5 hasznos kriptós bővítmény a böngésződre

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ebben a cikkben összeválogattunk 5 kriptovalutákkal kapcsolatos bővítményt, amelyek számos hasznos funkcióval járulnak hozzá a gondtalan böngészéshez.

Crypto Price Tracker

Ha kriptovaluta kereskedéssel foglalkozol, fontos, hogy folyamatosan értesülj az árfolyam mozgásairól. A Crypto Price Tracker pontosan ebben nyújt segítséget, méghozzá úgy, hogy a bővítmény ikonjára kattintva egy új fül nyílik meg, amelyen az először is az általad kiválasztott digitális valuták pillanatnyi ára fog megjelenni. Ezután természetesen gondtalanul böngészhetsz tovább. A Crypto Price Tracker rendkívül egyszerű tervezésű és kimondottan hasznos lehet, ha két YouTube videó vagy BB cikk között egy gyors pillantást szeretnél vetni kedvenc kriptovalutáid jelenlegi árára. A bővítmény jelenleg 6 kripto tetszőleges kiválasztását teszi lehetővé.

Privacy Badger

Azok számára, akik olyan böngészőt használnak, amely nem blokkolja alapjáraton a nyomkövetőket, talán érdemes a Privacy Badgert hozzáadása a böngészőjükhöz. A bővítmény minden egyes oldalnak egy „Ne kövess” jelzést küld, amely elméletileg megakadályozza személyes adataink lekérdezését és követését az adott weboldal által. Ha a nyomkövető nem tesz eleget a kérésnek, a Privacy Badger automatikusan leblokkolja, miután 3 különböző oldalon is észreveszi a nyomkövetőt. Az automatikus tiltáson kívül, a bővítmény eltávolítja a kimenő linkekre való kattintások követését a Facebook, Google és a Twitter részéről.

MinerBlock

A kriptovaluta bányászok/hackerek egyik kedvenc prédája nem más, mint a védtelen böngészők. Léteznek olyan weboldalak, amelyek megnyitásával számítógépünket tudtunk nélkül kriptók bányászatra használhatják (a nevezetes zombibányászat). Ez nem csak lelassítja, de akár komoly károkat is okozhat számítógépünk hardverében. A MinerBlock mindegy egyes próbálkozást leblokkol, amely kriptobányászattal kapcsolatos parancsfájlt próbál futtatni gépünkön a beleegyezésünk nélkül.

Purse.io

Ha szeretsz olcsó termékek után kutatni az Amazonon és esetleg bitcoinnal szeretnél fizetni értük, a Purse.io remek bővítmény a böngésződre. A bővítmény telepítése után, minden egyes termék ára alatt egy Purse ikon fog megjelenni, amelyen keresztül akár 30 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatod az általad választott terméket. Ha rákattintasz az ikonra, a termék bekerül a Purse bevásárlókosaradba, miután csupán annyi dolgod van, hogy elintézed a bitcoinnal való fizetést és már számolhatod is vissza a kiszállításig hátralévő napokat.

MetaMask

A MetaMask valószínűleg sokak számára ismert, hiszen mindenféleképp az egyik leghasznosabb kriptókkal kapcsolatos bővítmény. A MetaMask-nak két fontos funkciója van. Az első, hogy lehetővé teszi a dappok használatát a felhasználó által használt böngészőn keresztül. Emellett a MetaMask forró tárcaként is szolgál ez ethereum és ERC-20 tokenek biztonságos tárolására. A MetaMask Chrome-on, Firefoxon, Operán és a Brave böngészőn is elérhető. Zsákosoknak kötelező bővítmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.