43.6 millió eurót gyűjtött a befektetőktől a bécsi kriptopénz tőzsde

A több mint egymillió aktív kereskedőt tömörítő bécsi Bitpanda az első tokenkibocsátása során több mint 43.6 millió eurót gyűjtött a natív BEST tőzsdetokenjére. Ezzel a BEST tokenkibocsátás az eddig legsikeresebb az európai kontinensen. A BEST token a Bitpanda Global Exchange natív tőzsdetokenje lesz, hasonlóan a Binance tőzsde binance coinjához (BNB).

A BEST tokent két évig fejlesztették házon belül és segítségével globális kriptó – kriptó kereskedést tud kínálni a 54 országban, köztük Magyarországon is. A váltó új globális tőzsdeplatformja az ígéretek szerint a piacon elérhető legalacsonyabb maker és taker díjakkal fog jönni a profi és intézeti kereskedőknek.

„Az a célunk, hogy a Bitpanda Global Exchange a legnagyobb euró alapú és legkedvezőbb díjú tőzsdévé váljon a fiatpénz – kriptó kereskedelemben. A Bitpanda 2014 óta aktív és kiváló hírnévnek örvend. Számos szinergiára és tapasztalatra tudunk építeni“ – nyilatkozta Eric Demuth, a kriptopénz tőzsde CEO-ja.

A Bitpanda Ecosystem Token (avagy a BEST) számos kedvezményt nyújt a kereskedési platformon keresztül. Ilyen például a 25%-kal kedvezőbb kereskedési díjak és az IEO Launchpad tokenjeibe való kedvezményes befektetés lehetősége.

A 43.6 millió eurós tőkét elsősorban európai terjeszkedésre használják és a kriptók mainstream megismertetésére használják.

A bécsi tőzsde platformját itt tudjátok felkeresni.

Ne hagyd magad átverni! Kérdezz és informálódj a kriptókról a BitcoinBázison!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük