Az AVAX és a DOGE mellett az előértékesítésben lévő Kelexo-t (KLXO) figyeljük

Ahogy a kriptovaluta piac folyamatosan fejlődik, a befektetőket egyre inkább vonzzák az olyan innovatív projektek, mint a Kelexo (KLXO), amely előértékesítése második szakaszában van. A befektetők keresik a 30-szoros megtérülést, ennek érdekében pedig a legismertebb mémcoinba, a Dogecoin-ba (DOGE), vagy az ígéretes DeFi- és okosszerződési platformba, az Avalanche-ba (AVAX) fektetnek, miközben a Kelexo (KLXO) a hagyományos bankrendszert is megreformálhatja.

Az azonosítási és megfelelési eljárások a blokklánc technológiának köszönhetően leegyszerűsödnek, a Kelexo (KLX) pedig a hagyományos szisztéma kihívásaira kínál ezáltal megoldást minden kölcsönt kereső – és kínáló – magánszemély számára. A projekt jelenleg a második előértékesítési szakaszban van, a pénzügyi hozzáférhetőségről szóló víziójával pedig nem akármilyen lehetőséget kínál amellett, hogy biztonságos és decentralizált is.

A Dogecoin (DOGE) fellendülése és helyreállása a rally közepette

A Dogecoin (DOGE) árfolyama jelentős, 23,28%-os megugrást mutatott, árfolyama pedig 0,12 – 0,16 dollár között ingadozik. Az elmúlt két héten a mémcoinok nagyon felkapottá váltak, köztük pedig a Dogecoin (DOGE) befektetői és érdeklődői is megszaporodtak a csúcsdöntések közepette. A Dogecoin (DOGE) ára 0,084 dolláros mélypontról kapaszkodott fel, és kétéves csúcsára, 0,26 dollárra emelkedett.

Jelenlegi árfolyama 0,1568 dollár, mely alátámasztja a feltörekvő trendvonalat. A DOGE legközelebbi támogatási szintje az 50%-os remek támaszt nyújt az árfolyamnak. Amennyiben ezt újratesztelné egy egészséges korrekció közepette, az remek beszálló lenne a DOGE-ba, hogy folytassa feltörekvő pályáját. A támasz szint megnyitása új befektetőket vonzana a projektbe, és visszatérést nyújthatna a bikás lendületre.

Ígéretes növekedést mutat az Avalanche (AVAX)

Az AVAX árfolyama 3,6%-kal emelkedett meg az elmúlt héten, a 42,3 – 43,9 dolláros tartományban mozog. Az elmúlt időszakban az AVAX jelentős emelkedést mutatott, tavaly 134%-kal emelkedett árfolyama. Mind az RSI, mind a MACD indikátor bikás hangulatot jelez az AVAX számára, a pozitív kilátásokat pedig on-chain fejlesztések, partnerségek is megerősítik.

Az elemzők további pozitív kilátásokkal várják az idei évet, meggyőződésük szerint 2024 negyedik negyedévére elérheti a 67,06 dolláros árfolyamot is. Az AVAX esetében megfigyelt bikás trend az egyik katalizátora lehet az altcoin szezonnak, és a felfutását más kriptovaluták is lemásolhatják. Az erős emelkedő trend és a kedvező technikai indikátorok miatt optimisták lehetünk az AVAX-szal kapcsolatban.

A befektetők kihasználják a Kelexo (KLXO) előértékesítésének második időszakát

A kölcsönzést számos kihívás sújtja a hagyományos bankrendszerben, beleértve a magas tranzakciós költségeket, az adminisztrációs nehézségeket és a szigorú megfelelési követelményeket. Ezek számos embernek okoznak aggályokat, különösen olyanoknak, akik rossz hiteltörténettel vagy sajátos pénzügyi helyzettel rendelkeznek. A Kelexo (KLXO) célja ezeket a kihívásokat megoldani azáltal, hogy leegyszerűsíti az azonosítási folyamatokat és megfelelési eljárásokat.

A blokklánc technológiának köszönhetően a Kelexo (KLXO) olyan megoldást kínál, mely a pénzügyi piacokon számos magánszemélynek könnyíti meg a dolgát hitelezőként, illetve hitelt igénylőként is. Ahogy a Kelexo (KLXO) belépett az előértékesítés második szakaszába, a korai befektetőknek lehetőségük van egy jelentős potenciállal rendelkező projektbe beszállni. A tokenek jelenlegi 0,04 dolláros előértékesítési ára lehetőséget kínálnak arra, hogy részesedést szerezzünk egy olyan platformon, mely az átláthatóságot és biztonságot helyezi előtérbe.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***