A 3 legjobb kriptovaluta, amit érdemes lehet 2025-ig tartani

A kriptopiac pezseg az izgalomtól. A 2024-es bika piac teljes lendületben van, és a stratégiai befektetések kulcsfontosságúak. Bizonyos kriptovaluták erős potenciállal rendelkeznek, és 2025-re szilárd hozamokat ígérnek. Fedezd fel, melyik három kriptovaluta kínálhatja a legjobb lehetőségeket ebben a dinamikus környezetben.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság zászlóshajója a változékony kriptotérben

Az előértékesítésben lévő tokenek immunisak a piac vad ingadozásaival szemben, áruk egy bizonyos szinten rögzített. A kiszámíthatóság az előértékesítési projektek, mint a BlastUP egyik kulcsfontosságú előnye.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer-2 megoldás, amely natív hozamot kínál ETH-ra és stabilcoinokra. Az előértékesítés néhány hete alatt a platform több mint 7 millió dollárt gyűjtött, ami jól mutatja, mennyire elismert a tájékozott befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése egy hét múlva véget ér, így ez az utolsó lehetőség, hogy alacsony áron fektessen be ebbe az ígéretes eszközbe.

>> Ragadd meg a pillanatot! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Azok, akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, kizárólagos hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakat is szerezhetnek a staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy erős közösséget építsen a Blast ökoszisztémában, ahol mindenki élvezheti a kölcsönös növekedést. Ambiciózus terveik vannak az AI és a Web3 eszközök kombinálására, amelynek célja, hogy valóban jutalmazó és biztonságos környezetet teremtsen a zökkenőmentes DApp indításokhoz.

A BlastUP lendületesen tör előre, új erőt adva a kripto-startupoknak közösség-centrikus és innovatív megközelítésével. A platform gyorsan kivívja magának a vezető szerepet a Blast ökoszisztémában, ambíciózus célokkal a következő évekre, egészen 2026-ig.

>> Cselekedj Gyorsan! Korlátozott a BlastUP Tokenek Kínálata – Biztosítsd a Helyed MOST! <<

A Toncoin (TON) növekedési pályán

A Toncoin jelenlegi árfolyama 5,97 és 6,69 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállási szint 7,07 dollárnál, a támogatási szint pedig 5,62 dollárnál található. Az elmúlt héten a TON 3,36%-kal, az elmúlt hónapban pedig 20,59%-kal növekedett. Az elmúlt hat hónapban az ár 170,94%-kal emelkedett. Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint az RSI 57,19-es és a MACD 0,0155-ös értéke pozitív trendet mutatnak. Az emelkedő árak mellett a TON impulzív mozgásban van, ami a felfelé irányuló tendencia folytatását jelzi.

A Render (RNDR) erős növekedési trendet mutat, lehetséges korrekciókkal

A Render (RNDR) jelenlegi ára 9,21 és 11,32 dollár között mozog. Az elmúlt hónapban 30,18%-os, az elmúlt hat hónapban pedig 202,51%-os növekedést mutatott. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 7,42%-os kisebb visszaesést tapasztalt, az RSI és a sztochasztikus mutatók kiegyensúlyozott piacot jeleznek. A 10 napos és 100 napos mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, ami stabil mozgást jelez. Az ár nagyobb felfelé irányuló trendet mutat, ami impulzív mozgásra utal.

Összegzés

A TON, RNDR és BLP hosszú távú nyereségre mutatnak potenciált. Míg a TON és RNDR nem feltétlenül nyújt gyors megtérülést, a BlastUP kiemelkedik egyedi koncepciójával és a Blast ökoszisztémában való integrációjával. Ezeknek az érméknek a tartása 2025-ig bölcs stratégia lehet, különösen a BlastUP várható vezető szerepe miatt.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***