9 új bitcoin ATM országszerte: a budapesti Aznap romkocsma

Az országszerte frissen telepített 9 új bitcoin ATM-ünk bemutatását folytatjuk cikkünkben. Egy kis vidéki kitérő után most újra Budapestre kalauzoljuk az Olvasókat – és nem is akárhova: a belváros szívében megbújó kihagyhatatlanul pesti romkocsmába, az Aznapba. És ha esetleg a másnap is itt érne minket, aggodalomra semmi ok: bitcoint akkor is vehetünk.

Új bitcoin és ethereum automata az Aznap romkocsmában Budapest szívében

Egy péntek esti összezörrenés lassan elképzelhetetlen lenne a pesti romkocsmák különleges hangulata nélkül. A Király utcában található Aznap bár tökéletes helyszínt biztosít ehhez. Fröccsbár, romkocsma és közösségi tér egyben – azaz minden adott egy felejthetetlen estéhez.

Ha pedig nemcsak remek társaságot keresünk a péntek esti lazuláshoz, hanem egy gyors kriptovaluta vásárlást is meg akarunk ejteni, akkor kettő legyet üthetünk egy csapással. Bitcoint vásárolni egy kellemes fröccsel a kezünkben – egy életérzés.

Külön örömünkre szolgál, hogy az Aznap bárban elhelyezett bitcoin ATM nem csak a kocsmával együttműködve, hanem a visszatérő Olvasóink számára már jól ismert CryptoFalka Hungary kereskedő csoporttal is közösen üzemeltetjük. Ha valaki képben van a bitcoin és kriptovaluta technikai elemzésekkel ma Magyarországon, akkor az a CryptoFalka. Mi pedig a legjobbakkal szeretünk együtt dolgozni.

Az Aznap bárban elhelyezett ATM segítségével bitcoin és ethereum eladást és vételt biztosítunk az érdeklődők számára, forintért. A váltási díj minden esetben 6 százalékos. A pontos specifikációkról és az automatáról bővebben itt olvashattok többet.

Az Aznap romkocsmát a Király u. 43 szám alatt találhatjátok meg, nagyjából félúton az Oktogon és a Deák között. Hétfőtől szerdáig délután 5 és hajnali 2, míg csütörtöktől szombatig délután 5 és hajnali 3 között tartanak nyitva – így a bitcoin ATM szolgáltatásait is ekkor vehetjük igénybe. Az Aznap bár honlapját és Facebook oldalát is találhatjátok, de ha valamilyen speciális kérdés vagy óhaj-sóhaj merül fel bennetek, akkor a +36 30 275 7110-es számon is elérhetitek a fröccsbárt.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.