6 millió dollárt gyűjtött a környezetbarát kriptovaluta, az Ecoterra

Abban az esetben, ha fontosak számodra a zöld ügyek, akkor már kevés időd maradt, hogy csatlakozz az Ecoterra előértékesítéséhez.

Az Ecoterra ugyanis már 6 millió dollárt tudott gyűjteni, amivel így mindössze 700 000 dollár választja el a fejlesztőket a projekt célösszegétől. Eredetileg a 9. előértékesítési szakaszban a natív ERC-20 $ECOTERRA tokeneket 0.01 dolláros áron lehet beszerezni, ami megegyezik az érme listázási árával.

Azonban a fejlesztők egy izgalmas akció keretében az elérhető érméket 10%-kal alacsonyabb áron kínálják.

Vagyis még akkor is, ha hidegen hagynak a zöld ügyek, érdemes lehet megfontolni a csatlakozást. Abban az esetben, ha így teszel, a listázáskor minimális kockázat mellett tehetsz szert minimum 10% hozamra.

A csatlakozást egyszerűen el lehet végezni, hiszen mindössze egy kriptotárcára van szükséged, illetve Ethereum vagy Tether (USDT) érmékre, vagy egy bankkártyára.

Ha ez lenne az első alkalom, hogy részt veszel egy előértékesítésen, kösd össze a kriptotárcádat az Ecoterra előértékesítési felületével, válaszd ki a számodra ideális fizetési módon, majd hajtsd végre a tranzakciót.

Ezt követően még nem kerülnek a tokenek a tárcádba, mivel azok még nem léteznek. Aggodalomra azonban nincs okod, mivel a listázás előtti órákban a fejlesztők elkészítik a tokeneket és ekkor te is igényelni tudod majd a sajátod.

Ezt úgy tudod megtenni, hogy a vásárlás során használt tárcádat ismét összekötöd az előértékesítési felülettel, és a megjelenő “Claim” gombra rákattintasz. Ekkor a vásárolt érmék automatikusan a tárcádba fognak kerülni.

Bár dönthetsz úgy, hogy valamelyik neves kriptotőzsdén azonnal el is adod az érméket, azonban érdemes lehet megfontolni, hogy hosszabb távon megtartod azokat.

Nem csupán a várható magas hozam miatt, hanem mert a projekt egy rendkívül ügyes megoldással jelentős, pozitív hatást tud majd gyakorolni a környezetre.

Ennek köszönhetően pedig az Ecoterra nem csupán globális siker lehet, hanem alapvető hatást is gyakorolhat mindenki életére.

Nézd meg az EcoTerrát

Az Ecoterra forradalmasítja a zöld kriptok világát

Környezetünk védelme mindenki számára kiemelt feladat kellene hogy legyen. Azonban az akarat vagy a tudás hiánya miatt sokan annak ellenére sem veszik ki a részüket a munkából, hogy a globális felmelegedés egyre szélsőségesebb formában jelentkezik a hétköznapjainkban.

Egy lehetséges megoldás lehet a körforgásos gazdaság kialakítása. Ez nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy semmilyen anyag nem vész kárba a gyártás-fogyasztás-újrahasznosítás körforgásnak köszönhetően.

Vagyis a termékeket eleve úgy tervezik, hogy a felhasznált csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Ezt követően a vásárlók visszaváltják a termék csomagolását, ami egy újrahasznosító üzembe fog kerülni.

Itt feldolgozásra kerül, és a kinyert nyersanyagot megvásárolhatják különböző gyártók. Vagyis a folyamat során semmilyen fölösleges anyag nem képződik.

ecoterra earn

Nem csupán környezetszennyezés mértéke csökkenthető így le, hanem egyúttal a Föld erőforrásai is megkímélhetők.

Más szóval a körforgásos gazdasággal csak nyerni lehet.

Azonban ahhoz, hogy ez a rendszer működni tudjon, mindenkinek egyaránt ki kell vennie a részét a folyamatból. Jelenleg azonban sokan egyáltalán nem hasznosítanak újra, amivel nagy mértékben megnő a körforgásos gazdaság kialakulásának ideje.

