46000 dollárnál a bitcoin, míg a Bitcoin Minetrix 11 milliót gyűjtött

Kétségtelenül izgalmas időszakon megy keresztül a kriptoszektor, hiszen a januári gyengülés után ismét egy bikafutam körvonalai kezdtek kirajzolódni.

Ennek keretében a legnépszerűbb kriptó, a Bitcoin BTC Price BTC Price értéke képes volt az előző hetekben látott 40,000 dollárról egészen 46,000 dollárig erősödni.

Az esemény tükrében ezért most megvizsgáljuk, mire lehet számítani a következő időszak során a BTC háza táján. Továbbá mutatunk egy izgalmas alternatívát, a Bitcoin Minetrixet, amivel könnyedén képes lehetsz akár az 1000 százalékos hozam elérésére is.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak magas bevételre készülhetsz, hanem egyúttal a natív BTCMTX mellett még bitcoin érmékhez is hozzá fogsz tudni jutni.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Az S&P 500 viszi a hátán a bitcoint

Nem csupán a digitális arany, hanem a részvények szektorának is a túlnyomó része történelmi csúcsok felé közelít.

Hála a csökkenő inflációnak, továbbá az egyre javuló foglalkoztatottsági adatoknak, az amerikai tőzsdék kifejezetten jól teljesítettek az előző hetek során. Ennek hatására pedig egyre nagyobb számban kacsintgatnak befektetők a rizikósabb lehetőségek felé.

Egyetlen nap alatt a digitális arany értéke 4.3 százalékot erősödött, míg heti szinten 7.7 százalék profitot köszönthettek a befektetők. Még ennél is lenyűgözőbb, hogy két hét alatt már 16 százalékos növekedésnél járunk.

A Grayscale kínálatában megjelent spot Bitcoin ETF kiugróan jól teljesített, hiszen az előző 9 napban folyamatosan képes volt pozitív értéken zárni az árfolyam.

Jelenleg a BTC teljes mértékben párhuzamosan mozog az S&P 500 értékével, ami a előző napokban új csúcsot állított fel 5000 ponttal.

Október 27-ét követően az index értéke 900 ponttal emelkedett, ami a gyakorlatban 8.5 billió dollárt jelent.

A QCP Capital február 8-án megjelent jelentése alapján a kriptokereskedelemmel foglalkozó cég elképesztő bikafutamot vízionál.

“Minden bizonnyal az összes apró szakadásra le fognak csapni az intézmények és a lakossági befektetők. Továbbá a közelgő BTC felezés és a spot ETH befezetés egészen biztosan jó hatással lesz az árfolyamra.” – olvasható a jelentésben.

Vagyis elmondható, hogy jelenleg valóban jól állnak a csillagok ahhoz, hogy ismét egy fantasztikus rallynak lehessünk tanúi.

Bitcoin elemzés – közeleg az 50,000 dollár?

A közelgő jövővel kapcsolatban a Keith Alan, a Material Indicator társalapítója vette észre, hogy érdemes közelebbről figyelni az 50 napos mozgóátlagot (EMA).

Amennyiben sikerül elkerülni a jelenlegi 43,000 dolláros EMA-t, abban az esetben erős támasz alakulhat ki 45,000 dollárnál.

A pozitív képet erősíti a népszerű kereskedő, Aksel Kibar is. A megosztott részletes elemzésében arra jut, hogy pontosan a vártaknak megfelelően halad előre a BTC.

Az árfolyamsáv felső értéke jelenleg 49,000 dollár, ami Aksel szerint akár már a közeljövőben teljesülhet is.

A posztban látható ábrán jól látszik, hogy jelenleg több mint 150 napja követi a bitcoin értéke az előre meghúzott sávot.

Vagyis összességében valószínűnek tűnik, hogy akár már februárban köszönthetjük a 50,000 dolláros szintet.

Mit érdemes vásárolni a BTC mellett?

Minden egyes nappal közelebb kerülünk az év talán legfontosabb eseményéhez, a bitcoin felezéséhez. Ekkor a jelenleg is megkapható 6.25 BTC amit a bányászok kapnak sikeres validálás esetén a felére fog csökkenni.

A mostani lesz a negyedik ilyen felezés, és az előző 3 alkalom során a bitcoin értéke a sokszorosára emelkedett.

A legmagasabb hozamot azonban nem a digitális arany, hanem egy új projekt, a Bitcoin Minetrix segítségével érheted el.

Ez a forradalmi ERC-20 token ugyanis elérhetővé teszi a BTC jutalmak megszerzését anélkül, hogy vagyonokat kellene kifizetned a bekerüléshez. Így már mindössze néhány dollár befektetésével lehetőséget fogsz kapni két különböző jutalom megszerzésére is.

Egyrészt a natív BTCMTX stakelésével további tokeneket szerezhetsz, illetve a számládra fognak kerülni forgalomba nem hozható kreditek is.

bitcoin-minetrix-mobil-app

Utóbbit elégetve felhőalapú teljesítményt fogsz kapni, aminek arányában részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Mindez ráadásul azonnal a számládra is kerül, amit a listázáskor megjelenő alkalmazással azonnal tudsz ellenőrizni is.

Mostanáig a készítőknek több mint 10 millió dollárt sikerült gyűjteni, amivel a Bitcoin Minetrix gyűjtése az utolsó fázisaihoz közelít.

Amennyiben szeretnél adni egy esélyt ennek a különleges lehetőségnek, vagy csak némi BTC-t szeretnél szerezni, látogass el a projekt magyar nyelvű weboldalára.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**