70%-os pluszban az Enjin Coin a Samsung együttműködés hatására

A játék kripto Enjin Coin (ENJ) árfolyama ~70% -kal emelkedett, miután a projekt bejelentette, hivatalos partnersége van a Samsung Electronicsal.

Pénteken jelentették a dél-koreai híroldalak, hogy ENJ mögötti szingapúri székhelyű Enjin és a Samsung S10-es zászlóshajó között hivatalos együttműködés lépett életbe. A hír hatására lőtt ki az ENJ ára.

Február végén mutatta be Barcelonában a Samsung az S10-es csúcsmobilját, amely már kriptovaluták tárolására alkalmas tárcával is rendelkezni fog. Egyes számítások szerint a Samsung S10 mobilból mintegy 45 millió készüléke fogyhat 2019-ben, amely önmagában nagyobb szám, mint az összes bitcoin tárca együttvéve.

A Blockchain Keystore nevű funkció prezentációjakor Barcelonában a kivetített képeken többször is feltűnt az Enjin kriptós játékplatform logója és azóta sokan arra spekulálnak, hogy az ENJ egyike lesz a támogatott coinoknak a mobilban.

Az ENJ ERC-1155 ETH token egy hasznossági token és segítségével virtuális tárgyakat lehet vásárolni, amit később játékplatformokon keresztül lehet átváltani, eladni vagy cserélni. A potenciálja, hogy segítségével játékokon belül lehet e-kereskedelmi ökoszisztémákat kifejleszteni.

Az ominózus Enjin és BAT tokenek a Samsung S10 Keystore walletjában

A február 25-én kezdődött spekulációs roham először 2000 szatosi fölé lökte az ENJ/BTC árfolyamot majd március 5-én, miután bejelentette a blokklánc fejlesztői csomagját (SDK), az árfolyam stabilizálódott a 2500 szatosis szint fölött. A minapi közlemény hatására pedig már az 5000 szatosit is megütötte az Enjin Coin, de azóta folyamatosan veszít értékéből, ahogy a korai spekulátorok kiszállnak a coinból.

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!