50,000 dollár összdíjazású Candyland Quest promóciót indít a Winz.io

A Winz.io ismét elindította a Candyland Quest promóciót, amely minden szinten egyedi nyereményekkel jutalmazza a játékban résztvevőket. Aki a kampány végén az első három helyezett között végez, az 50 000 dolláros nyereményalapért küzdhet meg.

A Winz.io, az egyik vezető kriptovaluta kaszinó, új szintre emeli az ügyfél-kapcsolatot és a játékélményt. A Candyland Quest promóció keretén belül hatalmas nyereményalapot és versenyképes játékmenetet kínálnak a felhasználóik számára.

A játékosoknak 40 szintet kell teljesíteniük a Candyland Quest versenyben. Minden szinten a felhasználóknak meghatározott számú pontokat kell gyűjteniük, hogy a következő szakaszba léphessenek. A megszerzett pontok egy bizonyos tétnek felelnek meg. Minden játékos számára elérhető egy 15.000 dolláros garantált nyereményalap, amely a szintek teljesítése közben szabadul fel.

A szintek közötti előrehaladás minden résztvevő számára jutalmakat hoz. A 2-10. szintek teljesítéséért például ingyenes pörgetések járnak a Lucky Lady Moon játékban fogadási követelmények nélkül. A 11-40. szintek teljesítése készpénzes nyereményekkel jár, szintén fogadási követelmények nélkül.

A Winz.io csapata által szervezett promócióknak hagyományosan nincsenek fogadási követelményei. Így mindenki részt vehet ezeken az eseményeken, és felfedezhet mindent lehetőséget, amit a platform kínál.

Az első három játékos, aki a Candyland Quest promóció során eléri a 40. szintet, megosztozik az 50 000 dolláros fődíjon. Az első helyezettnek 25 000 dollár jár, a második helyezettnek 15 000 dollár, a harmadik helyezettnek pedig 10 000 dollár.

A Candyland Quest promócióban való részvétel nagyon egyszerű: játssz a Winz.io nyerőgépes és élő kaszinójátékokkal, lépj túl a szinteken és gyűjtsd össze a jutalmakat!

A Winz.io bemutatása

A Winz.io az egyik vezető, engedéllyel rendelkező Bitcoin kaszinó, amelyet 2020-ban alapítottak, és több mint 5000 élő kaszinó- és nyerőgépes játékot kínál. A kaszinó a szórakoztató, gyors és tisztességes felhasználói élményre összpontosít. A Winz.io kaszinó az Evolution Gaming, a Pragmatic Play, a Nolimity City, a Playngo, a Netent és sok más cég világszínvonalú játékait kínálja. Elfogadják a BTC, ETH, LTC, USDT, DOGE, XRP, BCH, ADA, TRX, BNB tranzakciókat, és minden kriptovalutával történő kifizetést 30 perc alatt feldolgoznak.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***