan hatalmas hozamokat eredményezhet a befektetők számára, így vonzó lehetőség azok számára, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat.

Konklúzió

A Shiba Inu, az Optimism és a RenQ Finance három olyan kriptovaluta, amelyekre érdemes figyelni a lehetséges nyereség elérése érdekében 2023-ban. Mindegyik kriptovaluta jelentős növekedési potenciált mutat, és kedvező helyzetben van ahhoz, hogy folytassa felfelé ívelő pályáját.

Mint minden befektetésnél, a kriptovalutákba való befektetésnél is fontos az alapos kutatás és a körültekintés. Azok számára azonban, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat és potenciálisan hatalmas nyereséget szeretnének elérni, a RenQ Finance izgalmas lehetőségeket kínál.

Kattintson ide a RenQ Finance (RENQ) tokenek megvásárlásához.

Látogasson el az alábbi linkekre további információkért a RenQ Finance-ról (RENQ):

Honlap: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***