Az Ecoterra segítségével a közösség tagjai erőfeszítéseikért $ECOTERRA érméket fognak kapni, amiket valós vagy digitális ajándékokra egyaránt elkölthetnek.

Vagyis a közösség tagjait folyamatosan motiválni fogja, hogy profithoz juthatnak a visszaváltással, továbbá a piactéren keresztül akár különböző oktatóanyag megvásárlására is lesz lehetőség.

Nézd meg az EcoTerrát

Az Ecoterra mobilalkalmazás az ökoszisztéma gerince

A gyakorlatban az Ecoterra használata rendkívül egyszerű lesz.

Mielőtt visszaváltanál egy terméket, az Ecoterra mobilalkalmazás segítségével le tudod majd olvasni a termék vonalkódját. Amennyiben az szerepel az Ecoterra partenerei között, abban az esetben egyből láthatod, hogy a visszaváltást követően mennyi érmére számíthatsz.

Szintén az alkalmazás segítségével meg tudod nézni, hogy merre van a legközelebbi visszaváltó automata. Végezd el a visszaváltást, majd fotózd le a kapott számlát. Ezt az Ecoterra rendszere automatikusan beolvassa, majd jóvá is írja a számládon a kapott érméket.

ecoterra features english

Ezekután pedig csak annyi a dolgod, hogy az Ecoterra piacterén keresztül vásárolsz valamilyen valós vagy digitális terméket. Például be tudsz szerezni ellenőrzött forrásból származó karbonkrediteket, vásárolhatsz különböző oktatóanyagokat, vagy akár civil szervezetek számára fel is tudod ajánlani az érméket.

Sőt, nem csupán visszaváltással, hanem akár napelemekkel is lehetőséged van $ECOTERRA-t szerezni. Abban az esetben, ha az otthonod rendelkezik napelemmel, csak le kell fénygépezned a villanyszámládat. Ezt követően, hasonlóan a visszaváltott termékek után kapott számlához, automatikusan jóváírásra fognak kerülni az $ECOTERRA érmék a számládon.

Ezzel a lépéssel a készítőknek az volt a céljuk, hogy minél többeket bíztassanak, hogy szereljenek fel napelemet otthonukba.

Ez azonban még nem minden, amire lehetőséget nyújt az Ecoterra ökoszisztémája.

ecoterra csapata

A korábban említett piactér mellett elérhető lesz egy másik piactér használatára, mely elsősorban a cég vállalati ügyfelei számára lehet izgalmas.

Ezen keresztül lehetőség lesz közvetlenül az újrahasznosítást végző üzemektől vásárolni nyersanyagokat. Ami pedig még talán ennél is jobb, hogy mindennek a költségét akár kriptopénzzel is törleszthetik a céges ügyfelek.

Vagyis az Ecoterra segítségével valóban meg fog valósulni a körforgásos gazdaság.

Nem maradt sok idő a vásárlásra

Az Ecoterra előértékesítése kiemelkedő siker volt annak ellenére is, hogy a gyűjtés időtartama alatt a kriptoszektor nem volt könnyű helyzetben.

Elég ha csak arra gondolunk, hogy számos ország kilátásba helyezett különböző szigorításokat a szektorral szemben, illetve az FTX-per is aktívan zajlott.

Ennek ellenére a március végén indult gyűjtés teljes mértékben a tervezettek szerint haladt előre. Ez pedig egyértelműen azt bizonyítja, hogy a piacnak mekkora igénye van egy innovatív, zöld projektre.

Pontosan ezért nem érdemes túl sokat várakozni, hiszen a listázás után minden bizonnyal a mostaninál sokkal magasabb áron lesz csak lehetőség a csatlakozáshoz.

Amennyiben vásárlás előtt szeretnéd jobban megismerni az Ecoterra világát, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Nézd meg az EcoTerrát

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**