Ez a 3 legjobb belépő árú kriptovaluta a piacon: BLP, Polygon és Pepe

A kriptovaluták világa lehetőségek tárházát rejti. Miközben a 2024-es bikafutam egyre nagyobb lendületet vesz, három olyan coin is feltűnt a láthatáron, amelyekben van még kiaknázatlan potenciál. A BLP, a Polygon és a Pepe már felkeltette a befektetők figyelmét – a spekulánsok most arra várnak, mikor jön el a legjobb pillanat a belépésre. Ebben a cikkben azt vesszük górcső alá, hogy miért pont ezekkel az kriptovalutákkal érdemes tőkét kovácsolni a jelenlegi piaci körülmények közepette. Eláruljuk, hogy mi teszi ezeket a kriptovalutákat ígéretes választássá ebben a helyzetben.

Néhány hét múlva véget ér a BlastUP előértékesítése – ez az utolsó esély, hogy olcsón vásárolj

A BlastUP előértékesítése komoly érdeklődést váltott ki a kriptorajongókból. A projekt által összegyűjtött befektetés rekord alacsony idő alatt érte el az 5 millió dollárt. Több mint 12.000 hozzáértő befektető még az előtt vásárolta meg a BlastUP tokeneket, hogy azok értéke az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így még van időd arra, hogy a kriptokitettségedet egy akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel növeld. A BlastUP tokenek – amelyek jelenleg néhány dollárcentbe kerülnek – az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dolláros árfolyamot is.

Blast banner blastup

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stake-elésen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP a kriptoszektor kiemelkedő játékosának számít. A TVL szerint a hatodik legnagyobb blokkláncon futó kriptovaluta a különféle DApp-vállalkozások launchapdajként valódi felhasználási lehetőségeket kínál. A BlastUP a nőj gyorsabban, keress többet mottó mentén elkötelezett a blokkláncstartupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, azok az idei bikafutam egy potenciális nagy dobásának válhatnak részeseivé.

> Az idő ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket még május vége előtt <<

Finom piaci mozgások a Polygon (MATIC) grafikonján

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban némi lefelé irányuló nyomásnak volt kitéve, a Polygon árfolyama látszólag stabilizálódott, és egyre közelebb került a rövidebb és hosszabb időtávokon megfigyelt átlagos értékeihez. Bár az árfolyam a közelmúltban csökkent, még mindig a kulcsfontosságú támaszszintek felett tartja magát. Ez arra utal, hogy a kereskedők ezeken az árakon is érdeklődnek a coin iránt. Tekintettel arra, hogy a Polygon milyen szerepet játszik az Ethereum skálázásában és növekvő ökoszisztémájában, ez a konszolidáció akár további befektetőket is bevonzhat. Főként azoknak a kereskedőknek lehet most előnyös üzlet Polygont vásárolni, akik számára a hasznosság és projekt partnerségei számítanak fontos tényezőknek a hosszú távú érték szempontjából.

Stabil, de mégis optimista jelek mutatkoznak a Pepén

A Pepe jelenlegi helyzete a stabilitás és a növekvő optimizmus keverékét tükrözi. Helyzete kiegyensúlyozott, rövid távon a mozgóátlag körül jár az árfolyam. Az általános tendencia felfelé mutat, ami főként az elmúlt fél évben bekövetkezett jelentős növekedésnek tudható be. A piac hangulata óvatosan pozitív, inkább bullish érzelmek felé hajlik, szélsőséges volatilitás nélkül. Figyelembe véve a coin fundamentumait, ennek az egyenletes, mégis optimista tendenciának köszönhetően további befektetők jelenhetnek meg, ami potenciálisan a Pepe értékének növekedéséhez vezethet.

Összegzés

A kriptopiacon az időzítés kulcsfontosságú. Miközben a 2024-es bikafutam egyre nagyobb lendületet vesz, a befektetők a legjobb belépési pontokat keresik. Bár a MATIC és a PEPE ígéretesnek tűnnek, rövid távon mégis kevesebb potenciál rejlik bennük a BlastUP-hoz képest. Ennek oka, hogy vagy közelednek a korábban felállított rekord árfolyamukhoz, vagy a piaci telítettség állapotába léptek. A BlastUP erős koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával emelkedik ki vetélytársai közül. A kriptovaluta ígéretes választás lehet azon befektetők számára, akik a jelenlegi piaci fellendülésből szeretnének tőkét kovácsolni.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***